gazela 58pd
Samonabíjecí pušky
- mmaass
Příspěvek#2 » čtv 11. říj 2012, 19:29
Taky jsem chtel poridit 858-ku..ale pak se objevila Gazela a byl jsem v koncich s vyberem..1000 Kc rozdil a hlavne ve dreve se mi strasne libi..ale zarazi me porad jeji puvod, ktery je zatim neznamy a neslysel jsem o ni zadne odezvy od majetelu..Dnes jsem byl u jednoho z nejmenovanych renomovanych obchodniku se zbranema a bylo mi receno, ze ani oni o ni nic netusi..ze zkouseli neco dohledat a zatim to vypada, ze je to dovoz z PL, ze prej nekde tam to montujou...to je muj poznatek..jestli nekdo neco objevi dalsiho (hlavne zkusenosti), tak sem s tim, myslim, ze to zajima spoustu lidi..
P.S. vcera jsem podal na PCR zadost o NP, takze mam tak 1-2 tydne se rozhodnout do ceho pujdu..zatim to spis vypada na CZ 858, jelikoz u Gazely me zarazi ten puvod z PL :-/ (aspon teda zatim ziju v tom, ze je to z PL, dokud mi to treba nekdo nevyvrati)
P.S. vcera jsem podal na PCR zadost o NP, takze mam tak 1-2 tydne se rozhodnout do ceho pujdu..zatim to spis vypada na CZ 858, jelikoz u Gazely me zarazi ten puvod z PL :-/ (aspon teda zatim ziju v tom, ze je to z PL, dokud mi to treba nekdo nevyvrati)
- cz97b
Příspěvek#5 » úte 16. říj 2012, 09:08
Gazely jsou montovány z dílů nakoupených na Slovensku Zeleným sportem. Ten je pak velkoobchodně prodává přes Beareku, ale maloobchodně i přímo. Podle informací na webech obou společností jsou dovozené v ČR a jsou na zkušebně už třetí týden. Možná že někdo z distributorů je už tyto dny má v prodeji.
Zajímavá by byla informace o řešení představby na samonabijecí verzi. Od toho se pak dá odvodit využitelnost dostupných dílů spoušťového ústrojí z původního vz.58 a rozsah individuálně zpracovaných nových součástek. CZ858, Hermex (CZH2003) i FSN to mají trochu jinak.
Zajímavá by byla informace o řešení představby na samonabijecí verzi. Od toho se pak dá odvodit využitelnost dostupných dílů spoušťového ústrojí z původního vz.58 a rozsah individuálně zpracovaných nových součástek. CZ858, Hermex (CZH2003) i FSN to mají trochu jinak.
- tuareg
Příspěvek#9 » stř 28. lis 2012, 18:15
Tak už je doma.
Kupovali jsme s kolegou každý jednu a ta moje je vyrobená na Slovensku firmou KOLARMS a má slovenskou zkušebnu.
Kolega má výrobce MULTIAGRO SLATINA a zkušebnu českou.
Cena stejná 4 900kč (Pádla mají za 4600KČ) a na první pohled žádný rozdíl. V ceně jeden 30 raný zásobník.
Ke Gazele zakoupeno 1200 nábojů po 2 kč za kus + bubnový zásobník včetně 75 nábojů za 1500 kč
Kupovali jsme s kolegou každý jednu a ta moje je vyrobená na Slovensku firmou KOLARMS a má slovenskou zkušebnu.
Kolega má výrobce MULTIAGRO SLATINA a zkušebnu českou.
Cena stejná 4 900kč (Pádla mají za 4600KČ) a na první pohled žádný rozdíl. V ceně jeden 30 raný zásobník.
Ke Gazele zakoupeno 1200 nábojů po 2 kč za kus + bubnový zásobník včetně 75 nábojů za 1500 kč
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
KubaDostal - Příspěvky: 203
- KubaDostal
Příspěvek#14 » sob 1. pro 2012, 13:31
fíša píše:myslel jsem si to . A je možno u gazely aby se taky vyskytl HERMEX efekt?
No predpokladam, ze ano, uz z principu ze je spoustovy mechanizmus upraveny, ale prakticky to teprve budu zkouset. Pokud mate nekdo blizsi info, dejte vedet.
BTW.: nevidel jsem upravu u 858, ale Gazela mi prijde upravena docela ciste.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí