Lucansky Arms Stinger

Samonabíjecí pušky

Béďa

Příspěvek#1 » pát 8. lis 2024, 09:41

Tak Evo se dočkalo mladšího brášky, podle všeho má upperz hliníku, spoustak z arka, a ovládací prvky je kombinace Scorpions a Arky.
Hlavními ovací je dělena hmota závěru díky čemuž se chová lépe než Evo, ale zase na úrovni MP5 to není.

https://www.recoilweb.com/lucansky-arms ... 86279.html

film

Příspěvek#2 » pát 8. lis 2024, 16:02

Není ten název spíše Stinger
https://lucanskyarms.com/
kliknu na firearms

Ychtyl

Příspěvek#3 » sob 9. lis 2024, 13:34

Jedno z nejhezčích smg vůbec. Těším se na cenu a když to jen trochu půjde, bude má.

Béďa

Příspěvek#4 » sob 9. lis 2024, 20:18

Tak vzhled je to poslední co.me zajímá....

311_Mart

Příspěvek#5 » pon 11. lis 2024, 14:36

Na FB píšou, že se na trh dostane v únoru 2025. Jsem na to hodně zvědavý.

Erix

Příspěvek#6 » ned 24. lis 2024, 10:02

No konečně se toho někdo chopil a Evo trochu minimalizoval, ono si o to už od počátku říká. Vzhled pěkný, ale ještě by asi šlo ubrat na hmotě a vytvořit další klony. ;)

Erix

Příspěvek#7 » ned 24. lis 2024, 17:51

Tak p. Lučanský odešel od Laugo Arms? To už by bylo asi podruhé, co tohoto konstruktéra firma jaksi patrně dusila v inovacích a tak šel dál. ;) Uvidíme co z toho vyleze, každopádně to vypadá cool. Problém v dnešní době jsou především finance, půjčku od banky na zbraně je teď jaksi nemožné dostat, takže opět klobouk dolů nad snahou.

Erix

Příspěvek#8 » pon 2. pro 2024, 12:48

Ychtyl píše:Jedno z nejhezčích smg vůbec. Těším se na cenu a když to jen trochu půjde, bude má.

Dle informace by cena měla být na úrovni CZ Evo ve standardní verzi. Zálež, jak dlouho bude chtít takto Czub kooperovat, já bych to dlouho nedělal. ;)
Kdo chce lepší Evo, tak nechť raději počká.

Gimpel

Příspěvek#9 » pon 2. pro 2024, 15:27

Souhlasím. Být tato ,,značka", si takto nezahrávám vůbec.

To není k smíchu :) , to věci vážné jsou :lol: .

Prodají své kundamenty, někdo z nich trochu slušnou zbraň s obtížemi vyčaruje, dá cenu jako ,,značkový" originál a ten pak již nekoupí vůbec nikdo.

Toto bych na lehkou váhu nebral, raději však ni na těžkou :lol: .

Glock_Gaston

Příspěvek#10 » stř 4. pro 2024, 11:19

:O Jak má na tom má CZUB kooperovat? To se mi nějak nezdá

Erix

Příspěvek#11 » stř 4. pro 2024, 17:42

Tak na webu píšou(psali), že spolupráce(kooperace) Czub je navázána. Proto je také sídlo firmy v Brodě. Minimálně laufy, tepelné zpracování a povrchové úpravy zajistí zbrojovka UB. Dále zásobníky do Eva a další části asi budou taky společné.

Béďa

Příspěvek#12 » čtv 5. pro 2024, 21:38

Tak docela by mě zajímalo co je teda Evo 4....

CzechJoker

Příspěvek#13 » pát 6. pro 2024, 12:51

Tepelné zpracování CZ outsourcuje.

Erix

Příspěvek#14 » pát 6. pro 2024, 18:28

Zbrojovka si už nedělá ani povrchovky, to je bída. Mám dojem, že už je to tedy pouze montovna, hlavně, že zkoupí kde co. No to jsme to dospěli k věcem. Vůbec se nedivím, že kdo může, utíká pryč a o nové nápady není zájem.
Ještě, že se alespoň jednotlivci, jako Lučanský arms věnují dané věci. No pokud bude Evo4, tak ho Stinger pěkně sundá.

Glock_Gaston

Příspěvek#15 » pát 6. pro 2024, 23:22

Ale co je/bude, jestli vubec, EVO 4 to by mě taky zajímalo...a pak to porovnání se Stingerem? Před časem někde na nějakém foru unikla (asi) foto, ale už to nejde najít..

Zpět na