Pistollo 77°
Samonabíjecí pušky
- LordSalix
Příspěvek#16 » sob 7. pro 2024, 17:56
Lidi co hrají PC hry právě že mají velký přehled v reálných zbraních. Podle mě si to koupí někdo jako svoji 250. zbraň, protože kupuje prostě všechno a už neví coby a tyhle exotické speciality musí mít, hned jak to uvidí na svém oblíbeném youtube kanále. A v USA se mezi takové lidi první várka hned ztratí.
- Erix
Příspěvek#17 » sob 7. pro 2024, 18:10
Tak hrdina to je, ale produkt je spíše jako laser game.
Kdyby někdo třeba vzkřísil dávnou slávu české sportovní střelby -> dostupná CZ200S/T, družstvo Drulov, pistole a puška Alfa,... Great gun měl taky pěkně našlápnuto skrze derringery GG, Eleanoru, bohužel zašlapané díky C-I kategorii a zvýšení ceny. Taková to mohla být pohoda pro nováčky v BP.
I ty klasické vzduchovky Slavia S63x, nebo dřívější vz35/47 měly kouzlo, dnes rarita je mít.
Kdyby někdo třeba vzkřísil dávnou slávu české sportovní střelby -> dostupná CZ200S/T, družstvo Drulov, pistole a puška Alfa,... Great gun měl taky pěkně našlápnuto skrze derringery GG, Eleanoru, bohužel zašlapané díky C-I kategorii a zvýšení ceny. Taková to mohla být pohoda pro nováčky v BP.
I ty klasické vzduchovky Slavia S63x, nebo dřívější vz35/47 měly kouzlo, dnes rarita je mít.
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#18 » sob 7. pro 2024, 22:37
Z rozhovoru jsem úplně nepochopil, kdo je cílovou skupinou pro tuto zbraň. Investovat velké peníze do vývoje zbraně, pro kterou nemám jasně profilovanou cílovou skupinu, to je velký risk. Na druhou stranu jsou to jejich peníze a jestli je utopí v utopii, je to jejich věc.
- Střelec
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#20 » ned 8. pro 2024, 13:00
Hele, asi takhle - kruh se uzavřel. Když si přečtete článek, říká tam:
První myšlenka přišla díky tomu, že se můj otec potkal s konstruktérem Rostislavem Kudláčkem, který celý život navrhuje zbraně. Umožnil mi použít svůj patentovaný systém závěrového mechanismu a je konstruktérem celého našeho produktu.
No a jméno Rostislav Kudláček nás přivede k firmě KR-WEAPONS a tam se kruh uzavírá, protože... Ostatně, jeden obrázek je za 936 slov...
V tomto případě se jedná o kouzelný produkt s označení KRW 20. Kde jsme to jen viděli, že? Je to přece staré známé CSV,
Takže kruh se uzavřel. Týpek vzal hotovou zbraň, kterou akorát zabalil CSV do metrosexuálního kabátku pro snowflakes, přidal pár marketingových bloábolů a narazil cenu.
Pletu se?
První myšlenka přišla díky tomu, že se můj otec potkal s konstruktérem Rostislavem Kudláčkem, který celý život navrhuje zbraně. Umožnil mi použít svůj patentovaný systém závěrového mechanismu a je konstruktérem celého našeho produktu.
No a jméno Rostislav Kudláček nás přivede k firmě KR-WEAPONS a tam se kruh uzavírá, protože... Ostatně, jeden obrázek je za 936 slov...
KRW.jpg
V tomto případě se jedná o kouzelný produkt s označení KRW 20. Kde jsme to jen viděli, že? Je to přece staré známé CSV,
Takže kruh se uzavřel. Týpek vzal hotovou zbraň, kterou akorát zabalil CSV do metrosexuálního kabátku pro snowflakes, přidal pár marketingových bloábolů a narazil cenu.
Pletu se?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Erix
- Letec 12
Příspěvek#23 » ned 8. pro 2024, 16:13
Nedávno byl článek i v časopise SR, takže očividně za tím projektem stojí někdo vlivný, kdo má dost prostředků na masivní inzerci, ještě k tomu ve formě rozhovoru v iDnes, což není nikdy nic levného.
Vzhledově mi to připadá zajímavé a inovativní. Podobných zbraní na trhu moc není. Kdyby to bylo za 35-40k a se sklopkou, asi by mě to nijak nepohoršovalo. Na takové to nedělní střílení pro radost a machrování nas střelnici a otázky, co to más a kolik to stálo
Na druhou stranu, dost pochybuji o kvalitě, ergonomii a reálné životnosti.
Vzhledově mi to připadá zajímavé a inovativní. Podobných zbraní na trhu moc není. Kdyby to bylo za 35-40k a se sklopkou, asi by mě to nijak nepohoršovalo. Na takové to nedělní střílení pro radost a machrování nas střelnici a otázky, co to más a kolik to stálo
Na druhou stranu, dost pochybuji o kvalitě, ergonomii a reálné životnosti.
- Erix
- Erix
Příspěvek#27 » úte 10. pro 2024, 16:23
Tak reklama špatná není, konec konců v lednu a časopisu nic jiného čekat ani nelze. Utopilo se tam moře prachů, tak to ti, co dali, chtějí zpět. Tak proto takové PR. Sám tvořitel CSV9 má prý v rukávu řadu trumfů, některé i takové, co ne úplně zapadají do doby - prý pokrokové. Možná proto si dovolil pustit vnitřek CSV9 do Pistolla 77.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí