Antreg ARS M4s
Samonabíjecí pušky
- sokar
Příspěvek#1186 » úte 3. říj 2023, 16:57
Zákonná záruční doba jsou dva roky, nicméně komukoli se cokoliv pokazí, nebo zlomí tak náhradní díly pošleme zdarma i po této době. Náhradní díly držíme i skladem, také je to k okamžitému odeslání do 24 hodin od nahlášení problému. Díly na upperu a loweru jsou milspec, dokonce závorník by fungoval z plynovky taky. Proproetární je předpažbí, píst a nosič a to se opravdu nekazí. Nicméně i kdyby ano vyměníme to promptně. Za těch pár let co je ARS na trhu se nějaké reklamace nebo poškození už objevily a byly tam i kusy po dvouleté záruce a vždy jsme to vyřešili okamžitě a zcela zdarma. Nicméně pokud je fakt zájem o servis kit tak znovu vznesu požadavek, aby pro majitele ARS byl takový kit k dispozici a k zakoupení.
- Héfaistos
Příspěvek#1188 » úte 3. říj 2023, 19:02
sokar píše:...Nicméně pokud je fakt zájem o servis kit tak znovu vznesu požadavek, aby pro majitele ARS byl takový kit k dispozici a k zakoupení.
Za ty roky už by měli vědět, co se jim na tom nejvíc sere. Jakožto majitel Antrega (M4s 2M LW) bych nějaký malý kit pružinek a čepů jen uvítal...
- sokar
Příspěvek#1189 » úte 3. říj 2023, 19:19
Řešily se dvě věci - závorníky a čepy spouště. Závorníky už jsou vyřešený asi dva roky - byla překalená série, ale ještě jich pár někde běhá. No a naposled čepy spouště asi na několika puškách, které se nyní dělají jinak a mám u sebe opravné sady, když to praskne náhodou někomu. Jinak nemám žádné info o tom,že by byl problém. Na kit už jsem před chvílí debatoval a snad se podaří a bude. 

- Héfaistos
Příspěvek#1190 » úte 3. říj 2023, 22:08
Tak ono se obecně třebas nic moc nesere ani na Glockách. Přesto mám doma sady dílů od každé věci v Glocku (krom rámu, závěru a hlavně, pochopitelně). Tedy všechny pružinky co jich tam je, vytahovače, celé spouště (i s domečkem), zápalníky, atd atd... Takže kdyby se mě NÁHODOU na Glocku cokoliv posralo (jako že zatím teda ne, ale co kdyby), prostě hrábnu do krabičky, a za minutu znovu střílím.
Obdobně to mám i u většiny ostatních zbraní, co vlastním, a chtěl bych to mít i u toho Antrega.
Mimochodem, můj závorník asi rozhodně není překalený, spíš má naopak hodně ožvejkaný ozuby a závěrová vůle je snad 0,15 mm. A to po pouhých 1500 ranách (viz fotky). Ale zatím to střílí...
Obdobně to mám i u většiny ostatních zbraní, co vlastním, a chtěl bych to mít i u toho Antrega.
Mimochodem, můj závorník asi rozhodně není překalený, spíš má naopak hodně ožvejkaný ozuby a závěrová vůle je snad 0,15 mm. A to po pouhých 1500 ranách (viz fotky). Ale zatím to střílí...
IMG_20231003_232017_960.jpg
IMG_20231003_230332_018.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- sokar
- getsome
Příspěvek#1196 » čtv 5. říj 2023, 07:38
Už někdo přišel na to, jak modifikovat pravý bolt release, aby fungoval i jako bolt catch? Mnohem radši bych pravým ukazovákem zachytával bolt vzadu a levou natahoval charging handle, než přetlačoval ukazovákem ten tuhý bolt release. To by byla opravdová ambi výhoda, oproti klasickému přehazování rukou.
- Grimpo
Příspěvek#1197 » ned 15. říj 2023, 06:50
Já Antrega nemám. Mám jinou tuzemskou pístovku. Kdyby ozuby na té mojí vypadaly tak jako ty z Antrega, moc spokojený bych nebyl, za ty peníze. Bez ohledu na vliv/nevliv na funkci.
https://photos.app.goo.gl/ndR1MWSeAhkofo9D9
U mne po 2200-2500 ranách takto.
https://photos.app.goo.gl/ndR1MWSeAhkofo9D9
U mne po 2200-2500 ranách takto.
- mission
- sokar
Příspěvek#1200 » sob 21. říj 2023, 16:30
Fotka je zvětšená X násobně oproti originálu a tak je logicky vše zvětšený. Bylo by fajn dát fotku něčeho jinýho se stejným zvětšením a pak se dá porovnat a případně antregu omlátit o hlavu. Jinak je to úplně bezpředmětný. BTW závorník u ARS je již snad rok místo nitridu řešen pomocí DLC.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí