CSV-9

Samonabíjecí pušky

Erunamo

Příspěvek#31 » pát 25. zář 2015, 17:11

Chtěl bych se zeptat zda je někde možné nalézt jaké jsou verze téhle zbraně. Momentálně koukám po devítkové karabině a tohle mě hodně zaujalo.

cipis

Příspěvek#32 » pát 25. zář 2015, 18:54

Zeptej se přímo výrobce. Je to defacto výroba na zakázku, žádná seriovka.

Style

Příspěvek#33 » sob 26. zář 2015, 16:25

Erunamo:
V době kdy jsem jí nedávno kupoval existovala verze v podstatě jediná, ale vzhledem k tomu že se vyrábí až po objednání přímo pro tebe dalo se mluvit o některých úpravách. Konkrétně jsem se ptal například na kovanou hlaveň a nebyl problém. Jen to ovlivní cenu samozřejmě. A v době kdy jsem si jí přebíral tam měli druhou variantu ve fázi testování, rozměrově větší ... asi jako AR a ještě ovšem neprodejnou protože na ní ladí spoustu detailů.

Style

Příspěvek#34 » sob 26. zář 2015, 20:13

Dokonce koukám že teď už mají tu druhou verzi i v prodeji v Corradu.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A2F7EE

Erunamo

Příspěvek#35 » ned 27. zář 2015, 18:59

Kontaktoval jsem výrobce a momentálně nabízí verzi se 120mm a 200mm hlavní, volitelné příslušentví, sklopná pažba buď teleskopická nebo ne a podobně. Předpokládám, že ta verze z odkazu je ta s 200mm hlavní.

tslaby

Příspěvek#36 » ned 27. zář 2015, 19:51

Mohu se zeptat, kolik je teď aktuálně cena této zbraně?

Erunamo

Příspěvek#37 » ned 27. zář 2015, 20:18

Moje konfigurace pro verzi s 200 mm hlavní:

Cena zbraně včetně Vámi zvolených komponentů ........... 21 700,-
Součástí ceny Vámi zvoleného modelu zbraně je zbraň v základu + set sklopných mířidel FAB-DEFENCE
a set přední takt.rukojeti od FAB-DEFENCE, zásobník Glock
Gen4-17ran a sklopná ve 4 polohách stavitelná opěrka.

kinght

Příspěvek#38 » stř 30. zář 2015, 19:10

Erunamo píše:Chtěl bych se zeptat zda je někde možné nalézt jaké jsou verze téhle zbraně. Momentálně koukám po devítkové karabině a tohle mě hodně zaujalo.

Dostupné jsou zatím jenom verze 120mm hlveň glock zásobník.
Ale jestli můžu popíšu vývoj...

1) první prototyp byl s 120mm hlavní na zásobníky CZ75, pažbička tvaru M16 bez možnosti rezervního zásobníku v rukojeti vis příloha protoyp je vyfocený na prospektu bez duralového předpažbí, krátká botka.

2) ověřovací série už měla prodloužené pouzdro závěru s důvodu umístění nárazníku,rovný zásobník CZ75 pažbička úzkého tvaru M16 bez možnosti umístění rezervního zásobníku v rukojeti novinka bylo duralové předpažbí, krátká botka.

3) další verze byla už na zásobníky glock ktré jsou v šachtě umístěné pod úhlem, tvar pažbičky M16 možnost rezervního zásobníku.

4) následovala pažbička s tvarem rukojeti Glock + rezervní zásobník - šachta byla zkrácena s důvodů použití nejmenšího glockového zásobníku, prodloužená botka. (totoje verze která se dá zakoupit)

5)další a posldní generace byla s 200mm hlavní, nové prodloužené předpažbí + lišta mířidel, sklopná teleskopická pažba s CZ805 + nějaké doplňky od fab defence.

Erunamo

Příspěvek#39 » stř 30. zář 2015, 20:45

Kinght: díky za informace. 17 října si jedu pro tu poslední verzi.

fixfokus

Příspěvek#40 » stř 7. říj 2015, 07:30

Včera jsem na Květnici potkal chlapíka s CSV-9. Dokonce mě nechal vystřelit pár ran :-)
Parádní flintička, mít ty prachy k dispozici (a větší trezor), jdu do ní.
Btw, nebyl to někdo z vás?

Poradce02

Příspěvek#41 » stř 7. říj 2015, 08:23

Prosím dejte sem fotky terče s nástřelem jak to je schopné přesně střílet? Na nějaké vzdálenosti 25,50 100m, díky. Zajímá mě jak to umí přesně ta krátká hlaveň střílet.

Style

Příspěvek#42 » stř 7. říj 2015, 12:42

fixfokus: Jo to jsem byl já ☺

Poradce: až se odpoledne dostanu k PC něco, sem hodím.

Style

Příspěvek#43 » stř 7. říj 2015, 13:22

Tak tady je slibovaný obrázek. Všechno je na 25m na delší vzdálenost jsem zatím neměl příležitost vyzkoušet. Zleva postava, uprostřed jsem se snažil trefit záslepku a v pravo je to trochu stížené u toho rukojmí, protože tam prostě míříš jen na černou plochu. Současně věřím že lepší střelec nastřílí líp.
csv9.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

fixfokus

Příspěvek#44 » stř 7. říj 2015, 13:27

Style: Svět je malej :-) Tak zdravím a ještě jednou dík. Příště se musíme vyrovnat za ty náboje.

Jinak, abych se vrátil k tématu. Mě osobně překvapilo (příjemně), že ač jsem tu věc držel v ruce prvně v životě, a ani nevěděl, jak do těch mířidel koukat, nasázel jsem na 15 m všech 5 ran takřka na flek (dětskou dlaň).

Dále mě překvapilo luxusní dílenské zpracování a taky to, že je to z hlediska zákona pistole.

Kdyby mi rozum neříkal, že další zbraň nevyužiju, nemám místo v trezoru a koneckonců ani rozpočet, jel bych asap pro nákupku :-)

Style

Příspěvek#45 » stř 7. říj 2015, 13:54

fixfokus: Také zdravím, rádo se stalo a s náboji bych si nedělal starosti. Třeba až se setkáme na střelnici znovu platíš kafe třeba :)

Jo musím říct že můj první dojem byl vlastně podobný jako včera asi tvůj. V podstatě jsem po této kategorii zbraní původně vůbec nekoukal. Na střelnici si jí zkusil jen ze zvědavosti.... no a šel pro nákupku :)

Překvapení bylo hlavně to že přesnost byla v tu chvíli větší než jsem čekal. A vcelku příjemně mi vyhovuje velikost a celkové držení.

Zpět na