CSV-9
Samonabíjecí pušky
- Style
Příspěvek#33 » sob 26. zář 2015, 16:25
Erunamo:
V době kdy jsem jí nedávno kupoval existovala verze v podstatě jediná, ale vzhledem k tomu že se vyrábí až po objednání přímo pro tebe dalo se mluvit o některých úpravách. Konkrétně jsem se ptal například na kovanou hlaveň a nebyl problém. Jen to ovlivní cenu samozřejmě. A v době kdy jsem si jí přebíral tam měli druhou variantu ve fázi testování, rozměrově větší ... asi jako AR a ještě ovšem neprodejnou protože na ní ladí spoustu detailů.
V době kdy jsem jí nedávno kupoval existovala verze v podstatě jediná, ale vzhledem k tomu že se vyrábí až po objednání přímo pro tebe dalo se mluvit o některých úpravách. Konkrétně jsem se ptal například na kovanou hlaveň a nebyl problém. Jen to ovlivní cenu samozřejmě. A v době kdy jsem si jí přebíral tam měli druhou variantu ve fázi testování, rozměrově větší ... asi jako AR a ještě ovšem neprodejnou protože na ní ladí spoustu detailů.
- Erunamo
- Erunamo
Příspěvek#37 » ned 27. zář 2015, 20:18
Moje konfigurace pro verzi s 200 mm hlavní:
Cena zbraně včetně Vámi zvolených komponentů ........... 21 700,-
Součástí ceny Vámi zvoleného modelu zbraně je zbraň v základu + set sklopných mířidel FAB-DEFENCE
a set přední takt.rukojeti od FAB-DEFENCE, zásobník Glock
Gen4-17ran a sklopná ve 4 polohách stavitelná opěrka.
Cena zbraně včetně Vámi zvolených komponentů ........... 21 700,-
Součástí ceny Vámi zvoleného modelu zbraně je zbraň v základu + set sklopných mířidel FAB-DEFENCE
a set přední takt.rukojeti od FAB-DEFENCE, zásobník Glock
Gen4-17ran a sklopná ve 4 polohách stavitelná opěrka.
- kinght
Příspěvek#38 » stř 30. zář 2015, 19:10
Erunamo píše:Chtěl bych se zeptat zda je někde možné nalézt jaké jsou verze téhle zbraně. Momentálně koukám po devítkové karabině a tohle mě hodně zaujalo.
Dostupné jsou zatím jenom verze 120mm hlveň glock zásobník.
Ale jestli můžu popíšu vývoj...
1) první prototyp byl s 120mm hlavní na zásobníky CZ75, pažbička tvaru M16 bez možnosti rezervního zásobníku v rukojeti vis příloha protoyp je vyfocený na prospektu bez duralového předpažbí, krátká botka.
2) ověřovací série už měla prodloužené pouzdro závěru s důvodu umístění nárazníku,rovný zásobník CZ75 pažbička úzkého tvaru M16 bez možnosti umístění rezervního zásobníku v rukojeti novinka bylo duralové předpažbí, krátká botka.
3) další verze byla už na zásobníky glock ktré jsou v šachtě umístěné pod úhlem, tvar pažbičky M16 možnost rezervního zásobníku.
4) následovala pažbička s tvarem rukojeti Glock + rezervní zásobník - šachta byla zkrácena s důvodů použití nejmenšího glockového zásobníku, prodloužená botka. (totoje verze která se dá zakoupit)
5)další a posldní generace byla s 200mm hlavní, nové prodloužené předpažbí + lišta mířidel, sklopná teleskopická pažba s CZ805 + nějaké doplňky od fab defence.
- fixfokus
- Style
Příspěvek#43 » stř 7. říj 2015, 13:22
Tak tady je slibovaný obrázek. Všechno je na 25m na delší vzdálenost jsem zatím neměl příležitost vyzkoušet. Zleva postava, uprostřed jsem se snažil trefit záslepku a v pravo je to trochu stížené u toho rukojmí, protože tam prostě míříš jen na černou plochu. Současně věřím že lepší střelec nastřílí líp.
csv9.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- fixfokus
Příspěvek#44 » stř 7. říj 2015, 13:27
Style: Svět je malej
Tak zdravím a ještě jednou dík. Příště se musíme vyrovnat za ty náboje.
Jinak, abych se vrátil k tématu. Mě osobně překvapilo (příjemně), že ač jsem tu věc držel v ruce prvně v životě, a ani nevěděl, jak do těch mířidel koukat, nasázel jsem na 15 m všech 5 ran takřka na flek (dětskou dlaň).
Dále mě překvapilo luxusní dílenské zpracování a taky to, že je to z hlediska zákona pistole.
Kdyby mi rozum neříkal, že další zbraň nevyužiju, nemám místo v trezoru a koneckonců ani rozpočet, jel bych asap pro nákupku

Jinak, abych se vrátil k tématu. Mě osobně překvapilo (příjemně), že ač jsem tu věc držel v ruce prvně v životě, a ani nevěděl, jak do těch mířidel koukat, nasázel jsem na 15 m všech 5 ran takřka na flek (dětskou dlaň).
Dále mě překvapilo luxusní dílenské zpracování a taky to, že je to z hlediska zákona pistole.
Kdyby mi rozum neříkal, že další zbraň nevyužiju, nemám místo v trezoru a koneckonců ani rozpočet, jel bych asap pro nákupku

- Style
Příspěvek#45 » stř 7. říj 2015, 13:54
fixfokus: Také zdravím, rádo se stalo a s náboji bych si nedělal starosti. Třeba až se setkáme na střelnici znovu platíš kafe třeba 
Jo musím říct že můj první dojem byl vlastně podobný jako včera asi tvůj. V podstatě jsem po této kategorii zbraní původně vůbec nekoukal. Na střelnici si jí zkusil jen ze zvědavosti.... no a šel pro nákupku
Překvapení bylo hlavně to že přesnost byla v tu chvíli větší než jsem čekal. A vcelku příjemně mi vyhovuje velikost a celkové držení.

Jo musím říct že můj první dojem byl vlastně podobný jako včera asi tvůj. V podstatě jsem po této kategorii zbraní původně vůbec nekoukal. Na střelnici si jí zkusil jen ze zvědavosti.... no a šel pro nákupku

Překvapení bylo hlavně to že přesnost byla v tu chvíli větší než jsem čekal. A vcelku příjemně mi vyhovuje velikost a celkové držení.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí