CSV-9
Samonabíjecí pušky
- Erunamo
- Erunamo
- Xerxes
Příspěvek#50 » pát 9. říj 2015, 07:21
Tak jsem hledal nějaké bližší informace o té poslední verzi, protože ta vypadá už poměrně slušně, ale nikde jsem nic nenašel. Nevíte jak se zhruba pohybuje cena a kde se dá koupit?
Edit: a najde se tu nkdo takový, kdo vyzkoušel jak tu poslední verzi CSV-9, tak i EVO? Zajímalo by mě subjektviní hodnocení rozdílů ergonomie, přesnosti apod.
Edit: a najde se tu nkdo takový, kdo vyzkoušel jak tu poslední verzi CSV-9, tak i EVO? Zajímalo by mě subjektviní hodnocení rozdílů ergonomie, přesnosti apod.
- cipis
- maravysta
Příspěvek#52 » pát 9. říj 2015, 10:18
Já jsem si se střeleckým kolegou v GC zapůjčil jak EVO tak nejnovější verzi CSV a jednoznačně musím dát palec nahoru CSV. Velice příjemná spoušť oproti EVU, pažba krásně tuhá oproti tomu Evo bylo takové rozviklané. Ergonomie mi také vyhovovala a líbí se mi, že tělo zbraně je z větší části z kovu oproti plastovému EVU. Zbraň je myslím možné zakoupit po domluvě přímo v GC Otrokovice.
- Bak
Příspěvek#54 » pát 9. říj 2015, 13:52
pelanj - právě ladíme dovoz zbraně do Loun panem ing.Hlavatou z firmy Zbraně na objednávku. Pokud byste měl zájem, mrkněte na www.zbranenaobjednavku.cz
Na stránkách zbraň nemá, ale doveze mi jí dle mnou zvolené konfigurace skoro až "pod nos". Perfektní
Na stránkách zbraň nemá, ale doveze mi jí dle mnou zvolené konfigurace skoro až "pod nos". Perfektní

- pelanj
Příspěvek#55 » pát 9. říj 2015, 14:34
U pana Hlavaty jsem už nakupoval, takže jestli to půjde u něj, tak je to pro mě určitě cesta. NP je na pušku samonabíjecí? Nejvíc se mi asi líbí verze na posledním obrázku. Mohl bych poprosit o kontakt do SZ? Děkuji.
Edit: Už vidím výše - pistole samonabíjecí.
Edit2: Pro jistotu - 33r zásobníky jdou bez problémů?
Edit: Už vidím výše - pistole samonabíjecí.
Edit2: Pro jistotu - 33r zásobníky jdou bez problémů?
- kinght
Příspěvek#58 » ned 11. říj 2015, 18:33
petrx píše:jestli to vyrábí pan Kudláček pod výzkumákem, tak se ničemu nedivím. Je to stará Findorákova konstrukce - dobrá, jednoduchá, ruská škola. Ale jinak tam vládl socializmus.
ano máte pravdu ale jenom s tím výrobcem... výzkumák s tím nemá nic společného a neboštík findorák taky ne zbraň má dynamický závěr - findorákovy kontstrukce byly založeny na konceptu f.a. baryševa (dynamický závěr bržděný převodem přes páku) findorák baryševovu konstrukci zjednodušil a šlo střílet ráže od 9mm luger přes granáty VOG 17 až po ráži 12,7mm v samonabíjecím nebo plně automatickém režimu BEZ odběru prachových plynů s hlavně. Ale tyto konstrukce byly vyráběny někde v 90 letech a uplatnění do sériové výroby moc nemají šlo o to prověřit konstrukci proto zbraně publikované na stránkách firmy jsou čistě jen prototypy a zkušební vzorky....
Ale teď k CSV... zbraň se moc nepropaguje s prostého důvodu... výrobce si chce být natolik jistý konstrukcí a tím že všechno bude fungovat na 100% i po všeljakých úpravách a modifikacích (prodloužení hlavně) že do té doby s tím nějak moc na veřejnost nechce... Někteří znají dobře známé fiasko zbrojovky holice a jejich LM 58 (první reklama jako kráva, nefunkční zbraň, milion reklamací) takže se ani nedivím

Jinak sraz CSVčkářů bych bral

Naposledy upravil(a) kinght dne ned 11. říj 2015, 18:44, celkem upraveno 1 x.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí