Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

flex

Příspěvek#376 » stř 25. zář 2013, 13:27

Pokud si chcete svou beretku prodloužit tak máte šanci :) na Zlaté pušce prodávají dlouhou hlaveň :D

TREW

Příspěvek#377 » stř 25. zář 2013, 22:50

Ty sypané Lapua MAGAZINE .22 asi přikoupím :)

Georg

Příspěvek#378 » čtv 26. zář 2013, 07:21

No mě zbyly z dlouhé pušky, která mi je nějak nechtěla odpalovat. Byly to jediné náboje, které mi dělali problémy. S ostatními problém nebyl. Tak jsem je vyzkoušel v Berettě a chodí celkem slušně :D Mají pocitově slabší zpětný ráz a díky tomu, že jsou mírně slabší, šetří i pistolku. Nicméně ten gumový tlumič tam i tak není od věci :D
Samozřejmě jeho správně zvolený tvar a rozměr :lol:

flowerpower

Příspěvek#379 » čtv 26. zář 2013, 12:52

flex píše:Pokud si chcete svou beretku prodloužit tak máte šanci :) na Zlaté pušce prodávají dlouhou hlaveň :D

Nevydržely tam ani den, už jsou všechny pryč :cry:

Har.Megido

Příspěvek#380 » pon 30. zář 2013, 16:42

Tak jsem koupil, vykoupal v benzínu a vyčistil a včera i vyzkoušel na střelnici. Můj kousek podle všeho asi dostal bombu do hledí, protože střílí maličko doleva, ale stejně na flek. Zbraň byla podle vśeho hodně nošená a týraná, ale vnitřek je skoro perfektní. Orvaná je kromě černění i povrchovka na rámu z lehké slitiny, neměl byste někdo typ, jak to nějak trvanlivěji zamazat? Závěr asi zkusím nechat přečernit. Nevím si rady s povrchovou korozí - viz. foto, která nepustila ani po několikadenní koupeli ve WD. Nemáte nějaký tip?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

ripaxxx

Příspěvek#381 » úte 1. říj 2013, 04:44

Byla aspoň za dobré peníze? S tou rzí asi nic jednoduše neuděláš. Rozebrat, obrousit a nová povrchovka. Což jsou zase prachy navíc :roll: Jinak pokud táhne do strany tak klepni do hledí kam potřebuješ. Je přeci v rybině...

Har.Megido

Příspěvek#382 » úte 1. říj 2013, 08:18

Byla za 3 tisíce, jako teď asi všechny, dostal jsem na výběr ze tří kusů, tahle měla sice nejhorší povrchovku, ale nejlepší vnitřek a jako jediná neměla rezavou hlaveň. :-)

ripaxxx

Příspěvek#383 » úte 1. říj 2013, 15:10

No někdy se vyplatí připlatit. A já se divím že moji v super stavu nikdo nechce. Radši všichni koupí krám do kterého musí nasypat mnohem víc a mají s tím jen starosti. :cry: Promiň bylo to myšleno tak všeobecně. Zajímalo by mě na kolik tak může vyjít nová povrchovka. Kdyby někdo věděl podělte se, určitě nejsem jedinný. A ještě dotaz: jak rezavá hlaveň? Uvnitř? Pokud ano tak už jsou to dobytci že takové uloženky :lol: prodávají.

Har.Megido

Příspěvek#384 » úte 1. říj 2013, 16:46

Jenže já zrovna lepší nesehnal, klidně bych za pěknou dal o hodně víc, ale jsem trochu limitovaný časem a na nic lepšího jsem nenarazil. Zbraní mám kolekci, Beretta 71 je srdeční záležitost a rozhodně na svých koníčcích nešetřím. Majiteli obchodu jsem to nabízel, že jestli má ulitej lepší kus, rád si připlatím. Bohuźel lepší kus prý nebyl. Tak si k Berettce časem třeba koupím sestřičku, která už bude OK, s tou mojí řádilo nějaký prase, naštěstí jí víc nosilo než střílelo.

No ty hlavně byly orezlé zevnitř. Nijak tragicky, ale trocha koroze tam byla. Buď to byla náhoda, nebo se mě pan majitel snažil navést ke koupi té třetí, kterou by jinak asi neprodal. Mezi nimi vypadala jako královna. Nechce se mi totiž věřit, že by byl náhodně vybraný vzorek ze 2/3 takový hnůj s rezavou hlavní. To by pan majitel už asi dávno zkrachoval.

ripaxxx

Příspěvek#385 » úte 1. říj 2013, 16:53

To je právě ono...Neboj já to znám :D Potřebuji to hned a koupím šmejd který vypadá nejlíp :lol: Ale to byli zkušenosti např s autem... Ta hlaveň mě tedy zaráží, nic hrozného ale rez tam je :oops: . Zachvilku nám budou nabízet uloženky bez pružiny protože jak ležela uhnila :roll: Ale příště budeš určitě moudřejší, taky jsem k tomu došel...

Har.Megido

Příspěvek#386 » úte 1. říj 2013, 16:55

Tu pěknou ti moc závidím, ale do Brna se už nedostanu a na nové NP už taky ne, nejbližší nákupní příležitost pro mě bude až příští léto.

Růža

Příspěvek#387 » stř 2. říj 2013, 10:20

Tak koukám, že většina z nás co koupila Berettky v poslední kampani/BVS/ tak má
rok výroby 1989-A.....U.A téměř všechny jsou hodně nošeny ale málo stříleny.Fakt by mě
zajímala jejich historie.

Har.Megido

Příspěvek#388 » stř 2. říj 2013, 12:11

Ještě bych taky dodal, že byly i málo čištěny. Ten nános na dně po koupeli v benzínu se nedá slovy popsat. :-) Na historii jsem se ptal, bylo mi sděleno, že jsou dvě hlavní cesty. :-) :-) Na mojí jsou italské značky (logicky), nic dalšího. Žádné přejímací, prostě standard. Podle výrobního čísla by měla být z r. 1982. Kupoval jsem v Kentaurovi, z BVS mi na poptávku ani neodpověděli, tak jsem tam ani nešel a ani nepůjdu, není to poprvé. U mě skončili.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Georg

Příspěvek#389 » stř 2. říj 2013, 12:21

Pokud výrobní číslo začíná písmenem A a končí písmenem U, tak je to rok 1989, tak jak u ostatních. Tento rok výroby se nyní vyrojil jak houby po dešti. Jinak o několik stránek zpět je tabulka na určování roku výroby.

Odesláno z mého nového MT přes wifi, proto prosím omluvte případné chyby.

LAKIM

Příspěvek#390 » stř 2. říj 2013, 19:17

Zdravím , já mám taky 89 rok výr. Koupena v létě od soukr. os. Ovšem excelentní uloženka . Nenošená , nestřílená , povrchovka rámu a závěru 1A , hlavenˇ zrcadlo , zásobník nepoužíván (kovová botka) . Cena zbraně byla poněkud jinde . Ale za takový kousek jsem neváhal šáhnout do kešeně . Už jsem dvě B 71 měl a tahle je třetí . :mrgreen:

Zpět na