Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR
bartur

Příspěvek#976 » ned 11. říj 2015, 15:36

167A3307.jpg
Udělal jsem si nove fotečky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

bartur

Příspěvek#977 » ned 11. říj 2015, 16:02

Včera jsem byl s naší partou AVZO na střelnici,kamarádi opět připomínky.Tak pojď,ať nám ukážeš zázrak,
který se neseká.Opět nemohli překousnout že tahle pistole chodí jako šicí stroj.Dvě sta různých 22LR,bez jediné zádržky.Ani Glok 9luger nebyl tak bez chyby,Cora revol.22LR,nešly vytáhnout nábojnice z bubnu.
Margolina musela mazat náboje.No a já, měl svou Betku opět obdivovanou.

kyptus

Příspěvek#978 » čtv 15. říj 2015, 22:49

Zdravím. Po pár letech okukovaní u kamarádů jsem se také nakonec rozhodl, že si pořídím 71ku a rád bych se zeptal na co si dát při koupi pozor? Čím tyto zbraně nejvíce trpí? Co u nich nejčastěji odchází? Pokud už je na toto v průběhu vlákna někde odpověď, tak se omlouvám, asi jsem ji přehlédl. Předem díky.

mir-e-czech

Příspěvek#979 » pát 16. říj 2015, 07:48

V pondělí je zrovna pořídil. Známý mi vybral ze 30 kusů, které měl tu nejlepší. Dával bych si pozor, jak ochotně leze náboj do komory při natahnuti, jak hladce a přesně chodí závěr při natahnutem kohoutu. Důkladně bych si mimo jiné zkontroloval stav zásobníku, neboť zasobnik stojí třetinu toho co samotná zbraň. Další tipy mimo ty samozřejmé jistě uvedou jiní.

Jen dodávám, že jsem z ní nadsenej a tesim se na střelnici. Dokonce ji mám u sebe častěji než novou kosu kterou jsem vzal také. Jednu z posledních v ČR jestli ne vůbec poslední.

bartur

Příspěvek#980 » pát 16. říj 2015, 17:08

Podívej se,na ústí hlavně,aby nebylo nakleple třeba při pádu,aby nestřílela nepřesně.Tyhle zbrane jsou v podstatě bez poruchy,to vidiš jak je ošoupané černění.Ma to v podstatě 40let,ale stale dobře funguje,aspoň mě.Na ten stav zásobníku se podívej,je drahý pak ho kupovat.Ja když napaskuji 7náboju,a ručo natahuji rychle za sebou,tak to krasně vyhazuje.
Tak šťastny výběr!!

kyptus

Příspěvek#981 » sob 17. říj 2015, 15:31

Děkuji mnohokrát za tipy na co si dát pozor a na co se podívat. Až bude zbraň doma, rád přidám nějaké foto. Snad příští týden. Díky.

kyptus

Příspěvek#982 » sob 17. říj 2015, 15:32

Děkuji mnohokrát za tipy na co si dát pozor a na co se podívat. Až bude zbraň doma, rád přidám nějaké foto. Snad příští týden. Díky.

Vaclaf

Příspěvek#983 » ned 18. říj 2015, 11:38

Ještě bych možná mrknul na vůli uložení hlavně v rámu. Něco tam být musí, ale neměla by moc kvedlat :-)

kyptus

Příspěvek#984 » ned 18. říj 2015, 16:49

Děkuji. Snad se mi tentokráte podaří odeslat odpověď pouze jednou! :)

moony666

Příspěvek#985 » ned 1. lis 2015, 18:21

takže dneska jsem vystřílel sadu tzv. "závadových nábojů" . Poškození, škrábance a promáčknutí na hilsnách, různí výrobci... Vše bez problémů - berettka sežrala všechno. Nechápu, jak něco tak spolehlivýho může být z Itálie, konstrukce je naprosto geniální a provedení naprosto dokonalé...

mir-e-czech

Příspěvek#986 » pon 2. lis 2015, 06:56

Sice bych určitě nekrmil berretku odpadem, ale jinak souhlasím. Krasná práce, přesně jsem si říkal, že bych tohle od Itala nečekal. Asi starý časy. Sranda jak si s ní člověk pořád hraje a pak vezme do ruky nějakou full size :) v mém případě CZ75BD.

zkpet

Příspěvek#987 » úte 3. lis 2015, 11:57

Ahoj, má někdo tip, ke aktuálně koupit v Praze za rozumný peníz?

hugofalfar

Příspěvek#988 » úte 3. lis 2015, 14:34

mir-e-czech píše:Sice bych určitě nekrmil berretku odpadem, ale jinak souhlasím. Krasná práce, přesně jsem si říkal, že bych tohle od Itala nečekal. Asi starý časy. Sranda jak si s ní člověk pořád hraje a pak vezme do ruky nějakou full size :) v mém případě CZ75BD.

Já to dělám přesně naopak -nejdřív střílím 9 mm luger a před odchodem střelnice si napravím seběvědomí střelbou z Beretky :mrgreen:

Piggy

Příspěvek#989 » úte 3. lis 2015, 17:58

zkpet: Čemu říkáš rozumný peníz? Má je BVS i Brymová, jenom co vím.

peter ustinov

Příspěvek#990 » úte 3. lis 2015, 20:05

Georg píše:....
A taky něco přímo v Prostějově, ul. Plumlovská:
http://www.zbrane-myslivost.cz/130-zbrane-v-komisi?p=2

koncem tohohle tydne nebo behem pristiho by meli par kousku dostat ;)
tak ne ze mi je vykoupite :lol:
cena kolem 3500,-
ale zasobniky navic asi nebudou...nevite kde sehnat za dobrou cenu? (cca 500?)

Zpět na