Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- Němec
- Zoufalec
Příspěvek#2 » čtv 9. črc 2009, 16:57
Zpříčenej náboj, není vada náboje, ale tipuju to na deformované vývodky zásobníku. Pokud by zbraň špatně vyhazovala vystřelenou nábojnici, byla by eventuálně možnost slabší prachové náplně. Špatné podávání náboje dělá zbraň a zásobník (většinou to je v zásobníku).
- MiRaS
Příspěvek#3 » čtv 9. črc 2009, 21:36
Moje žere snad všechny náboje co jsem jí naservíroval.
Se vzpříčeným nábojem jsem se také několikrát potkal, ale je to skutečně problém na straně zásobníku, případně zasviněného náběhu do komory ale nemohou za to náboje. U mne pomohlo pořádně vyčistit a vyleštit náběh.
Pokud se Ti vzpříčí pouze první náboj ze zásobníku a ostatní při samonabíjecím cyklu už ne, tak to může být tím, že brzdíš rukou závěr při natahování (resp. při puštění - pomalu se vrací). Při energickém pohybu vpřed podá spolehlivě.
V první řadě doporučuji pořádně vyčistit.
Se vzpříčeným nábojem jsem se také několikrát potkal, ale je to skutečně problém na straně zásobníku, případně zasviněného náběhu do komory ale nemohou za to náboje. U mne pomohlo pořádně vyčistit a vyleštit náběh.
Pokud se Ti vzpříčí pouze první náboj ze zásobníku a ostatní při samonabíjecím cyklu už ne, tak to může být tím, že brzdíš rukou závěr při natahování (resp. při puštění - pomalu se vrací). Při energickém pohybu vpřed podá spolehlivě.
V první řadě doporučuji pořádně vyčistit.
- Patrik
- Noir
- Bodie
- allegro
Příspěvek#11 » sob 18. pro 2010, 23:59
Dobrý den,
také jsem si ji zakoupil, ale jsem zklamán její nepřesností, nejsem sice super střelec, nicméně z jiných zbraní, které vlastním se mi daří střílet lepší výsledky. Také Vám střílí celkem mimo? i na 10 - 15 m. Omlouvám se, nechci hanit, ale nedá se ta moje zbraň Beretta M71 s ostatními, co se týká přesnosti střelby, srovnat. Ale možná jsem mimo a nerozumím tomu. Prosím o Vaše názory. Díky.
také jsem si ji zakoupil, ale jsem zklamán její nepřesností, nejsem sice super střelec, nicméně z jiných zbraní, které vlastním se mi daří střílet lepší výsledky. Také Vám střílí celkem mimo? i na 10 - 15 m. Omlouvám se, nechci hanit, ale nedá se ta moje zbraň Beretta M71 s ostatními, co se týká přesnosti střelby, srovnat. Ale možná jsem mimo a nerozumím tomu. Prosím o Vaše názory. Díky.
- Zoufalec
- allegro
Příspěvek#13 » ned 19. pro 2010, 12:20
Nezdá se mi, že by střela létala naplocho, všechny průstřely jsou kulaté. Bohužel nejsem zasvěcen natolik, abych mohl posoudit, jak dalece je opotřebená hlaveň, tedy jak hodně byla střílená. Byla tedy nevyčištěná, když jsem ji koupil, ale po vyčištění se vývrut i hlaveň zdá v pořádku. Čím to tedy může ještě být? Hlavní tedy opotřebením nebo i používaným střelivem? Díky předem za rady.
- Poradce02
Příspěvek#14 » ned 19. pro 2010, 12:27
Pokud byla nevyčištěná, může v hlavni zůstat nalepená malá vrstva olova, která střelu deformuje a střela se nezakousne do drážek jak má a nedostane rotaci, potom lítá všude a i na plocho do terče na 25m. Na 10m to může ukazovat kruh, zkus to dát dále ten terč. Je dost obtížné to pak vyčistit i mechanicky ale jsou na to i tekuté roztoky, které usazeniny rozpustí. Vypadá to ale na opotřebovanou hlaveň, celkově i zbraň, pokud vyloučíme olšové ruce a zkusí s tím vystřelit kolega a dělá to i jemu.
- allegro
Příspěvek#15 » ned 19. pro 2010, 12:34
Já ji samozřejmě perfektně vyčistil a pak s ní teprve střílel. Po každé střelbě všechny zbraně fakt důkladně čistím, mám na to nakoupenou soupravu a používám super Brunox Turbo spray a pak Ballistol na konzervaci, to by, myslím, mělo být dostačující. Nechám ji tedy asi vyzkoušet někým z více zkušenostma (i když já z Makarova PM střílím devět deset i na patnáct metrů). Pokud by byla opotřebená hlaveň, pak je asi v tomto případě nesmysl shánět náhradní, lepší koupit novou pistoli, že?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí