Zkušenosti s nábojema z LIMIT.cz
- Murphy
- Pari777
Příspěvek#604 » čtv 31. říj 2024, 10:10
kiv61
U nás na oddělení zbraní jsou kluci šikovný a ochotný,takže mi to napsali na jeden..
Murphy
Ten rám a zásobník stáli,mám ten dojem,něco přes 6 tisíc.
Při svém prvním a posledním telefonátu jsem nějakou výraznou ochotu se alespoň podělit o náklady opravdu nezaznamenal a i kdyby mi dali půlku, o čemž pochybuji,tak mi to za to trápení asi nestojí..
Vím, je to moje blbost a asi i lenost,ale zase zkušenost k nezaplacení
U nás na oddělení zbraní jsou kluci šikovný a ochotný,takže mi to napsali na jeden..
Murphy
Ten rám a zásobník stáli,mám ten dojem,něco přes 6 tisíc.
Při svém prvním a posledním telefonátu jsem nějakou výraznou ochotu se alespoň podělit o náklady opravdu nezaznamenal a i kdyby mi dali půlku, o čemž pochybuji,tak mi to za to trápení asi nestojí..
Vím, je to moje blbost a asi i lenost,ale zase zkušenost k nezaplacení
- Murphy
Příspěvek#605 » čtv 31. říj 2024, 10:20
No, ja bych se nespokojil s nicim mensim, nez 100% ceny materialu + doprava.
Protoze by urcite nechteli najit presny popis + zduvodneni havarie i na kazdem foru o vareni a zahradniceni.
A to mohli byt radi, ze s ramem neodeslo par dilku prstu, oko, nebo, pri trose smuly, rovnou neci zivot.
Jestli mas nafoceno, zkus jim to poslat.
Mno, ja bych asi rovnou prihodil i odkaz na tohle vlakno.
Kdyz mi z ebay nechteli vyreklamovat svitilnu na kolo, napsal jsem par radku na americky mtbr.com server do fora, jak je prodejce nespolehlivy, a za par dni dorazila nahradni svitilna leteckym expressem.
Clovek by si mel stat za svymi pravy. A tohle nejsou spatne vracene drobne u stanku s hot-dogy.
Protoze by urcite nechteli najit presny popis + zduvodneni havarie i na kazdem foru o vareni a zahradniceni.
A to mohli byt radi, ze s ramem neodeslo par dilku prstu, oko, nebo, pri trose smuly, rovnou neci zivot.
Jestli mas nafoceno, zkus jim to poslat.
Mno, ja bych asi rovnou prihodil i odkaz na tohle vlakno.
Kdyz mi z ebay nechteli vyreklamovat svitilnu na kolo, napsal jsem par radku na americky mtbr.com server do fora, jak je prodejce nespolehlivy, a za par dni dorazila nahradni svitilna leteckym expressem.
Clovek by si mel stat za svymi pravy. A tohle nejsou spatne vracene drobne u stanku s hot-dogy.
- Murphy
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1124
- Jarda.Jezek
Příspěvek#608 » pát 1. lis 2024, 14:12
Nojo, limitu lítaly navážky snad od nula do 200 procent minimálně dvakrát. Byli kvůli tomu i dvakrát ve výzvě úřadu pro zkoušení zbraní a střeliva. Pověsti jdou o mnohých rozebraných zbraních. Dokonce jsme si tu dělali legraci z tehdejších inzerátů na odprodej přebytečného střeliva profláklých šarží. Takže důvěru jasně ztratili, ale čas rány hojí, takže jestli chce někdo zkoušet, zda už náboje dělají líp než tehdy, může. Na druhou stranu, už dlouho jsem nikde o nabídku limitů nezavadil, tak možná už není ani co zkoušet. Nevím.
Co jsem přešel na celopoplasty, tvrdé střely do hlavní nedávám. Za dobrou cenu jdou koupit i selliery nebo magtechy a jiné prvovýrobky, v malém množství úspora nehraje roli a kdo střílí hodně, náboje si vyrobí sám takové, jaké potřebuje, protože ty stejně koupit nejdou. Takže kdo a proč by sháněl Limity?
Co jsem přešel na celopoplasty, tvrdé střely do hlavní nedávám. Za dobrou cenu jdou koupit i selliery nebo magtechy a jiné prvovýrobky, v malém množství úspora nehraje roli a kdo střílí hodně, náboje si vyrobí sám takové, jaké potřebuje, protože ty stejně koupit nejdou. Takže kdo a proč by sháněl Limity?
- Héfaistos
Příspěvek#610 » úte 26. lis 2024, 20:26
Ono ani S&B nemá ty navážky standardních spotřebních nábojů nějak exaktně kalibrovaný - stačí se podívat na hodnoty rozptylu rychlostí a směrodatné odchylky, když proženete pár jejich nábojů přes hradla. Ale je rozdíl, když navážka lítá v řádu pár procent (což se projeví maximálně tak na přesnosti a konzistenci zásahů), nebo v desítkách či stovkách procent, co rozebírá zbraně nebo nechává střely v hlavni (a poté rozebírá zbraně). S Limitama jsem měl nepěkné zkušenosti hooodně let zpět a nikdy už jsem si je už poté nekoupil. (A díky tomu, že sám přebíjím, tak asi ani nekoupím, stejně jako jiné přebíjenky).
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí