Zkušenosti s nábojema z LIMIT.cz
- tomas fuk
- bbobb
- tomas fuk
Příspěvek#573 » pon 2. kvě 2022, 18:22
Tak kdyz to odskace jenom hlaven, tak je to v pohode, tu koupis novou, ale kdyz Ti to utrhne prsty, nebo vyrazi oko, tak to se potom uz vymenit, nebo opravit neda. Ale treba budes mit stesti na dobrou varku a vystrilis to bez ztraty kyticky. Tak preji hodne stesti.
-
KapitánPacička - Příspěvky: 322
- KapitánPacička
Příspěvek#574 » pát 6. kvě 2022, 08:10
bbobb píše:Tak hlaven stoji par tisic. Proto se ptam, jestli ty limity nekdo strili posledni dobou. Jestli mam za rok sanci 30%, ze mi to roztrhne hlaven (o cema pochybuju), tak se mi porad vyplati
To snad ani nejde myslet vazne Ty jses hodne mimo
Logicke uvazovani te ocividne nikdy nepotkalo
- bbobb
Příspěvek#575 » pát 6. kvě 2022, 09:13
Klidek prosim te, to bylo samozrejme s nadsazkou. Kdybych realne cekal, ze nejsou bezpecny, tak je do toho davat nebudu.
Ptam se ve vlakne o zkusenostech na realny zkusenosti za posledni roky.
Ze se z desitek tisic / stovek tisic / co ja vim kolik / naboju, ktere delaji rocne delaji, za X let obcas najde nekdo, kdo s nima zazil slabou ranu, mi moc tlak nezveda. To je snad ocekavany u vsech znacek, nemluve o prebijenkach.
Ptam se ve vlakne o zkusenostech na realny zkusenosti za posledni roky.
Ze se z desitek tisic / stovek tisic / co ja vim kolik / naboju, ktere delaji rocne delaji, za X let obcas najde nekdo, kdo s nima zazil slabou ranu, mi moc tlak nezveda. To je snad ocekavany u vsech znacek, nemluve o prebijenkach.
-
- KapitánPacička
Příspěvek#576 » pát 6. kvě 2022, 13:08
Ze to tak z tvoje prispevku vubec nevyznelo
Kdyz v tom mas tak jasno, tak proc se tady na to ptas ?
Mas si to rovnou koupit a strilet.
Potom nam napises jednou rukou, jak po 649.rane se rozletela cela pistole a vlitlo ti to do ksichtu "A to se vyplati "
Nechapu lidi, kteri pro usetreni opravdu par haliru na rane, riskujou zdravi a zbran Pri rychle dynamicke strelbe, strelec nestihne zareagovat na to, ze rana byla slabsi a uvizla mu strela v hlavni a posle za ni automaticky druhou a ma vymalovane.
Kdyz v tom mas tak jasno, tak proc se tady na to ptas ?
Mas si to rovnou koupit a strilet.
Potom nam napises jednou rukou, jak po 649.rane se rozletela cela pistole a vlitlo ti to do ksichtu "A to se vyplati "
Nechapu lidi, kteri pro usetreni opravdu par haliru na rane, riskujou zdravi a zbran Pri rychle dynamicke strelbe, strelec nestihne zareagovat na to, ze rana byla slabsi a uvizla mu strela v hlavni a posle za ni automaticky druhou a ma vymalovane.
- MRBLUE
-
- KapitánPacička
Příspěvek#578 » pát 6. kvě 2022, 18:41
MRBLUE: To beru, ten rozdil o proti origo SB je propastny. Ja si prebijim, takze tohle neresim. Spis ted nemam zapalky jako vetsina prebijecu.
Ale tady byla rec o prebijenych nabojich Limit vs Alsa. A to je defakto uz maly cenovy rozdil a hlavne, Limity maji na svedomi tolik poskozenych ubrani, ze se to neda spocitat
Takze nez brat Limit, ktery ma velice spatnou povest, radeji bych sel taky do Alsa, kdyz uz bych bral prebijenky tovarni
Ale tady byla rec o prebijenych nabojich Limit vs Alsa. A to je defakto uz maly cenovy rozdil a hlavne, Limity maji na svedomi tolik poskozenych ubrani, ze se to neda spocitat
Takze nez brat Limit, ktery ma velice spatnou povest, radeji bych sel taky do Alsa, kdyz uz bych bral prebijenky tovarni
- bbobb
Příspěvek#579 » pát 6. kvě 2022, 19:02
Nechapu tvoji reakci
Jasno v tom nemam, proto jsem se tu zeptal. Myslel jsem hlavne na spolehlivost ve smyslu, abych nemel v kazdem zasobniku selhac.
To vlakno tu je 10 let, spolecnost 20. Jestli to podle tebe trha ruce a nici hlavne, asi by uz nemeli mit licenci. Kde je ten 'nespocet'? A hlavne me zajimala realna reakce lidi, co je pouzivaji, za ty dva roky, co tu nikdo nic nenapsal. Ne tvoje straseni.
Muj dotaz na Limity byl taky v kontextu, ze strlim vyhradne S&B (semtam STV, kdyz je mam). Alsa navrhl tomas fuk, na coz jsem odpovidal, ze 1) nejsou skladem 2) mi je nedovezou domu.
Jasno v tom nemam, proto jsem se tu zeptal. Myslel jsem hlavne na spolehlivost ve smyslu, abych nemel v kazdem zasobniku selhac.
To vlakno tu je 10 let, spolecnost 20. Jestli to podle tebe trha ruce a nici hlavne, asi by uz nemeli mit licenci. Kde je ten 'nespocet'? A hlavne me zajimala realna reakce lidi, co je pouzivaji, za ty dva roky, co tu nikdo nic nenapsal. Ne tvoje straseni.
Muj dotaz na Limity byl taky v kontextu, ze strlim vyhradne S&B (semtam STV, kdyz je mam). Alsa navrhl tomas fuk, na coz jsem odpovidal, ze 1) nejsou skladem 2) mi je nedovezou domu.
- Gash
Příspěvek#582 » sob 7. kvě 2022, 20:11
Přidám se k té spokojenější části střelců. Výhradně limity (většinou přebíjenky) jsem střílel od roku 2013 až někdy do 2020 a za celou dobu, cca 5000+, jsem neměl jedinou závadu (1x závěrem skříplou hilznu nepočítám).
Poslední dva roky střílím to, co zrovna je, tzn. S&B, limity a několikrát alsy
Poslední dva roky střílím to, co zrovna je, tzn. S&B, limity a několikrát alsy
- ZipCz
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony