Co na trhu chybí?

Co jinam nepatří...

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#76 » pon 3. bře 2025, 09:27

Však jsem ti ze srdce rád poradil. :D To že se tě ta nejuniverzálnější rada dotkla, že musíš napsat další 4 řádky o věcech a lidech, o kterých nic nevíš, vypovídá spíš o tvém egu. ;-)
Btw. Ještě jedna rada-v souladu s pravidly fora necituj příspěvky, které visí přímo nad tvou reakcí. Jsou za to banány :D

MRBLUE

Příspěvek#77 » pon 3. bře 2025, 10:47

Zmim
Realne si neviem predstavit co chces na Echelone upravovat? Zaver je ma vyfrezovanu pripravu na kolim, odfrezovane z boku na odlahcenie zeveru, vyfrezovane predne natahovacie drazky. Na tele je jemny stipling vsade kde treba vratane cela luciku. Lucik je odfrezovany pre lepsi a hlbsi uchop.

Erix

Příspěvek#78 » sob 3. kvě 2025, 22:24

erteple píše:Kéž by - já jsem strašná konzerva a vybavím hned si BREN (a myslím že ještě něco, co prezentovali jako vyměnitelné ráže a ono ejhle pak museli vracet preníze v USA). Samozřejmě pokud to bude fungovat a doplňky (hlavně, mechanismy) nebudou dražší než klasika (o cost-efektivitě už mluví i takové firmy jako BAE nebo Boeing), držím pěsti! Je krásné, když se něco doopravdy povede a nejde to svoji niku, naposledy myslím Alien...

Zdar, tak na Bren to nesměřuje. Mělo by to být tradiční (zpracováním) a moderní (technikou - mechanismy, chováním). Bohužel teď to trochu spí, hledá se investor, jelikož nikdo (alespoň myslím) o to neprojevil zájem z důvodu svého zajetého programu (no konkurenci nikdo nechce).

Zpět na