Reloading tracker

Co jinam nepatří...

Redsnake

Příspěvek#31 » stř 28. srp 2024, 12:22

Nechci z toho delat balistickou app, na to nemam schopnosti ani ambice. Pokud vse pujde dobre a odladim zaklad do budoucna bych mozna rad pridal nejake automaticke parsovani hodnot z vypisu z chronografu, tak ze bys nahral vystup z chrona a doplnilo by to minimalne rychlost, rozptyl rychlosti atd. Ale uplne jeste nevim jak to pojmout

Erix

Příspěvek#32 » stř 28. srp 2024, 15:11

Však to vůbec nevadí, mít takovou malou elektronickou evidenci + "kuchařku" laborací úplně stačí. Ten balistický modul, může potom někdo doplnit, pokud to bude nějaký OPEN Source.

Redsnake

Příspěvek#33 » pát 30. srp 2024, 17:18

Branil jsem se tomu ale na vyzadani - Do https://www.reloading-tracker.cz/ jsem pridal moznost sledovani nabojnic stejne jako funguji zbyle komponenty. Osobne to neuziju, ale kdo dela case prep nebo strili puskove asi mu to bude davat smysl. Lze aktivovat/deaktivovat u konkretniho druhu nabojnice. Pri aktivaci system hlida jejich skladovou zasobu a odecita je ze skladu dle mnozstvi pridanejch naboju. Pokud je to deaktivovane tak se tohle proste neresi a zasoby skladem se neoveruji/nesnizuji (sledovat treba 9mm luger mi smysl nedava, .338 lm uz mozna jo)Kdyby k tomu mel kdokoliv pozadavek, pripominku rad zapracuji.

Erix

Příspěvek#34 » ned 1. zář 2024, 10:22

Čau, co ještě pořešit třeba možnost vést evidenci, kolikrát byla která hilzna přebita? Udělali by se třeba skupiny označené daným QR kódem. Pravda, při tréninku by bylo nutno sbírat hilzny hned po do střílení krabky/skupiny a hodit to do pytlíku s příslušným obalem, aby se to poznalo. Jen nápad, jelikož někdo nečeká na defekt a, raději vyřadí dříve.

Redsnake

Příspěvek#35 » ned 1. zář 2024, 10:56

Technicky to mozne je, ale sam tento druh prebijeni neprovozuju, vubec nesleduju kolikrat je ktera nabojnice prebita. Uvidim casem, ale to by se musel vymyslet nejaky postup, co by fungoval vice lidem.

Jarda.Jezek

Příspěvek#36 » ned 1. zář 2024, 11:33

A co laserem vypálit unikátní identifikační QR kód na nábojnici, aby je bylo možné skutečně sledovat?

Erix

Příspěvek#37 » ned 1. zář 2024, 12:05

No šlo by asi razničkou orazítkovat dno. Ale kdo to bude třídit, určitě se to pomíchá v třeba v pračce, to jsem nedomyslel... :oops:

Redsnake

Příspěvek#38 » ned 1. zář 2024, 12:22

Jarda.Jezek píše:A co laserem vypálit unikátní identifikační QR kód na nábojnici, aby je bylo možné skutečně sledovat?

A pouzival by to realne nekdo? Ja vim ze kdyz si delam zebrik navazek a popisu si lihovkou nabojnice, casto je to po vystrelu necitelne. A to je to kratka.

Jako pokud by nekdo mel praxi, ze do dejme tomu .338 lm ma krabicku s padesati nabojnicema a ty toci dokola, tak to realne je.
Jinak ja si to osobne neumim predstavit, ale jak rikam, prebijim kratke, takze nemam tyhle zkusenosti.

Redsnake

Příspěvek#39 » ned 1. zář 2024, 12:24

IMG_3520.png
Jinak on to RT umi jakoby uz ted, viz screen.
Jen si to holt clovek v tuhle chvili musi naklikavat sam a neni tam generovani kodu a propojeni na appku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Jarda.Jezek

Příspěvek#40 » ned 1. zář 2024, 12:39

Aby navážky lihovkou napsané na boku vydržely, psával jsem je trojmo. Teď barvím lihovkami dna nábojnic a pro odlišení v rámci jedné barvy přidávám černý buď pruh nebo kříž. Laserem vypálený kód na matricemi nenamáhaném místě by na nábojnici vydržel. Otázka ovšem je, jestli by to zrovna mobil přečetl.

Redsnake

Příspěvek#41 » ned 1. zář 2024, 14:03

Teoeticky resitelne to tak samozrejme je, ale kolik strelcu ma pristup k takovym technologiim a taky pochybuju, ze by nekoho bavilo evidovat kazdou jednu nabojnici…

Redsnake

Příspěvek#42 » čtv 5. zář 2024, 12:13

Projekt reloading-tracker.cz - přepracoval jsem registraci a na to navazující systémy, pokud by měl někdo problém se přihlásit, měl by pomoct reset hesla. Případně jsem k dispozici.

Redsnake

Příspěvek#43 » pát 6. zář 2024, 21:49

Drobnej nákuk do připravovanýho updatu který bude rozpracovávat myšlenku střeleckého deníku. Prozatím bude sledovat nástřel zbraní a typ aktivity (statická střelba, dynamická, IPSC, LOS,....)
Tuhle část chci také později propojit s appkou aby při skenování krabiček od nábojů bylo možné editovat i tahle data.
2024-09-06 22.43.19 localhost 3a093f5eb7c1.png

Redsnake

Příspěvek#44 » ned 8. zář 2024, 22:12

Je to nasazeno na produkci, jako vždy - uvítám upozornění na chyby a případné nápady na zlepšení.

Je možné evidovat zbraně a nastavovat jim odpovídající kalibr (je myšleno i na multirážové revolver .38/.357 a další). Dle nastaveného kalibru pak tlačítko evidovat střelbu nabízí odpovídající náboje daného kalibru které jsou na skladu. Jde také nastavit aktivita (zatím jen pár druhů), později z toho vypadnou nějaké statistiky.

Redsnake

Příspěvek#45 » pon 9. zář 2024, 22:10

Na základě žádosti jsem přidal možnost přidat tovární náboje.

2024-09-09 22.46.57 http://www.reloading-tracker.cz 9a0e42fa99dd.png
2024-09-09 22.47.25 http://www.reloading-tracker.cz caad799f9f23.png

Bohužel jsem musel obnovovat databázi ze zálohy, je možné, že bude potřeba vytvořit znovu uživatelský účet. Je možné, že si někteří uživatelé budou muset případně znovu vytvořit účet.

Opět, budu vděčný za jakýkoliv test a tip na zlepšení.

Zpět na