Airsoft Sa vz. 58 z expanzní verze

Whitehawk92

Příspěvek#1 » pon 4. lis 2013, 10:19

Mám dotaz......asi jako každý airsofťák bych chtěl mít vz.58 je možné předělat si zákonnou cestou airsoftku z expanzní zbraně??? obojí je zbraň kategorie D tím pádem by to neměl být takový problem jinak díky pokud se někdo ozve Venca

Do komentářů článků patří pouze komentáře k danému článku, ne obecné dotazy! Odděleno. MarK

Urdo von Fuj

Příspěvek#2 » pon 4. lis 2013, 10:55

IMHO: Cesta je, ale odhaduju, že tě vyjde na pěkný ranec. Adaptace AS dílů do skeletu SA.58 by patrně šla, bude potřeba nová hlaveň.

Whitehawk92

Příspěvek#3 » pon 4. lis 2013, 11:15

no myslím že bych si s tím dovedl potadit na soustruhu pokud je původní ráže 7.62 zavařená tak bych se mohl s nějakým 8mm vrtákem vejít ano sice to vyjde draho ale jistě levněji než třeba speciál asirsoft 58 od jedné nejmenovajné AS firmy za 19000kč

lekar.t

Příspěvek#4 » úte 5. lis 2013, 08:07

Zdravím tento nápad jsem taky měl a OPUSTIL

Pokud vezmeš zbraň kategorie D bude jakýkoliv zásah do její konstrukce "pokusem" o její opětovné plné zprovoznění.
PČR uvidí "zbraň" D a pokud nemáš licenci je to pro pro ně jasný případ.

Z náhradních dílu je to drahé
Vyrobit co neseženeš k...a drahé

Zamáčkni slzu a třeba jednou bude.

Za ty prachy udělej zbroják a kup si 58 zcivilněnou a choď na střelnici.

vovec

Příspěvek#5 » čtv 7. lis 2013, 01:07

Civilní 58 se blbě střílí po kámoších ;-) Řekl bych, že je to imho srovnávání jablek s hruškama. A to nejsem airsofťák. ;-)

lekar.t

Příspěvek#6 » čtv 7. lis 2013, 02:18

vovec píše:Civilní 58 se blbě střílí po kámoších ;-)

Nesouhlasím a každopádně bych si po kamarádech nestřílel ani nemířil prázdnou rozhodně to nedoporučuji má to takový vedlejší efekt ztrátu kamaráda.
vovec píše:Řekl bych, že je to imho srovnávání jablek s hruškama.

Nesouhlasím psal jsem srovnání nákladů na hračku a efekt
nákladné pořízení Airsoft hračky efekt skoro žádný

rozumné náklady civilní verze efekt značný a nemusí se to "tůnit" aby to stříleleo dál

pokud se neshodneme zde určitě se to povede v jiném tématu a jindy

vovec

Příspěvek#7 » čtv 7. lis 2013, 03:14

Asi jsi to nepochopil, to byla právě narážka na to, že střelba na střelnici není to samé co poskytuje airsoft... v tom jsou to jablka a hrušky... ;-)

A když nesouhlasíš s mým nesouhlasem užití palné zbraně na kamarády tak to mám chápat tak, že s ním souhlasíš? Z tvého následného komentáře to nicméně moc nevyplývá ;-) takže to opět beru jen jako nepochopení mého příspěvku... a vlastně se názorově shodneme :o

Takže bych tento malý OT, shrnul slovy, že airsoft není to samé co střelnice a po kamarádech se střílet nemá ;-)

Walt

Příspěvek#8 » sob 21. bře 2015, 00:14

CSA vz.58 Carbine (SA58) - celokov

http://anareus.cz/detail.php?id=6272

Obrázek

Zpět na