Pouzdro na vnitřní nošení

krupitch

Příspěvek#151 » úte 8. dub 2014, 20:56

mam nieco taketo
http://www.ebay.com/itm/leather-kydex-h ... 4ad247c108
uplna spokojnost- ako ho mam ine nenosim, ci v lete kratasy a tricko, alebo oblek, vzdy ho mam na sebe cely den, soferovanie... Pohodlnne a nikto si nikdy nic nevsimol

klabator

Příspěvek#152 » sob 12. dub 2014, 15:45

krupitch jakou zbraň v tom nosíš?

tslaby

Příspěvek#153 » čtv 1. kvě 2014, 11:13

Ahoj všichni, chtěl bych se Vás zeptat, nevlastníte někdo Jericho 941 FS. Zajímá mě, jaké pouzdro k němu používáte pro skryté nošení?

tslaby

Příspěvek#154 » pát 2. kvě 2014, 16:38

Ahoj, rozhoduji se teď o nějakém pouzdru na skryté nošení pro Jericho 941 FS. Určitě vím, že chci vnější a nejlépe s pádlem s možností zaměnit ho za klip na opasek. Do užšího okruhu jsem vybral JR-1 od Fobusu, dále pouzdro od IMI Defense (model s palcovou pojistkou) a pak vypadá zajímavě plastová DASTA typ PHDBL. Nemáte někdo s těmito pouzdry zkušenosti?

mku03375

Příspěvek#155 » pát 2. kvě 2014, 18:00

2 Fejfarz: v elastickém pásu "sedí" i Glock17 Gen4 bez problémů.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#156 » pát 2. kvě 2014, 18:04

Jo sedí dobře jen jsem teď začal používat tu taštičku přes rameno od Falca tak pás leží ve skříni :lol:

fixfokus

Příspěvek#157 » pát 2. kvě 2014, 18:16

fejfarz: Můžeš popsat blíž tu "taštičku od Falca". Plus kde jsi ji koupil a za kolik? O něčem podobném přemýšlím, ale nechci to objednávat bez vyzkoušení.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#158 » pát 2. kvě 2014, 18:25

Ok to můžu dej mi chvilku zpracuji foto :lol:

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#159 » pát 2. kvě 2014, 18:52

Tašku jsem koupil přímo u výrobce. http://www.falco.sk/cs/e-obchod/pouzdra ... 519-2.html
K ceně připočti asi 100 korun na dopravu. Přišla do týdne v pohodě. Nosí se bezvadně , vejde se mi do ní G17 (úchyt na zbraň lze posunovat je přilepený suchým zipem) pánská peněženka, velký mobil Samsung Galaxy Note 2 , elektronické cigáro + náhradní baterie , handsfree k mobilu. Ke zbrani by se vešel i náhradní zásobník ale ten už nenosím. Pás je nastavitelný je tam i posunovací zvětšená část na rameno aby to tolik netlačilo. Ze zadní strany tašky lze dát připínací poutko na opasek pokud by člověk potřeboval tašku navléknout na pásek je to dodávané k tomu. Rozepínání tašky kvůli vyndání zbraně lze velmi rychle díky poutkům pro leváky i praváky stačí zatáhnout a zip je rozepnutý. Pro lepší chycení jsem si na poutko ještě připnul přívěsek s nábojem :lol: Nesundavám jí ani v autě dobře se s ní řídí a pistole je pořád při ruce jen celou tašku posunu k ruční brzdě u volantu ve předu už trošku vadí. To bude asi tak vše :lol: Je to typ 519/2
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

fixfokus

Příspěvek#160 » pát 2. kvě 2014, 20:11

Dík, vypadá parádně :-)
Když se tam vejde G17 tak Mak se tam musí vlézt jako nic. Nejvíc se mi líbí ta kapsa na příslušenství, vždycky v létě mám problém, kam s tím vším...

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#161 » pát 2. kvě 2014, 20:13

Já jsem nosil kvůli příslušenství ještě vestu ale s tím je teď konec jen triko a taštičku :lol:

Serz

Příspěvek#162 » pát 2. kvě 2014, 22:02

ovsem luxusni tasticka :)

amoníci

Příspěvek#163 » sob 3. kvě 2014, 11:16

tslaby píše:Ahoj, rozhoduji se teď o nějakém pouzdru na skryté nošení pro Jericho 941 FS. Určitě vím, že chci vnější a nejlépe s pádlem s možností zaměnit ho za klip na opasek. Do užšího okruhu jsem vybral JR-1 od Fobusu, dále pouzdro od IMI Defense (model s palcovou pojistkou) a pak vypadá zajímavě plastová DASTA typ PHDBL. Nemáte někdo s těmito pouzdry zkušenosti?

Mám na SIGa jak IMI tak FOBUS. Fobus je lepší na delší nošení, pádlo tolik netlaší do boku, je z měkčího plastu a pokryté gumou proti posunu. IMI raději nosím na závody, má pojistku na ukazovák a více odstává neb je polohovací. Ale jsem si s ním jistější.

tslaby

Příspěvek#164 » sob 3. kvě 2014, 13:52

No já bych nejraději platové pouzdro s pádlem bez pojistky, ale na Jericho se bohužel žádné nedělá. Takže i ten Fobus je s ukazovákovou pojistkou. Díky za pomoc, tak asi půjdu do Fobusu a pak případně přikoupím i ještě jiné. :-)

sided
moderátor

Příspěvek#165 » sob 3. kvě 2014, 14:19

Mám zkušenost s různými pouzdry včetně pádel od Fobusu, BH....atd. ale pokud bych ho nedostal ke zbrani zadarmo tak už o něm vůbec nepřemýšlím. S kydexama na míru které jsou dneska k mání se to absolutně nedá srovnat. Ať už komfort nošení a nebo funkce na střelnici. Je to prostě úplně jiná liga.

Zpět na