Falco - všechny výrobky
- Antony30011
- Antony30011
- Petzold
Příspěvek#5 » pát 23. zář 2016, 09:50
Po tristní zkušenosti s MFH , Condorem apod. můžu cokoliv o Falca jen doporučit.
519 Mk. 3, cca 2 roky téměř denního nošení a používání naprosto super, nic se nepárá, švy drží, velmi dobré zpracování i materiál. Jen je třeba si uvědomit, že 529, 530 jsou poněkud civilnější a subtilnější
519 Mk. 3, cca 2 roky téměř denního nošení a používání naprosto super, nic se nepárá, švy drží, velmi dobré zpracování i materiál. Jen je třeba si uvědomit, že 529, 530 jsou poněkud civilnější a subtilnější
- N560
Příspěvek#7 » pát 23. zář 2016, 10:40
519/2 Mk3 mám momentâlně na reklamaci u výrobce (po týdenním používání). Páral se šev zrovna v tom "růžku", kde se pak připojuje popruh. A taky ta spodní guma na vycpávce na rameni nebyla přišitá zcela OK - na jednom místě byla mimo lemovku a časem by se to rozhodně zhoršovalo. ALE, jinak zcela výborná funkce trhacích zipů a celkově příjemné nošení, Shadow do ní sedne naprosto skvěle! Takže pokud dostanu bezvadný kus, budu zcela spokojen.
Naposledy upravil(a) N560 dne pát 23. zář 2016, 10:49, celkem upraveno 1 x.
- Espezetka
- Rough boy
Příspěvek#9 » pát 23. zář 2016, 11:47
SPZ: Nevím, jak zip u Falca, ale u ledvinky od Dasty (model 642) se mi to oběhalo tak, že už se to rozjíždí občas samo (dobíhání tramvaje apod., prostě stačí větší otřesy).
Zkus to (jako každý jiný zip když jde ztuha) namazat obyč mýdlem a půjde to lépe. Možná kdybych ho býval namazal u té Dasty hned z kraje, nemuselo se mi to "oběhat na sucho" a teď by se mi to třeba nerozjíždělo...
A kdybys to přemazala, tak jí jenom vypereš
Zkus to (jako každý jiný zip když jde ztuha) namazat obyč mýdlem a půjde to lépe. Možná kdybych ho býval namazal u té Dasty hned z kraje, nemuselo se mi to "oběhat na sucho" a teď by se mi to třeba nerozjíždělo...
A kdybys to přemazala, tak jí jenom vypereš
- Antony30011
- Antony30011
- Antony30011
- Antony30011
Příspěvek#11 » pát 23. zář 2016, 19:35
A ještě k tomu Falcu - nemá od nich někdo nějaký pouzdro? Vzal bych za jedno poštovný i pouzdro, ať se to vyplatí. Na revolver 2,5" střední rám nylon
Konkrétně mi padlo do oka třeba toto http://www.falco.sk/cs/e-obchod/pouzdra ... -4905.html
Konkrétně mi padlo do oka třeba toto http://www.falco.sk/cs/e-obchod/pouzdra ... -4905.html
- ravo001
Příspěvek#12 » sob 24. zář 2016, 16:26
Mám vnitřní látkové a po víc jak roce nošení pořád spokojenost, na jednom místě se začíná ta 3D tkanina mírně prodírat, ale je to jen estetická záležitost která ničemu nevadí. Fotky a popis v topicu o vnitřních pouzdrech:
viewtopic.php?t=2383&start=90
Za mě Falco rozhodně ano, Dasta mě nepřesvědčila (měl jsem předtím nějakou univerzál)
viewtopic.php?t=2383&start=90
Za mě Falco rozhodně ano, Dasta mě nepřesvědčila (měl jsem předtím nějakou univerzál)
- Antony30011
- Antony30011
Příspěvek#13 » sob 24. zář 2016, 20:01
Diky za odpoved. Vyzkousim ho. Libi se mi to naklapavani na pasek i celkovy zpracovani. Mrknu i na ty vnitrni. Jeste jestli chapu dobre - Falco dela pouzdra na "miru"? Maj tam SW 2-6", tzn kdyz jim napisu 2,5" udelaj jen tuto delku? Nerad bych mel 2/3 diry na lauf prazdny
- smates
Příspěvek#14 » stř 12. říj 2016, 18:08
Taky uvazuju o pouzdru od Falca pro Makarova.Libej se mi ty Exlusive bez zapinani..Mam ale strach aby z toho zbran samovolne nevypadla.Nekdo nejaky zkusenosti?Konketne bych se rozhodoval mezi timhle http://www.falco.sk/cs/e-obchod/pouzdra ... -4905.html A timhle.U nej se mi libi mornost dvou uchyceni. http://www.falco.sk/cs/e-obchod/pouzdra ... -4904.html Nejake poznatky a zkusenosti?Diky.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí