Cajun Gun Works

hackerjack

Příspěvek#1 » ned 19. bře 2017, 09:47

Zdravím,
objevil jsem Cajun Gun Works. Mají v nabídce dost zajímavé doplňky pro CZ pistole. Rád bych věděl, jestli s jejich produkty máte někdo zkušenosti, případně jaké. Rovněž přivítám praktické zkušenosti s objednáváním. Obávám se, že jednoduchý nákup někde u dealera v EU asi nebude možný.

Bat01

Příspěvek#2 » stř 5. dub 2017, 14:53

Bohužel, něco sem dostat, je docela problém....
Pokud by někdo věděl jak to sem dostat, měl bych o něco určitě zájem...

Albert

Příspěvek#3 » stř 5. dub 2017, 15:30

No koukal jsem na zboží které nabízejí (ne na úplně všechno) a nenašel jsem tam nic tak zvláštního co by nešlo sehnat u nás v ČR nebo v EU. Napište konkrétně jaké zboží Vás tam tak nadchlo a jestliže to moderátoři nevyhodnotí jako komerci, pokusím se Vám tady nabídnout alternativu.

Pro moderátory: nejsem podnikatelem v oboru zbraně a střelivo ani provozovatel e-shopu s doplňky pro zbraně.

hackerjack

Příspěvek#4 » čtv 6. dub 2017, 09:47

Díky za nabídku. Mně se obecně líbí ta jejich idea kitů, především pro Omegu. Podobnou nabídku jsem zatím nikde jinde neobjevil a na fórech se spíše naznačuje, že puškaři se moc nechtějí s mechanismem Omegy zabývat. Takže třeba SRS kit na zkrácení resetu u fullsize Omegy nebo kompletní kit 75700 Omega, který nabízí možnost pohrát si se spoušťovým mechanismem. Jasně, když tady najdu puškaře a přesvědčím ho, tak mi to za ty peníze asi taky uděla, ale mě se zamlouvá možnost, že dostanu všechny dílky v pytlíku, mohu je porovnat s originálem a uvažovat nad tím, co se změnilo a proč, no a když zjistím, že to po úpravě přece jenom není to, co jsem chtěl, tak si to můžu vratit do původního stavu.
Nabízí někdo podobný SRS kit u nás?

Albert

Příspěvek#5 » čtv 6. dub 2017, 13:32

Hm :( tak tady sklamu. Tak daleko jsem se neproklikal a popravdě tento kit vidím poprvé. Ani jsem netušil že se někdo vůbec úpravou Omega spoušťáku zabývá... Nicméně to vypadá opravdu zajímavě až teda na tu cenu :roll: . Při ceně 218 $ to je už skoro rozdíl mezi ČíZou Omega a Shadow.
Jinak kity na úpravu spoušťáku nabízí tuším Robin Šebo (ale ne na Omegu), pak samozřejmě zkusit nějaké puškaře ale to bude asi problém, přesně jak píšeš, protože s Omegou většinou nechtějí mít nic co do činění...

Bat01

Příspěvek#6 » čtv 6. dub 2017, 19:46

Jedná se mi přímo tady o to-https://cajungunworks.com/product/92030-short-reset-kit/
Bohužel neznám nikoho kdo by se do úpravy Omega pustil.
Tak asi jen tohle řešení, ale je problém to sem dostat.

Scofield

Příspěvek#7 » pát 16. srp 2024, 22:18

zkusím znovu po letech, neměl prosím někdo mezitím zkušenost se shippingem čehokoliv od CGW do Česka?

ossan81

Příspěvek#8 » pát 16. srp 2024, 22:31

Mají to tam na webu, je potřeba to objednat přes prostředníka viz JLN Global, Jose Naranjo. Ten to normálně pošle i do EU, ale samozřejmě za poplatek. Komunikuje ale čile, stačí mu napsat.

Zpět na