Nosič plátů - doporučení
- Klicky
Příspěvek#16 » stř 7. kvě 2025, 23:49
v.k. píše:V Hradci Kralove firma ARGUN. Jsou velmi ochotni, muzes si tam od nich v klidu vse vyzkouset. A maji hodne zajimave veci, vcetne jejich mekke balistiky.
Měkkou musím pořídit od Protection Group Denmark, dělají speciálně na ten můj nosič plátů včetně límce. Ale díky za tip, kouknu tam pak po tý tvrdý.
- Klicky
Příspěvek#17 » stř 7. kvě 2025, 23:50
monk píše:Blacky píše:
1) Barva / vzor. Chceš nějaký kamo? černou, šedou, zelenou atd? Zdánlivá drobnost, ale chceš u toho vypadat dobre ne? Nekdo bude tvrdit, ze to neresi. PRD! Každej to resi. Min podvedomě cloveka "sere" kdyz neco neladi oku. Psychologie barev a kontrastu funguje.
)
jako klidne zaklad muzes vzit coyote, nebo ranger green. pak na to mzues dat v podstate cokoliv stejne pres to co na to navesis nejde skoro nic videt. ja si vzal demona ve foliage green a na tom mam MTP sumky a barevne to k sobe jde. Pekne jsi to shrnul.
Já bral černou kvůli cool faktoru a trochu toho teď lituju xD I když dneska jsem zjistil že s tiger stripe kamufláží to je docela ok a nebije to tolik do očí. Ranger green, nebo coyote je ale asi jako nejunevrzálnější, dobrý doporučení, člověk to může hodit k čemukoliv.
- mission
Příspěvek#19 » čtv 8. kvě 2025, 09:41
černé barvě jsem se v civilu vyhýbal jak to jen šlo, protože v létě / na sluníčku v tom chcípneš. Ve tmě se dobře ztratí i modrá, červená...takže to není šmeroplatné, jak by řekla Máňa. Univerzální jsou podle mne jednobarevné, nenápadné odstíny, např. šedivá, khaki, coyote. Dají se lépe kombinovat s civilním oblečení, nejsou tolik nápadné (jako když někdo špacíruje v tigrech, MC nebo woodlandu apod.).
- v.k.
Příspěvek#20 » čtv 8. kvě 2025, 09:45
Klicky píše:v.k. píše:Měkkou musím pořídit od Protection Group Denmark, dělají speciálně na ten můj nosič plátů včetně límce. Ale díky za tip, kouknu tam pak po tý tvrdý.
Za malo. Ja je neznal, tady na foru jsem je taky nezaznamenal a pritom velka vyrobni firma co sije i na miru. Mne udelali na zakazku podkosilovou 3A vestu vc boku (u nich model Condo), ktera ma pod 2kg a asi 5mm tloustku. Kdyz mam spravnou o cislo vetsi kosili, neni poznat. Fakt jsem nadseny.
- Klicky
Příspěvek#21 » čtv 8. kvě 2025, 11:16
Gimpel píše:Černá v noci tolik nekryje, je na psychologický efekt - strach.
Krytí ve tmě - maskáčový vzor, odborníci upřesní jaký.
Je to tak, ne že bych si s tím dělal starosti, ale skrz noktovizor je černá taky nejvýraznější ze všech "kamufláží". Co už, když mě to bude trápit tak koupím jiný sumky nebo druhej nosič plátů

- erteple
Příspěvek#24 » pát 23. kvě 2025, 00:33
Vy, kdo používáte, jaký názor máte na Sentinnel 2? Je to česká firma, mají super velikosti, modulárnost je taky dobrá, ale nač si pak půlku vesty ještě dokupovat? Slyšel jsem totiž negativní reakce na použití dvou rychlospon ROC (hlavně té jedné na "hlavním" rameni). Českému youtuberovi dokonce (myslím kosa?) ten nosič prý rozepnula. Vím, že se dá vyměnit za obyč popruh, ale chci to měnit? A jsou to ty co mají v shopu za 350 nebo tak? A pak se ještě píše, že ty boční spony jsou o moc lepší FS Tube než ROC a o dost víc vydrží. Vím, že je to taková věc, kterou koupíte a zvyknete si (hlavně na to moje střílení
), ale proč si kupovat něco, co pak budu přemýšlet, jak vylepšit a co nahradit...

- Sobiho
Příspěvek#26 » pát 23. kvě 2025, 10:27
Mám od Combat Systems kombinaci Sentinelu 2 včetně bal. IIIA (i na bocích) a Gunfighter belt 2. Oboje moc dobře zpracované, všechno sedí tak jak má, pohodlný. Já mohu jen doporučit
Jen se to doplnil přímo jejich platformou pro zásobníky a vložku z kydexu, admin taškou... Vše sedí tak jak má. Jako hydravak mám od Source Rider, taky tam sedí perfektně. A spony ROC v pohodě, chce to dost síly a švihu to rozpojit, jenom šolicháním to rozepnout nejde.

- Klicky
- Sobiho
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva