Vtipy a srandičky
- pavelg

Příspěvek#4546 » pon 27. bře 2023, 13:05
Ty vtipy jsou navíc recykláty .. žárovky jsou fousatý vtip o policajtech co se říkal už před 50 roky.
Mier.. to jsem taky slyšel jako děcko. Nic proti recyklaci, ale mělo by to "sednout".
Jeden takový fousatý:
Husák s Brežněvem jedou na kole. Brežněv řídí, Husák šlape. V zatáčce to nezvládnou a skončí v příkopu.. kdo za to může?
- Ronald Reagan.
Asi každého napadne, kdo by jel na kole a kdo by byl tím viníkem dnes, že?

Mier.. to jsem taky slyšel jako děcko. Nic proti recyklaci, ale mělo by to "sednout".
Jeden takový fousatý:
Husák s Brežněvem jedou na kole. Brežněv řídí, Husák šlape. V zatáčce to nezvládnou a skončí v příkopu.. kdo za to může?
- Ronald Reagan.
Asi každého napadne, kdo by jel na kole a kdo by byl tím viníkem dnes, že?
- pavelg

Příspěvek#4547 » pon 27. bře 2023, 13:16
Ten původní "mier" byl takhle .. takový trochu školkovský
Češi válčí se Slováky. Jeden Čech to nevydrží a povídá: „Hoši, já se radši vzdám. Jak se slovensky řekne mír?“
Ostatní mu odpoví, že „mier“.
Tak teda tenhle Čech vyběhne ze zákopu a řve: „Mier, mier!“
A ze slovenskýho zákopu se ozve: „Veď ja mierim, len chvilku postoj na mieste!“

Češi válčí se Slováky. Jeden Čech to nevydrží a povídá: „Hoši, já se radši vzdám. Jak se slovensky řekne mír?“
Ostatní mu odpoví, že „mier“.
Tak teda tenhle Čech vyběhne ze zákopu a řve: „Mier, mier!“
A ze slovenskýho zákopu se ozve: „Veď ja mierim, len chvilku postoj na mieste!“
- Ozzy1

Příspěvek#4548 » pon 27. bře 2023, 14:17
Když československé, tak se s jedním přidám.
Mladý Slovák nastoupí na vojnu. Ubytují jej v kasárnách a z nich píše dopis domů: "Mamička, je nás na izbe 15. Já a 14 Čechů." Maminka si dopis přečte a hned odpovídá: "Synáčik moj, jsom ne Tebe pyšná - prvý deň na vojně a už toĺko zajatcov."

Mladý Slovák nastoupí na vojnu. Ubytují jej v kasárnách a z nich píše dopis domů: "Mamička, je nás na izbe 15. Já a 14 Čechů." Maminka si dopis přečte a hned odpovídá: "Synáčik moj, jsom ne Tebe pyšná - prvý deň na vojně a už toĺko zajatcov."
- DaveCZ

- pavelg

- morepower

- Sobiho

Příspěvek#4553 » pon 27. bře 2023, 17:02
MojeTikka píše:... Umis si predstavit v dnesni CT treba Ceskou sodu? Sorry, ale musel jsem. Dal reagovat nebudu.
Ale problém je v tom, že to není ani vtip, jenom trapná propaganda převlečená na x let tehdy možná vtipný vtip.
Zrovna Českou sodu miluji a opravdu dnes by to neprošlo, ale tohle právě bylo vtipný, a jestli pamatuješ byla to legrace úplně ze všech, jak vlády, tak opozice, úplně ze všeho. A v tomto vidím ten rozdíl vůči těmto zdejším "pseudovtipům".
Myslím si, že je dobré se k tomu vyjádřit, je to takový feedback.
- MojeTikka

Příspěvek#4554 » pon 27. bře 2023, 18:04
pavelg píše:Bohužel nepřeložitelný, takže ho ocení jen podezřelí elementi - sledujte, kdo se mu zasměje.
Ten je dobrej, cizi vtipy je lepsi rikat v originale, ale, bohuzel, ne kazdy se chyti (plati pro jakekoli jazyky). Ale jeden by asi dnes uz pochopili i ti, co rusky neumi. Popisu to cesky, rusky je to hodne dlouhe (padne nekolik stakanu vodky, nez se to dorika...):
Po zahrade Kremlu chodi delegace sovetskych uderniku v cele s politickym pracovnikem - predsedou politbyra ekonomickeho vyboru komunisticke strany Sovetskeho svazu - a ten ukazuje, ktere vyznamne osobnosti jsou zde pochovany. I zepta se jeden z lidi soudruha predsedy politbyra ekonomickeho vyboru komunisticke strany Sovetskeho svazu, kde chce byt pochovan on. A on prohlasi, ze samozrejme u teto kremelske zdi, ale pred pohrbenim mu musi odrezat pyj a ten pochovat na druhe strane Kremlu. Delegace se velmi divi proc a soudruh predseda politbyra ekonomickeho vyboru komunisticke strany Sovetskeho svazu vysvetlil, ze jednou prijdou americti turiste a budou se ptat, kdo je zde pochovan. Kdyz mu to pak lide reknou, oni prohlasi 'i chuj s nim', cimz s Amiky vyjebe, protoze jeho 'chuj' bude prece pohrben na druhe strane kremelske zdi...
- Héfaistos

- Piggy

Příspěvek#4559 » úte 28. bře 2023, 07:25
A ještě jeden sovětský: Do školy na besedu s dětmi přišel veterán občanské války a odpovídal na zvídavé dotazy. Přepíšu do latinky.
"Děduška, a vy Čapajeva viděli?"
"Viděl, děti, viděl."
"Rasskazyvajtě, děduška!"
"ja siděl nad rekoj so svojim pulemjotom. Pribegajet komandir i kričit: ,Tam plavajet, svoloč, streľaj!´ Tak ja ratatatata - a potom už Čapajeva ně viděl."

"Děduška, a vy Čapajeva viděli?"
"Viděl, děti, viděl."
"Rasskazyvajtě, děduška!"
"ja siděl nad rekoj so svojim pulemjotom. Pribegajet komandir i kričit: ,Tam plavajet, svoloč, streľaj!´ Tak ja ratatatata - a potom už Čapajeva ně viděl."
- Ozzy1

Příspěvek#4560 » úte 28. bře 2023, 08:16
Jeden už znova aktuální:
Víte, co zvolal soudruh Majakovskij před sebevraždou? "Soudruzi, nestřílejte!"
A když už jsme u sovětských:
Rok 1936. Potkají se tři vězni v gulagu a povídají si, za co sedí. První z nich: "Já jsem se v roce 1932 špatně vyjádřil o soudruhu Popovi." Druhý z nich: "Já jsem se v roce 1932 dobře vyjádřil o soudruhu Popovi." A třetí: "Já jsem soudruh Popov."

Víte, co zvolal soudruh Majakovskij před sebevraždou? "Soudruzi, nestřílejte!"
A když už jsme u sovětských:
Rok 1936. Potkají se tři vězni v gulagu a povídají si, za co sedí. První z nich: "Já jsem se v roce 1932 špatně vyjádřil o soudruhu Popovi." Druhý z nich: "Já jsem se v roce 1932 dobře vyjádřil o soudruhu Popovi." A třetí: "Já jsem soudruh Popov."

Přejít na		

- ZbraneKvalitneCZ
 - Webstránky
 - Webstránky LOS
 - Provoz fóra ZK
 - Komentáře
 - Střelba
 - Legislativa
 - Zbrojní průkaz, zákony
 - Zabezpečení zbraní/střeliva
 - Sdružení LEX
 - Zbraně a legislativa v zahraničí