Parlamentní volby 2017

Sedmej

Příspěvek#931 » ned 22. říj 2017, 17:43

pavelg: tak hlavně, aby něco za ty 4 roky předvedli. já jim držím palce. mimochodem to, že porazili SPD je pěkná třešnička na dortu.

pavelg

Příspěvek#932 » ned 22. říj 2017, 18:02

Uvidíme, nezbývá než doufat.

jhora

Příspěvek#933 » ned 22. říj 2017, 18:39

pavelg: Pro Piráty pracovali jen dva placení externisti, jinak to byli dobrovolníci a členové. Na velkou PR agenturu neměli prachy, stačí se jim mrknout do účetnictví.

zedik

Příspěvek#934 » ned 22. říj 2017, 18:42

no,jsem zvědav jak tedy piráti dle svého programu prosadí změnu fungování EU a jiné parády

wigum

Příspěvek#935 » ned 22. říj 2017, 18:53

audis píše:...
- Babiše chce jen každý pátý. Vzpomeňte si na to, až budete sedět v hospodě/stát ve frontě v nákupáku a že každý pátý chtěl EET. Těžko tomu věřit, ale je to tak.
- 4 z 10 v té hospodě / nákupáku nestálo za to zvednout zadek a jít k volbách. Asi jim to je jedno, co tu bude a jak to bude, co jim bude nakázáno, zakázáno, represováno, povoleno.

Audis: mě třeba EET vůbec nevadí a naopak ho podporuju. A Babiše jsem nevolil. Ono je třeba si uvědomit, že nejen Babiš může za EET, ale svůj podíl na tom mají i podnikatelé, co již 15 let nezaplatili státu ani korunu a rok co rok jsou 100000 v mínusu.
Obdobně jidi nadávají na novoty na STK, ale opět za to můžou hlavně čachry, kdy na silnice pouštěli auta, co byla víc vraky než cokoli jiného.

Golem

Příspěvek#936 » ned 22. říj 2017, 19:01

jhora píše:Golem: Takže opět se ti nehodil původní význam, tak jsi si tam vložil nějaký jiný a ten kritizoval. Proč mě to nepřekvapuje :D

Myslím, že jsi ten výkřik měl doplnit informací, k čemu patří. Takhle by si to někdo mohl vyložit jako nesmyslný osobní výpad. ;)

pavelg

Příspěvek#937 » ned 22. říj 2017, 19:01

EET je výborná věc pro Agrofert. To takhle si rozvojová divize Agrofertu vezme data z EET a všech povinných kontrolních hlášení a podívá se, kdo s kým obchoduje online. Má jak částky, tak data, prostě si zjistí všechny toky. No a pak pošle člověka s nabídkou koupě nějakého podniku. Majitel ho pošle do řiti, protože mu podnik prosperuje .. jenže za pár dní přijde kontrola, zablokuje, vyměří, nařídí a doporučí, pak přijdou z banky, že ztratil bonitu, tak se zesplatní úvěry a ukončí běžné financování. Do měsíce je podnik před bankrotem a zase přijde ten člověk, ale nabízí už jen půlku.
Vítejte ve světě, o kterém se Babišovi už nemusí zdát, on už si to zařídil.

Proroctví do budoucna:
Babiš bude mít zájem koupit velký řetězec typu Tesco a ovládnout krajské nemocnice s příslušenstvím. Nemocnice už si zařídil, že mu také musely posílat hlášení.

Jdeme cestou ukrajinizace republiky. Babiš je ale svým způsobem šikovnější, než Porošenko, Achmetov, nebo Kolomojskij.

wigum

Příspěvek#938 » ned 22. říj 2017, 19:09

pavel: ono to nebude tak horký. Babišovi jde momentálně v první řadě o moc. Podniků a prachů už má hromadu. Navíc EET není naše specialita, funguje i jinde.

pavelg

Příspěvek#939 » ned 22. říj 2017, 19:37

Ono to takhle ale opravdu funguje, to není nějaké strašení možnou budoucností.
"nebude tak horký - má dost - funguje to na Západě" ... co dodat ... asi je potřeba to zkusit na vlastní kůži.

SimonW

Příspěvek#940 » ned 22. říj 2017, 19:41

Ano EET není jenom naše specialita ale pan Bureš pochopil jak ji využít ve svůj prospěch.

SimonW

Příspěvek#941 » ned 22. říj 2017, 19:45

Třeba se Bureš dohodne s piráty že na polích bude místo řepky konopí a budeme veselý stat. A EET bude mít každý u prd...

gogan

Příspěvek#942 » ned 22. říj 2017, 19:48

wigum: Babiš má dost? Kde jsi byl posledních tak 10 let? Když nejdříve jako (už jako miliardář) loboval u poslanců a poslední čtyři roky si už dotace přihrává oficiálně, případně na konkurenci "nechá kleknout svoje lidi". Myslím, že tento typ lidí nemá nikdy dost. Ale je pravda, že veřejná moc se mu zalíbila také.

wigum

Příspěvek#943 » ned 22. říj 2017, 19:53

Gogan: tím jsem myslel, že akutně nepotřebuje řešit potřebu financí, ale momentálně mu jde právě o moc. A pochopitelně, jako premiér posílí na všech frontách. To je ten důvod, proč je tenhle člověk pro mě nevolitelný, ač mi některé jeho rozhodnutí vůbec nevadí, ba jim i fandím.

SimonW

Příspěvek#944 » ned 22. říj 2017, 19:58

Co je ale v mých očich velice smutné. Že střelci v této zemi jsou tak chabĕ organizování ačkoliv je mezi námi velice velké procento inteligentních a spolehlivych a bezúhoných lidí a v parlamentu nesedí ani jeden s vice jak 300 tisíc střelců. To naopak vymírajicí KSČM se 50 tis. členů tam má 15 křesel.

pavelg

Příspěvek#945 » ned 22. říj 2017, 20:01

To musíš Simone kandidovat. A pak doufat, že tě někdo zvolí.

Zpět na