Rukavice při ZOZ

Akrubek

Příspěvek#1 » čtv 25. srp 2016, 13:57

Ahoj,
mám dotaz, docela se mi potí ruce, což je nepříjemné pocitově a hlavně se potom třeba blbě stahuje závěr (klouže to), je problém nebo nějak oficiálně stanoveno, zda je možné je použít při ZOZ? Můj plán je ohlásit to předem komisaři...Díky za názory předem

scorpions.cz

Příspěvek#2 » čtv 25. srp 2016, 14:19

Na mých zkouškách s tím problém nemám.

mikymoto

Příspěvek#3 » čtv 25. srp 2016, 14:21

Už to tu kolegové řešili ve vláknu o zkoušce. Pokud nenarazíš na divného komisaře, tak by neměl být problém. Ale jak píšeš - určitě bych ho o tomto informoval ještě před zkouškou samotnou.

Akrubek

Příspěvek#4 » čtv 25. srp 2016, 14:25

Díky, reálně nevidím důvod, proč by to někomu mělo vadit, nicméně informovat dopředu je asi slušnost a huba mi neupadne;)

Mates Picco

Příspěvek#5 » čtv 25. srp 2016, 17:31

U nás s tím nebyl žádný problém. Dokonce má střelnice i mágneziovou kostku.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#6 » čtv 25. srp 2016, 21:41

"Zadatel samostatne predvede manipulaci"... Na rozdil od pisemneho testu tam neni "bez pomucek".
Takze obecne by nemely byt rukavice problem. Ja bych proti nim na zkousce nerekl ani popel.

marinakus

Příspěvek#7 » pát 26. srp 2016, 06:06

Mě si přinesl ke zkoušce klučina magnéziový prášek. Zeptal jsem se jen správce střelnice jestli nemá nic proti tomu, že mu omatlá zbraň a jestli ji pak očistí pro další uchazeče, jinak žádný problém. Ani s rukavicemi. Ovšem nesmí si pak stěžovat, že mu rukavice v něčem při manipulaci překážely.

Bax

Příspěvek#8 » sob 27. srp 2016, 08:15

Taky jsem měl rukavice. Komisaře jsem se slušně zeptal, zda mu to nevadí. Všechno bylo OK. Dokonce me ke konci "pochválil" policista, že jsem to dobře vyřešil, že co někteří předvádějí, když se jim potí ruce ... :D

Zpět na