Odbor pro zbraně RAKOVNÍK

libak3

Příspěvek#1 » pon 21. říj 2024, 06:52

Zdravím střelci. Letos prý otevřeli odbor pro zbraně v Rakovníku. Už tam někdo z vás byl? Jak to tam chodí? Kolik bývá lidí? Umějí udělat průkaz zbraně na počkání?
Dnes se chystám pro nový kousek a jsem na vážkách, kam jet registrovat. Jestli Kladno, nebo právě Rakovník. Díky za každou odpověď.

marinakus

Příspěvek#2 » pon 21. říj 2024, 07:22

Je to detašované pracoviště Kladna. Konečně někomu došlo že zrušení poloviny agendy ve Středočeském kraji byla totální kravina. Uvidíme jak to bude dál. Příští rok by se měl otevřít podobně i Beroun. Na počkání bych asi nic moc zatím nečekal a s otevírací dobou bych počítal s oficiálními úředními dny. Jakéhokoliv podání v Rakovníku bych se vůbec nebál. Je to pracoviště OSZBM jako každé jiné. Ani na Kladně ti nemusí udělat nic na počkání. Telefon asi máš.

libak3

Příspěvek#3 » pon 21. říj 2024, 07:53

Ano telefon mám. Ale najít nějaké kontaktní údaje je nadlidský výkon. Všude na stránkách ministerstva je pořád vedeno jen kladno.

marinakus

Příspěvek#4 » pon 21. říj 2024, 09:09

Tak zavolej na Kladno. Určitě ti číslo na Rakovník i jeho pracovní dobu sdělí. Holky jsou tam na zbraních výborný.

Úderník

Příspěvek#5 » pon 21. říj 2024, 10:08

To je dobrá zpráva! Na Kladně na registraci zbraně jsem vždy vyfasoval zamračeného, nevlídného pána. Asi ho to nebaví. A rozjet opět ten Beroun by byla úplná pecka!

marinakus

Příspěvek#6 » pon 21. říj 2024, 10:25

Beroun snad prý polovina příštího roku jako detašované pracoviště Příbrami. Já si stejně myslím, že z toho budou časem klasické OSZBM. Ale přece nepřizná ŘSZBM, že jsou debilové a to zrušení pracovišť byl nesmysl.

JirkaCV

Příspěvek#7 » pon 21. říj 2024, 11:03

Devadesátky - s velkým humbukem outsorcovat co jde.
O dvacet let později - potichu vše insourcovat zpátky.
Standart.

Úderník

Příspěvek#8 » pon 21. říj 2024, 11:40

Zřejmě na základě toho co se děje nás asi dost přibývá. Potažmo registrací nových zbraní.
Mě v Pionýru učili pozdrav: Buď připraven! Odpověď: Vždy připraven! Tak jsem. 8-)

libak3

Příspěvek#9 » pon 21. říj 2024, 12:27

Dnes jsem četl článek o stavu policie v ČR. Řekněme, že na základě těchto a podobných informací jsem se rozhodl pořídit nový nástroj. Další věcí je situace ve světě.

JirkaCV

Příspěvek#10 » pon 21. říj 2024, 12:45

Úderník: jenom abys nenarazil na nějakýho Čochtana. Ten když zahlídl skautíka, co měl na opasku "Buď připraven!" tak po něm sáhnul. A on nebyl připraven ... Ještě má ten opasek schovaný.

Honzik

Příspěvek#11 » pon 21. říj 2024, 16:24

Nazdar,
u Vás v Rakovníku odbor byl, zrušili ho a teď zase otevírají?
Nebo nebyl a je to u Vás příjemná novinka?

marinakus

Příspěvek#12 » pon 21. říj 2024, 17:49

JirkaCV: OSZBM se omezovaly v roce 2009-10. A šlo skutečně v podstatě jen o StČ kraj. Prý na zkoušku na půl roku.

JirkaCV

Příspěvek#13 » pon 21. říj 2024, 18:16

To je multioborový problém. Nápad, který se zdá jako skvělý dneska, zítra se může proměnit na problém. První, co mě napadá, vláda proletariátu.

libak3

Příspěvek#14 » úte 22. říj 2024, 09:09

Honzik píše:Nazdar,
u Vás v Rakovníku odbor byl, zrušili ho a teď zase otevírají?
Nebo nebyl a je to u Vás příjemná novinka?

Kdysi prý byl, ještě než jsem byl ve zralém věku. Letos ho znovu otevřeli. Nakonec jsem tam včera byl, na doporučení pana Procházky, který mi prodával. Vše šlo hladce a rychle, takže spokojenost. Akorát jsem dostal vynadáno, že jsem si minulý měsíc pro nový zbrojní průkaz jel na kladno a ne k nim. Že prý potřebují nějakou účast, aby je zase nezavřeli.

Úderník

Příspěvek#15 » úte 22. říj 2024, 11:17

:lol:
No tak jó! Přesvědčili mě.
Já si kvůli nim tedy něco koupím a stavím se.
Jen ať je zase nezavřou. Mám doma výmluvu pro to si něco koupit. :thumbup:

Zpět na