Nařízení vlády pro zákon o nakládání se zbraněmi/Střelecká příprava

CzechJoker

Příspěvek#1096 » pon 9. pro 2024, 16:49

Politici by se opotili, kdyby je s fakty konfrontovali novináři hlavního proudu. A to se nestane, protože ti jsou vesměs v jejich fanklubu a zbraně jsou pro ně fujkyfuj.

JirkaCV

Příspěvek#1097 » pon 9. pro 2024, 16:52

Novináři obecně, jako absolventi humanitních oborů jsou proti zbraním. To je profesní slepota. Hlavní proud neproud.
EDIT: tím nemám nic proti humanitním oborům, sám jsem absolvent matfyz gymplu :)

vvitty

Příspěvek#1098 » pon 9. pro 2024, 17:03

CzechJoker píše:Politici by se opotili, kdyby je s fakty konfrontovali novináři hlavního proudu. A to se nestane, protože ti jsou vesměs v jejich fanklubu a zbraně jsou pro ně fujkyfuj.

Politici se z faktu zasadne neopocuji ani v pripade ze nahodou je nekdo tak smely ze fakta zna a vytahne. Uz dlouho zijeme v "dobe postfakticke". Bohuzel.

Erix

Příspěvek#1099 » pon 9. pro 2024, 17:23

CzechJoker píše:Politici by se opotili, kdyby je s fakty konfrontovali novináři hlavního proudu. A to se nestane, protože ti jsou vesměs v jejich fanklubu a zbraně jsou pro ně fujkyfuj.

No a co jiného je asi chrání? I kdyby měli bodyguardi pouze nože, tak je to taky zbraň a vůbec se divím, že tohle někdo chce chránit, i když za peníze. :roll:
Apropo, viděli jste tohle? Fakt síla a bohužel i pravda. :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=r-TpFLwYBFc

JirkaCV

Příspěvek#1100 » pon 9. pro 2024, 17:33

No, nesouhlasím s tím, ale jak jsem to zapnul tak jsem kývnul. A pak mi došlo, že je to reklama před obsahem na chytrý hodinky :)

CzechJoker

Příspěvek#1101 » pon 9. pro 2024, 17:40

Možná bychom se měli držet více tématu a méně politiky.

Zpět na