Praktická část zkoušky OZ – co Vás může potkat
- wigum
Příspěvek#3301 » úte 8. bře 2016, 19:06
Zase se tu bude řešit píčovina, jestli je někdo vůl, či zda se u zkoušky běžně vyskytuje kapesní kanón
Za mě tvrdím, že dobrej komisař podle chování adepta pozná, zda umí nebo ne a nemá zapotřebí dotyčného schválně vykolejit.
Na případnou další debatu o komisařích, bych směřoval do samostatného vlákna, ať se to tady zbytečně zase nezaplevelí.

Za mě tvrdím, že dobrej komisař podle chování adepta pozná, zda umí nebo ne a nemá zapotřebí dotyčného schválně vykolejit.
Na případnou další debatu o komisařích, bych směřoval do samostatného vlákna, ať se to tady zbytečně zase nezaplevelí.
- marinakus
- Alf
- Serz
Příspěvek#3305 » úte 8. bře 2016, 19:12
Mr. Seth, tak jsi to nakonec i sam uznal. ty tomu rikas "drsny", ja pro to mam vyraz "zhovadilost".
je to vuci uchazeci sproste. jak uz jsem psal, takhle definovana "hrozna chyba", pod tou ja si predstavim myslenku raze cca "timto byste nekoho ohrozil na zivote, ale ze ja jsem tak hodny, dam vam druhou sanci", ale tady to vzniklo presne naopak, tedy "nic jste vlastne neporusil (nebo snad nejaka zakonna norma upresnuje provedeni mirene rany jistoty???), ale ja vam dam sanci to zkurvit"
je to vuci uchazeci sproste. jak uz jsem psal, takhle definovana "hrozna chyba", pod tou ja si predstavim myslenku raze cca "timto byste nekoho ohrozil na zivote, ale ze ja jsem tak hodny, dam vam druhou sanci", ale tady to vzniklo presne naopak, tedy "nic jste vlastne neporusil (nebo snad nejaka zakonna norma upresnuje provedeni mirene rany jistoty???), ale ja vam dam sanci to zkurvit"
- Serz
- Alf
Příspěvek#3308 » úte 8. bře 2016, 19:33
Mrzi me ze se to tu tak zvrtlo. Nejsem bulinek , kterej by si neco vymyslel co se nestalo a litoval se. To jsem nechtel ani to tak nemyslel. Jak jsem psal, i Pan Vana z nej nemel dobry pocit. Bylo videt ze ho rmouti , ze nevi co nam ma poradit. Na otazku k manipulaci od jednoho uchazece, jeste pred praktickou zkouskou odpovedel, to byste mel vedet. To pak dalsim vezme naladu se taky zeptat. A at se na me nikdo nezlobi, ale kdyz vam po manipulaci , o ktere vite ze jste ji udelal spravne, rekne a zaskoci vas schvalne ze jste udelal strasnou chybu a ze to mate udelat znova, to je totalni konec. V ty mistnosti je to hroznej pocit , totalni bezmocnost. A timto uz o tomto koncim. Zitra zavolam Panu Vanovi a proberu s nim kolik jich nakonec vypadlo a jestli nevi proc ten Kaupe dela takovy svinarny. Tak pak napisu vic. Zatiiim
- Dědektt
Příspěvek#3309 » úte 8. bře 2016, 20:07
marinakus píše:Ve Středočeském kraji je v současnosti cca 15 komisařů, kteří se náhodně střídají po všech střelnicích v kraji. Z nich jsou jen dva náladoví a nevyzpytatelní. U kohokoliv jiného vím, že totální blbost musel udělat uchazeč o ZP.
A sakra,tak to teda musím doufat,že na konci dubna si berou oba dovolenou,nebo budou jinde než na Rajský zahradě,jinak jsem v pééérdeli pane hrááábě

- benac
Příspěvek#3314 » úte 8. bře 2016, 22:05
Zdravím.Teď jsem si dělal kontrolní zkušební test,a vyšlo mi, že jsem špatně zodpověděl otázku.
Odpověděl jsem za c) nepřipojuje,
a zobrazilo se mi to jako špatná odpověď.
Tak teď doufám,že je to v otázkách správně. Konkrétně otázka č. 119 :-/
Otázka č. 7
Špatná odpověď!
najít v zákoně
K žádosti o vydání nového zbrojního průkazu držitel zbrojního průkazu doklad o odborné způsobilosti držet nebo nosit zbraň a střelivo
a)
připojuje,
b)
připojuje pouze na žádost příslušného útvaru policie,
c)
nepřipojuje.
Odpověděl jsem za c) nepřipojuje,
a zobrazilo se mi to jako špatná odpověď.
Tak teď doufám,že je to v otázkách správně. Konkrétně otázka č. 119 :-/
Otázka č. 7
Špatná odpověď!
najít v zákoně
K žádosti o vydání nového zbrojního průkazu držitel zbrojního průkazu doklad o odborné způsobilosti držet nebo nosit zbraň a střelivo
a)
připojuje,
b)
připojuje pouze na žádost příslušného útvaru policie,
c)
nepřipojuje.
- Sedmej
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK