Inspektoráty pro zbraně

Marsias

Příspěvek#106 » stř 6. bře 2013, 15:16

Borec co byl se mnou na zkouškách tvrdil, že měl ZP do 2 dnů - Brno Komárov (tenkrát). Což sem čuměl.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#107 » stř 6. bře 2013, 15:20

To je provokace :lol:

Kalič

Příspěvek#108 » stř 6. bře 2013, 17:15

Já si po zkouškách vyzvedl pouze oranžádu a začal hledat svoje první železo. Když jsem ho nalezl a závazně zamluvil, vyřídilo se na PČR všechno najednou (zbroják + nákupka). Potom jsem byl mazlíka jenom registrovat (taky na počkání).
Tenkrát byla Plzeň-město ještě samostatně. Od té doby sloučili v Plzni na zbraních dohromady 3 okresy: Plzeň sever, město i jih. Přesto vydávají stále registrace zbraní na počkání. Nákupky jsem měl vždy do dvou dnů (Po - St) a když bylo třeba, tak taky na počkání. Když dva dělají totéž....
Ať jsou proto opěvováni samou chválou a stav tento nechť nám zůstane zachován.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#109 » pon 11. bře 2013, 14:56

Tak poslední zkušenost z Kladna vydání ZP po 3 týdnech i s nákupním povolením :lol:

Alesh31

Příspěvek#110 » pon 11. bře 2013, 21:31

Dnešní zkušenost z Karlových Varů.O zbrojní průkaz a nákupku zažádáno 25.2.2013.V pátek 8.3.jsem volal tak jak to vypadá a bylo my řečeno,že už to mam dávno hotový a podle datumu na ZP už byl hotovej 1.3.2013 :P .Tak jsem dnes vyzved jel koupit Gločka a hned zpátky na registraci a za 10minut hotovo a průkaz zbraně na počkání :D Jsou tam fakt borci tak by to mělo vypadat.

Bucek

Příspěvek#111 » pon 11. bře 2013, 23:09

S inspektorátem v KV mám jen ty nejlepší zkušenosti.Vždy se snaží s úsměvem vyjít vstříc i mimo úřední hodiny a vyřízení čehokoliv je rychlé.Mohu je jen chválit.

tuareg

Příspěvek#112 » úte 12. bře 2013, 16:37

Včera Brno.
Novinky: Vchod už není z Příční ale Bratislavské.
V provozu více kanceláří.
Evidence zbraní je u přepážek jak bylo.
Ale veškeré žádosti, nákupka, zbroják jsou v jiných dveřích.
A hlavně díky tomu nákupky vystavují dvě pěkná a ochotná děvčata na počkání.
Byl jsem mile překvapen, odpadá další cesta pro nákupku.
A nákupka na signální pistoli bez problémů a zbytečných dotazů. :mrgreen:

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#113 » čtv 14. bře 2013, 19:08

Další zkušenost z Kladna průkaz zbraně vystaven ve středu na počkání :clap:

radimnet

Příspěvek#114 » pon 25. bře 2013, 13:58

Dnes vyzvednutí ZP v Břeclavi. Žádost podána 18.3. odpoledne, ZP byl udělán už 21.3. spolu s nákupkou :) Takže maximální spokojenost :)

Marsias

Příspěvek#115 » pon 25. bře 2013, 15:11

radimnet - volali ti policajti, že je zbroják hotový? nebo sis musel zavolat sám?

radimnet

Příspěvek#116 » pon 25. bře 2013, 16:01

Jak jsem byl dát žádost tak mi paní řekla že nedávají vědět jestli je hotový, že na to mají 30 dní.
Ale dala mi číslo že si můžu zavolat i dřív. Tak jsem to po týdnu zkusil a byl tam :)
Ale nečekal jsem to tak rychle.

rocky77

Příspěvek#117 » pon 25. bře 2013, 18:34

Inspektorát pro Prahu 10 (společně s Prahou 4 v Modřanech) - vystavení ZP 3 týdny - 4. března jsem dával žádost, dnes paní zavolala, že to mám hotové...

garf

Příspěvek#118 » pon 25. bře 2013, 20:53

:mrgreen: Mám to taky vždycky hotové včas ... :mrgreen: 14dní trvá nákupní povolení :mrgreen: potom následně můžete nakoupit + do deseti dnů zákonné lhůty přihlásit a následuje -
14dní průkaz zbraně :mrgreen: , poslední prokazatelně bezproblémové - sledované vydání prvního ZP 5týdnů ...,měli problém s městskou částí ochrany přírody -dovolenou- při ověření spolehlivosti ,měli to v počítači 24hodin požádosti :mrgreen: a to vše na Praze Sdružení .... :twisted:
Sumasumárum to v současnosti pro pražské střelce = klienty pčr odd pro zbraně , kteří platí stejné poplatky, stejné daně, a jsou rovnoprávnými ,,stejnými občany,v rámci správního řízení znamená- minimálně 4 velmi plodné návštěvy oddělení pčr , včetně čekání, a to znamená v součtu minimálně 5neděl ,než si vystřelíte ,ze zbraně na povolení :twisted:, to že o těch 5 týdnů máte de jurae zkrácenu záruku nikoho nezajímá ....

Kalič

Příspěvek#119 » pon 25. bře 2013, 21:46

Průser pro střelce teprve bude, až se ty postupy PČR ujednotí. Reálně asi hrozí, že v Praze nezrychlí, ale všude jinde zpomalí.

Ale vážně:
Lze s tím něco udělat? Máme vůbec my, občané a plátci daní, možnost nějakého konstruktivního řešení?

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#120 » pon 25. bře 2013, 23:18

Když zrychlit nejde, tak nejde... ale že by kvůli tomu museli všude jinde zpomalovat? Proč, probůh?

Zpět na