Psychologické vyšetření

Serz

Příspěvek#166 » stř 1. črc 2015, 18:07

U masovych vrahu se temer vzdy uvadi, ze je nejblizsi okoli a sousedi hodnotili jako velmi mile lidi. Zpravidla byli i nadrumerne inteligentni. Takze kdo vi, co by vysetreni odhalilo a neodhalilo. Na druhou stranu, az budou psychousove zahlceni zadateli a zevsedni to, uroven zakonite upadne

Int1m1thy

Příspěvek#167 » stř 1. črc 2015, 18:43

mikymoto: naprosto zadna... nikdy nevis co se tomu cloveku honi v hlave ted natoz co bude za hodinu nebo za rok... kdyz tam ty lidi neprijdou sami a nenapraskaj se sami zadna sance neni. A pokud se stal nakej pruser tak bud byl vetsinou ten clovek na lekach a lekarskym dozoru nebo byl pusten protoze byl vylecen ;)

bitkar

Příspěvek#168 » čtv 2. črc 2015, 14:02

mikymoto: skvele vystizeny... pod to se podepisuju.

iloveguns

Příspěvek#169 » čtv 2. črc 2015, 14:20

Naprosto žádná.... Ale protože se v případě průseru budou policati a veřejnost vozit hlavně po lékaři, který ti dal posudek, tak tě pošle pro jistotu k psychopatovi, aby měl alibi....

Mates
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#170 » úte 6. říj 2015, 05:04

Tak jsem včera byl navštívit svoji pani doktorku a taky po me chce psycho. Podle toho jak to říkala posila tam všechny ze se boji kdyby se neco stalo. Ted me ceka sehnat tedy doktora na psycho a dat zbytečný peníze a asi ztratit den dovoleny pravděpodobně. Btw, je jedno kde me vyšetří ze? Jako ze muzu jet k doktorovi na druhý straně republiky kdyz se me bude chtít a neni to určeny podle bydliště nebo co ja vim? :)

Luky22

Příspěvek#171 » úte 6. říj 2015, 05:26

Po tom masakru v Uh. Brodě se to dalo čekat. Je to logická reakce. Doktoři se pistolkářů začli bát. Co kdyby... Když jsem si dělal zbroják, měl jsem víc štěstí, než rozumu. U obvoďáka jsem byl týden předtím, než se to stalo. Uh. Brod mám navíc pod nosem, takže tady jsme tím všichni žili. Na psycho mě tenkrát neposlal, jen se mnou přátelsky pokecal. :D

Luky22

Příspěvek#172 » úte 6. říj 2015, 05:28

Mates: já si myslím, že můžeš jít k jakémukoli psychologovi. Vezmeš papír, a na nějaké dveře zaklepeš.

iloveguns

Příspěvek#173 » úte 6. říj 2015, 08:32

Doslechl jsem se, že existuje vnitřní pokyn ČLK, který doporučuje všem lékařům, kteří jsou pověřeni vydáváním posudků na ZP, aby všechny žadaztele posílali k psychopatům.... Otázkou je, proč tam neposílají všechny žadatele o řidičské průkazy, jeřábníky a další profese, při jejichž výkonu mohou udělat mnohem více škody než se střelnou zbraní.

Gorgon

Příspěvek#174 » úte 6. říj 2015, 08:39

Já si tohle vyřizoval už celkem dlouho po průseru v Uh. Brodě a doktorka mě teda na psych. vyšetření neposílala...

Luky22

Příspěvek#175 » úte 6. říj 2015, 08:42

Většina lékařů má averzi vůči zbraním. Z jejich pohledu auto mít člověk musí. Ale na co zbraň? Kdo chce zbraň, je potenciální psychouš, tak se na to dívají. Čest výjimkám.

sided
moderátor

Příspěvek#176 » úte 6. říj 2015, 09:10

To zní jako blbost, možná jsou psychologická vyšetření po UB častější ale pořád je to spíš vyjímka.

Mates
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#177 » úte 6. říj 2015, 09:44

Je to asi podle doktora. V mojim případe taky moc nepomohlo ze za tech cca 6 let co u pani doktorky jsem, tak vseho vsudy jsme se videli asi třikrát. Takže me nezna a sama říkala že znat me tak to zvladnem bez psycho. Ale ja neprotestoval, a ani nemuzu. Dela to co ji zákon umožňuje.
A co jsem četl tak na psycho se delsj hrozny ptákoviny v ramci vyšetření :D

Gorgon

Příspěvek#178 » úte 6. říj 2015, 11:23

Mě doktorka viděla asi podruhý protože jsem se čerstvě přistěhoval a když mi psala potvrzení tak poprvé viděla moji lékařskou kartu a taky to šlo...

Mates
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#179 » stř 7. říj 2015, 10:42

Ještě jsem se chtěl zeptat jestli by me nekdo kdo tim prosel nemohl doporučit nějakého toho psychologa Mělník a okolí (Praha za rohem ale tam se me nechce). Nějak se neorientuj a taky jsem přišel na to ze ne kazdy dela tenhle posudek.

Serz

Příspěvek#180 » stř 7. říj 2015, 13:26

Mam pocit, ze kdyz doktor odesila k vysetreni, tak napise zadanku do konkretniho zarizeni se kterym spolupracuje a neni to "nekde si to zaridte"

Zpět na