Povinné psychologické vyšetření
- Adela
Příspěvek#226 » úte 5. dub 2016, 16:30
Mimochodem, jeste k te psycholozce. Nemela zadnou zadanku, zadne zpravy od me obvodacky. Ani se nezeptala na mou anamnezu. Videla me poprve v zivote a na zaklade zodpovezeni stovky otazek typu "uzivate tvrde drogy" a nakresleni stromu byla ochotna mi vystavit potvrzeni, ze jsem dusevne OK. Ten strom se pry neda zfalsovat, hmmm. Panbu s nami, az si nejakej psychopat precte o jednom z nejproflaklejsich psychotestu a vygugli si baum test. I jakozto technickej inzenyr mam poneti o tom, jak to namalovat, aby se jim libil.
Naposledy upravil(a) Adela dne úte 5. dub 2016, 16:32, celkem upraveno 1 x.
- mikky
Příspěvek#227 » úte 5. dub 2016, 16:32
Vy se ke svému praktikovi musíte objednávat? Co je to za móresy? Víte, že vašeho praktika máte "předplaceného" měsíčním paušálem, který jde z vašeho zdravotního pojištění, žejo?
S "falšováním" stromu je to stejné jako s Rorschachovým testem - proč myslíte, že se psychologové snažili všemocně zařídit, aby se ten test nikdy nikde nezveřejnil?
S "falšováním" stromu je to stejné jako s Rorschachovým testem - proč myslíte, že se psychologové snažili všemocně zařídit, aby se ten test nikdy nikde nezveřejnil?
- Adela
Příspěvek#228 » úte 5. dub 2016, 16:55
No, mozna je to i o tom, ze ta fronta u nas (vsude, fronty tu nejsou jen u doktoru, co stoji za houby) byva sakra dlouha a velmi casto infekcni, takze moznost si zajit v case, kdy mi to vyhovuje, dojit do prazdne cekarny a cekat tam max. pet minut, mi za ten tyden-dva cekani stoji...
Jinak ja bych sama o sobe psychologicke vysetreni nepovazovala za zbytecne, kdyby opravdu zahrnovalo to, ze bude mit dotycny pristup k me anamneze, nebude zavisly na tom, co a mu o sobe v krasnych barvach navypravim, a ten test bude vytvoren tak (i kdyz si nejsem jista, jak moc to behem hodinoveho vysetreni lze), aby se opravdu nedal tim nejprimitivnejsim zpusobem obejit. A nebude se za nej platit mnoho tisic. Utopie.
Jinak ja bych sama o sobe psychologicke vysetreni nepovazovala za zbytecne, kdyby opravdu zahrnovalo to, ze bude mit dotycny pristup k me anamneze, nebude zavisly na tom, co a mu o sobe v krasnych barvach navypravim, a ten test bude vytvoren tak (i kdyz si nejsem jista, jak moc to behem hodinoveho vysetreni lze), aby se opravdu nedal tim nejprimitivnejsim zpusobem obejit. A nebude se za nej platit mnoho tisic. Utopie.
- Serz
Příspěvek#232 » pát 8. dub 2016, 14:15
psychologie je vubec veda vo exkrementech. mel jsem profesora psychologie, ktery jen neco bublal, asi mel nejake nadpozemske myslenky. mel jsem profesora pohodare, neco povypravel, na neco jsme napsali test a bylo. mel jsem i profesora-vyjednavace od PCR. ten byl aspon pouzitelny. jednou v hodine mu zazvonil telefon. odpovedel, ze zrovna uci, ze nemuze. pak nam rekl, ze je nekde skokan. za hodinu dalsi telefon... no, ze teda skocil. plynule jsme pokracovali
ad barevne fleky, nejaka poradne zfetovana hlava namalovala abstraktni fleky. haleluja, a ja v tom mam hledat logiku? drak tam neni, tak bych odpovedel, ze nejsem tak zfetovany jako autor, abych v tom videl smysl (osobne se hlasim k pragmatismu) a at zkousi dal
btw byl jsem i u psychiatra. ne, ze by mi neco bylo, ale pred armadou jsem otukaval co jsou ty psychotesty... tak nejak jsme zkoncili u toho, jestli slysim hlasy a co mi rikaji. slysim, pokazde kdyz telefonuju a rikaji zpravidla ty exkrementy....
ad barevne fleky, nejaka poradne zfetovana hlava namalovala abstraktni fleky. haleluja, a ja v tom mam hledat logiku? drak tam neni, tak bych odpovedel, ze nejsem tak zfetovany jako autor, abych v tom videl smysl (osobne se hlasim k pragmatismu) a at zkousi dal

btw byl jsem i u psychiatra. ne, ze by mi neco bylo, ale pred armadou jsem otukaval co jsou ty psychotesty... tak nejak jsme zkoncili u toho, jestli slysim hlasy a co mi rikaji. slysim, pokazde kdyz telefonuju a rikaji zpravidla ty exkrementy....
- tomblaha
Příspěvek#233 » pát 8. dub 2016, 20:29
Dnes jsem byl u obvoďačky pro potvrzení o zdravotní způsobilosti (včera jsem úspěšne složil zoz). Doktorka mě zná skoro 20 let. Byl jsem u ní nedávno kvůli jiné záležitosti ale trochu jsem měl strach z její reakce na to že chci mít zbroják. Byl jsem mile překvapen, prý má dost pacientů se zbrojákem (sama nemá). Psychologa nepožadovala, ale mezi řečí naznačila že prý existoval nějaký neoficiální dokument od OZP (moje pojišťovna) který doporučoval posílat k psychologovi žadatele ZP. Podrobnější info jsem z ní nevylákal.... jsem rád že těch několik tisíc budu moct prostřílet nebo koupit dražší zbraň... To jest moje zkušenost s psychotesty 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí