Zbroják s handicapem

Carloss

Příspěvek#31 » ned 26. črc 2015, 21:34

Ač běžně moc negratuluji (nikoli z averze, vždy vítám, když je nás víc, ale jen se nevyjadřuji), tak tentokrát musím: Velká gratulace a vítám mezi stelci... Snad se někdy potkáme na střelnici... :-)

Martasek

Příspěvek#32 » pon 27. črc 2015, 09:02

Děkuji všem za gratulace:-) Jsem z Frýdku-Místku, takže kdyby někdo byl z okolí ať se klidně ozve.
Budu kupovat CZ Shadow nebo Orange, ještě uvidím a závodně chci krátkou malorážku. Kdyby někdo věděl o někom, kdo takovou sportovní pistol v rozumné ceně prodává, ať mi napíše

Marcurba

Příspěvek#33 » pon 27. črc 2015, 13:48

Gratuluju! Lide s handicapem dokazou mnohdy obdivuhodne veci, takze jejich zivot je pak naprosto bezproblemovy! Natahovat zaver pres bricho a mirit neustale do bezpecneho prostoru, to musel ocenit i komisar, protoze ten by to urcite nesvedl lip! :)

Int1m1thy

Příspěvek#34 » pon 27. črc 2015, 14:19

gratulace :)

Legolend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » pon 27. črc 2015, 19:01

Martasek píše:Děkuji všem za gratulace:-) Jsem z Frýdku-Místku, takže kdyby někdo byl z okolí ať se klidně ozve.
Budu kupovat CZ Shadow nebo Orange, ještě uvidím a závodně chci krátkou malorážku. Kdyby někdo věděl o někom, kdo takovou sportovní pistol v rozumné ceně prodává, ať mi napíše

Ahoj ! Gratuluju a smekám, že jsi do toho šel i přez tvůj handicap.

Na motorce taky jezdím, takže jestli jsi na to úplně nezanevřel, tak můžeme někdy udělat takový střelecko-motorkový sraz !

Jsem původem taky od Frýdku ! Aktuálně jsem v Ostravě, ale ve FM mám ještě trv. bydliště...

Kde jsi prosímtě chodil na přípravu ? Já už mám nasmlouvanou střelnici na hale... Na konci srpna příprava, na začátku září zkouška...

Martasek

Příspěvek#36 » úte 28. črc 2015, 08:38

Legolend píše:
Martasek píše:Děkuji všem za gratulace:-) Jsem z Frýdku-Místku, takže kdyby někdo byl z okolí ať se klidně ozve.

Na motorce taky jezdím, takže jestli jsi na to úplně nezanevřel, tak můžeme někdy udělat takový střelecko-motorkový sraz !

Jsem původem taky od Frýdku ! Aktuálně jsem v Ostravě, ale ve FM mám ještě trv. bydliště...

Kde jsi prosímtě chodil na přípravu ? Já už mám nasmlouvanou střelnici na hale... Na konci srpna příprava, na začátku září zkouška...

Ahoj,
chodil jsem k Chodurovi ze Staré Bělé. A zkoušky jsem dělal v Místku na Hliníku. No, na motorku už nesednu, ale zastřílet můžeme. Chci se tomu věnovat závodně, ale kluby jsou jenom v Ostravě.

Legolend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#37 » čtv 30. črc 2015, 12:49

Martasek píše:
Legolend píše:

Ahoj,
chodil jsem k Chodurovi ze Staré Bělé. A zkoušky jsem dělal v Místku na Hliníku. No, na motorku už nesednu, ale zastřílet můžeme. Chci se tomu věnovat závodně, ale kluby jsou jenom v Ostravě.

Na motorku sedat nemusíš ;) třeba se budeš i tak chcít třeba kouknout ;)

Zastřílet můžeme klidně, náboje bych si pochopiteĺně zaplatil...

JakubCh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#38 » pát 31. črc 2015, 12:25

Také Ti gratuluji. Ve FM je super krytá střelnice, rád s Tebou zajdu někdy zastřílet a pokecat. Zbraň Ti mohu půjčit GP K100 :) Jsi borec, jednou rukou, to je výkon! Mimochodem, já taky hodně uvažoval o motorce, pořád mě to táhne, ne sport, ale nějaké cestovní endurko. Ale pokaždé, jak slyším takovou příhodu, tak ztrácím chuť...

Zpět na