Dopravní přestupek (0,34 promile v krvi) před zkouškou na ZP

mbem

Příspěvek#46 » stř 17. čer 2020, 12:41

S nikým ho nespojí. Policajt co to vezme možná řekne svůj názor nulové hodnoty (vzhledem k jejich tradičně nízkému právnímu povědomí), pokud bude mít náhodou všech pět pohromadě, tak řekne, že nebude předjímat výsledek případného řízení o žádosti.

O vydání i odnětí ZP rozhoduje tzv. příslušný útvar policie správním rozhodnutím (pokud však žádosti o vydání vyhoví, místo plnotučného a odůvodněného rozhodnutí se vydá pouze doklad). Odvolacím orgánem je pak Policejní prezidium. Proti rozhodnutí o odvolání lze ještě případně podat správní žalobu.

tst

Příspěvek#47 » stř 17. čer 2020, 12:57

Tak policista mi sdělil, ze to neni problém pokud to dopadne jen jako přestupek a ne trestný čin (což v mem případě nehrozí) a je pouze jeden, a také, že přestupky za parkování se do spolehlivosti nepočítají, takze by to snad mělo byt ok :)

DZimmy

Příspěvek#48 » stř 17. čer 2020, 14:15

Úplně jsem slyšel, jak spadl ten kámen ze srdce. :D
V zájmu starého ruského přísloví bych se v tom už dál nepídil a "těšil" se na zkoušky.
Přeju hodně zdaru!

P.S. Jak to vypadá s ŘP?

tst

Příspěvek#49 » stř 17. čer 2020, 14:18

Dekuji :) S RP čekám na dopis od úřadu, takze prozatím pročítám 30kmh a pravdepodobne scénáře a diskutuji to s kamarády právníky, tak uvidíme

scorpions.cz

Příspěvek#50 » stř 17. čer 2020, 14:35

Pokud nemáš koule na to aby jsi se představil svým jménem, tak bych ti ten zbroják snad ani dedával :lol: :lol:

tst

Příspěvek#51 » stř 17. čer 2020, 14:38

scorpions.cz píše:Pokud nemáš koule na to aby jsi se představil svým jménem, tak bych ti ten zbroják snad ani dedával :lol: :lol:

Nerozumím téhle irelevantní reakci, ale budiž :D

Milkyway

Příspěvek#52 » stř 17. čer 2020, 20:25

scorpions.cz píše:Pokud nemáš koule na to aby jsi se představil svým jménem, tak bych ti ten zbroják snad ani dedával :lol: :lol:

Máš naprostou pravdu! Všichi i já Ti věříme, že se jmenuješ scorpions.cz ....ach jo, .... :roll:

scorpions.cz

Příspěvek#53 » čtv 18. čer 2020, 12:25

Anonymní fórum a jednání s policií je asi rozdíl. No možná ho ty nevidíš. :lol:

pavelg

Příspěvek#54 » čtv 18. čer 2020, 12:32

On ale chtěl obnecnou informaci, platnou pro všechny, nešlo mu o to, aby policista řešil přesně jeho osobu, takže představení bylo jen společenský uzus. Asi jako tady, abychom se měli jak oslovit.

DZimmy

Příspěvek#55 » čtv 18. čer 2020, 12:55

Původně jsem vůbec trola nechtěl krmit, ale osobně by mi přišlo naopak hloupé přímo na sebe upozorňovat.

Zpět na