Informativně: aktuální termíny zkoušek OZ od podání žádosti

JaTro

Příspěvek#76 » stř 24. úno 2016, 13:22

Dnes 24/2 jsem podával přihlášku na Praze 5 a první volný termín byl 27/6!
Nečekal jsem že budu mít až 4 měsíce času na opakování:-)

tifik

Příspěvek#77 » stř 24. úno 2016, 13:58

Já čekal taky 4, tak ať ti to utíká .-) Je to strašně času, nepřepal přípravu na začátku jako já, 14 dní před zkouškama už jsem nevěděl, co se učit a začínal mít strach, že to co umím zapomenu :-D

DAveDOG

Příspěvek#78 » stř 24. úno 2016, 14:23

Vyškov - zkoušky se dělají v Brně, přihláška podána 15.2 volné termíny byly 20.3 - 23.3 podle střelnice kterou jsem si mohl vybrat. Dělá se to prý na 4 Awiw, Trigger, Magnum a Rosnička. Ale Rosnička na výběr nebyla, asi už měli plno.

radimnet

Příspěvek#79 » stř 24. úno 2016, 19:03

Dnes jsem byl na PČR Břeclav a na nástěnce termíny 29.3.2016 a 30.3.2016 :)

Capricorn

Příspěvek#80 » čtv 25. úno 2016, 20:43

24.2. Praha 2 - nejbližší volný termín 13. 6. střelnice Magnum.

JardaB

Příspěvek#81 » čtv 25. úno 2016, 20:45

Tak ja v Liberci podaval 1.2 a termin 26.4... Nejdriv mi to bylo jedno ale ted me to cekani dost stve :-(

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#82 » čtv 25. úno 2016, 22:23

Aspon mas cas se to naucit... Spousta lidi tejden pred zkouskou zjisti, ze vlastne nic neumi a neprijdou... Takze terminy jsou plny na papire, ale realne jen napul naplneny...

JardaB

Příspěvek#83 » čtv 25. úno 2016, 22:49

Ja mam opacnej problem, na strelnici me nechteji do pulky brezna, ze by to bylo moc brzo ;-) Testy uz umim samo na 99% ale to zas do ty doby zapomenu tak to bude chtit zas par dni intenzivne tech cca 30 netrivialnich otazek...

kitrab

Příspěvek#84 » čtv 25. úno 2016, 23:05

Jdes do Army nebo Arena?

Tapatalk

notobi

Příspěvek#85 » čtv 25. úno 2016, 23:18

JardaB: tak si dělej testy průběžně pořád jeden dva denně. Já osobně sem se učil od srpna na kurz manipulace jsem šel až když sem si byl jistej, že testy zvládám a rozumim souvislostem cca v půlce listopadu a ke zkouškám sem měl termín až 12.1. Rozhodně nelituju, že jsem tomu věnoval takovou dobu. a sem tam si test udělám i teď i když už bych nemusel.

Pupak

Příspěvek#86 » čtv 25. úno 2016, 23:46

cmk píše:Aspon mas cas se to naucit... Spousta lidi tejden pred zkouskou zjisti, ze vlastne nic neumi a neprijdou... Takze terminy jsou plny na papire, ale realne jen napul naplneny...

Kvůli takovejm pitomcům se ty termíny protahujou, nebyl bych proti nějaký sankci. Kdo má opravdu zájem, je schopen se to naučit i za ten tejden.

Sedmej

Příspěvek#87 » pát 26. úno 2016, 07:27

taky bych byl pro sankce těm, kteří bez omluvy pak nepřijdou. třeba možnost podání nejdříve za rok od první, pokud se na ní nedostavíš nebo tak něco.

kolombo

Příspěvek#88 » pát 26. úno 2016, 07:44

Já, do zkoušky, přistupoval k fórům zásadně až po provedení testu :-)

Ten test to chce mít naučený tak, že ho naklikáš kolem pěti minut, pak budeš mít u zkoušky dost času na kontrolu. A chce to důsledně postupovat stylem "odpověď B", aby jsi si nezaškrtl špatnou odpověď, třeba podle typu zbraně a tak ..

Odhaduje, že JardaB jde do Arény, v ArmyArms dělají kurz po hodině několikrát po sobě.

JardaB

Příspěvek#89 » pát 26. úno 2016, 08:27

Nene, zkouska je v ArmyArms, u Areny mi neni momentalne jasne kdo ji provozuje a jestli vubec verejne funguje, na netu nemuzu nic najit...
Test ted uz neresim, par dni predem intenzivne pro sichr, dnes jsem to schvalne zkusil a 3x za sebou bez chyby. Ale je par otazek, u kterych nemam uplnou jistotu, samozrejme to nepodcenim. Dobry je to proficeni vsech testovych otazek tady na strankach, trosku zdlouhave ale da se jedno kolecko za vecer zvladnout. Spis mne stve, ze jsem si jeste nevystrelil, to nevim, co se mnou udela. Na trening drzeni a manipulace jsem siporidil plynovku a CO2 kulickovku, obe imitace CZ75 ;-)

Sedmej

Příspěvek#90 » pát 26. úno 2016, 08:38

JardaB: to střílení nepodceň taky. ono sice na 10 metrů se zdá, že nejde minout, ale není asi nic smutnějšího, než napsat test, projít manipulací, nastřílet 3 nástřelné a pak na ostro dvě poslat těsně vedle.
Jinak jsem se chtěl zeptat, často tu čtu, jak lidi trénují manipulaci s nějakou plynovkou a že si jí na to koupili. to se opravdu vyplatí si na to kupovat nějakou plynovku místo si za ty prachy zajít na střelnici nebo se třeba jen tady s někým domluvit?

Zpět na