Informativně: aktuální termíny zkoušek OZ od podání žádosti
- tifik
- DAveDOG
- JardaB
- notobi
Příspěvek#85 » čtv 25. úno 2016, 23:18
JardaB: tak si dělej testy průběžně pořád jeden dva denně. Já osobně sem se učil od srpna na kurz manipulace jsem šel až když sem si byl jistej, že testy zvládám a rozumim souvislostem cca v půlce listopadu a ke zkouškám sem měl termín až 12.1. Rozhodně nelituju, že jsem tomu věnoval takovou dobu. a sem tam si test udělám i teď i když už bych nemusel.
- Pupak
Příspěvek#86 » čtv 25. úno 2016, 23:46
cmk píše:Aspon mas cas se to naucit... Spousta lidi tejden pred zkouskou zjisti, ze vlastne nic neumi a neprijdou... Takze terminy jsou plny na papire, ale realne jen napul naplneny...
Kvůli takovejm pitomcům se ty termíny protahujou, nebyl bych proti nějaký sankci. Kdo má opravdu zájem, je schopen se to naučit i za ten tejden.
- kolombo
Příspěvek#88 » pát 26. úno 2016, 07:44
Já, do zkoušky, přistupoval k fórům zásadně až po provedení testu 
Ten test to chce mít naučený tak, že ho naklikáš kolem pěti minut, pak budeš mít u zkoušky dost času na kontrolu. A chce to důsledně postupovat stylem "odpověď B", aby jsi si nezaškrtl špatnou odpověď, třeba podle typu zbraně a tak ..
Odhaduje, že JardaB jde do Arény, v ArmyArms dělají kurz po hodině několikrát po sobě.

Ten test to chce mít naučený tak, že ho naklikáš kolem pěti minut, pak budeš mít u zkoušky dost času na kontrolu. A chce to důsledně postupovat stylem "odpověď B", aby jsi si nezaškrtl špatnou odpověď, třeba podle typu zbraně a tak ..
Odhaduje, že JardaB jde do Arény, v ArmyArms dělají kurz po hodině několikrát po sobě.
- JardaB
Příspěvek#89 » pát 26. úno 2016, 08:27
Nene, zkouska je v ArmyArms, u Areny mi neni momentalne jasne kdo ji provozuje a jestli vubec verejne funguje, na netu nemuzu nic najit...
Test ted uz neresim, par dni predem intenzivne pro sichr, dnes jsem to schvalne zkusil a 3x za sebou bez chyby. Ale je par otazek, u kterych nemam uplnou jistotu, samozrejme to nepodcenim. Dobry je to proficeni vsech testovych otazek tady na strankach, trosku zdlouhave ale da se jedno kolecko za vecer zvladnout. Spis mne stve, ze jsem si jeste nevystrelil, to nevim, co se mnou udela. Na trening drzeni a manipulace jsem siporidil plynovku a CO2 kulickovku, obe imitace CZ75
Test ted uz neresim, par dni predem intenzivne pro sichr, dnes jsem to schvalne zkusil a 3x za sebou bez chyby. Ale je par otazek, u kterych nemam uplnou jistotu, samozrejme to nepodcenim. Dobry je to proficeni vsech testovych otazek tady na strankach, trosku zdlouhave ale da se jedno kolecko za vecer zvladnout. Spis mne stve, ze jsem si jeste nevystrelil, to nevim, co se mnou udela. Na trening drzeni a manipulace jsem siporidil plynovku a CO2 kulickovku, obe imitace CZ75

- Sedmej
Příspěvek#90 » pát 26. úno 2016, 08:38
JardaB: to střílení nepodceň taky. ono sice na 10 metrů se zdá, že nejde minout, ale není asi nic smutnějšího, než napsat test, projít manipulací, nastřílet 3 nástřelné a pak na ostro dvě poslat těsně vedle.
Jinak jsem se chtěl zeptat, často tu čtu, jak lidi trénují manipulaci s nějakou plynovkou a že si jí na to koupili. to se opravdu vyplatí si na to kupovat nějakou plynovku místo si za ty prachy zajít na střelnici nebo se třeba jen tady s někým domluvit?
Jinak jsem se chtěl zeptat, často tu čtu, jak lidi trénují manipulaci s nějakou plynovkou a že si jí na to koupili. to se opravdu vyplatí si na to kupovat nějakou plynovku místo si za ty prachy zajít na střelnici nebo se třeba jen tady s někým domluvit?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí