Vyvezení zbraně mimo ČR

stanic8

Příspěvek#1 » čtv 29. kvě 2014, 14:49

Můžete mi prosím někdo poradit, jak je to s vyvezením zbraně mimo území ČR? Chtěl bych si udělat výlet (Slovensko, Švýcarsko, Island) a svého kovového miláčka bych rád vzal sebou za účelem případné sebeobrany. Potřebuju evropský zbrojní pas nebo mi stačí nějaké povolení, nebo v rámci EU není nic nutné nebo jakým způsobem se to řeší? Díky moc ;)

DanielX

Příspěvek#2 » čtv 29. kvě 2014, 15:07

Budeš muset získat povolení všech států a to jednak nedostaneš a za druhé ho máš šanci získat jen pro držení když pojedeš na soutěž. Bylo by to fajn, ale už vidím státy které svým občanům zakazují i pepřáky, jak ti povolí tahat železo za pasem.

lekar.t

Příspěvek#3 » čtv 29. kvě 2014, 16:06

:lol: :lol: :lol:
promiň, ale to snad nemyslíš vážně
na Slovensko by to snad s evropákem a pozvánkou na konkrétní místo a akci šlo, možné však ve stavu držení uzavřený obal prázdnou včetně zásobníků.Nošení za hranicemi ani náhodou pokud nejsi z ochraného sboru.
Do Švýcarska pojedeš jak přez Německo??? no tak to si na tobě smlsnou.Želozo ti zabaví (nože pepřáky teleskopy)dostaneš flastr a posedíš v kriminále.

Vyfoť si svého miláčka ulož ho do trezoru a vem si sebou fotku.

david33

Příspěvek#4 » čtv 29. kvě 2014, 16:42

přesně tak nech to doma ještě by to rozmazli novinách

Piggy

Příspěvek#5 » čtv 29. kvě 2014, 16:55

Ve Švýcarsku má sice každý doma za kamny armádní pušku, ale za blbý teleskop v autě je 400 CHF pokuta, obuch ti seberou a máš záznam na dva roky - zkoušeno na lidech. :roll:

Int1m1thy

Příspěvek#6 » čtv 29. kvě 2014, 19:20

tak to az tam pojedu musim vyndat teleskop z auta :D ale stejne mi to nenapadne :D

stanic8

Příspěvek#7 » čtv 29. kvě 2014, 19:22

aha, no pěkný :lol: tak to riskovat nebudu, v novinách nebo ve večerních zprávách být nechci :D

Grasel

Příspěvek#8 » čtv 29. kvě 2014, 19:31

Noviny nebo zprávy jsou v klidu, ale německá basa plná tureckých přistěhovalců, to bylo terno :lol:

Zpět na