LOSík, nové střelecké situace

Moderátor: LOS vedení

ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#31 » stř 16. říj 2013, 09:13

Včera jsem brokový losík zkoušel (jen na 4 poppery, stavění po každém drillu) a není to vůbec tak jednoduché, jak se zdá. Máte z testování nějaké výsledky?

Teď jen nějaký BrokoLosík zrealizovat.... na "domácí" střelnici - GC - se obávám, že by nebylo dost zájemců. (pokud ano, prosím SZ). Nebo se nabízí možnost pro zvláště otrlé střelce postavit to jako neoficiální bonus tuto sobotu 19.10. po los-pohárovce (odhadem po 20h).

Takový detail, věta "natáhnout závěr" má být, předpokládám, u bodu 5 (nikoli 6).

Ptak

Příspěvek#32 » stř 16. říj 2013, 09:35

Někde mám scoresheety z našeho testování. Večer sem můžu hodit. A souhlasím, že na ty větší vzdálenosti už ty popry moc ochotně nepadají :-)

vlasten

Příspěvek#33 » stř 16. říj 2013, 13:49

Jo to naše testování, kde jsme empiricky dokázali, že pumpa je rychlejší automatu? ;)

Asi se najdou i rychlejší borci... :mrgreen:

Mrkni prosím ještě na tu vzdálenost. Něco mi pořád říká, že jsme 10 vs 15 m na místě změnili. Že jsme to stříleli na 18. Už to chtělo sakra mířit, aby to padalo. Ale o to jde...

Ptak

Příspěvek#34 » stř 16. říj 2013, 18:22

No snižili jsme počet dobijenych nábojů za chůze. Ale ještě se podivam do poznámek. Jo a mam pro tebe ty klipy :-)

ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » pát 18. říj 2013, 13:29

Protože nám nejedou komentáře k závodům, napíšu to tady:

Jak jsem zmínil v předchozím příspěvku, je možné udělat neoficiální "ochutnávku" brokového losíku zítra, tedy v sobotu 19.10. po LOSu. Neslibuji, že to bude na 100%, je to závislé na více okolnostech (rozumná doba ukončení LOSu, alespoň pár zájemců, volná komplet střelnice aj.). "Nářadí" nejlépe vlastní, případné dotazy SZ.

Ptak

Příspěvek#36 » pát 18. říj 2013, 19:11

Super napad. Tak kdyz tak napiste, jak to probehlo. Je chci brokovy LOSik udelat 30/11 v Celakovicich (uz je to v kalendari)

AREYOU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#37 » čtv 24. říj 2013, 19:06

Malá inspirace, líbí se mi to s tou závadou co vy na to :-).

http://www.youtube.com/watch?v=IwB6jg0fHbk

Zpět na