Zmena pravidel LOS platná od 1.11.2013
Moderátor: LOS vedení
- snoopy36
Příspěvek#106 » úte 3. pro 2013, 13:28
jasně cmk vždy máš pravdu, máš ale smůlu já ti do otvoru kam slunce nesvítí nepolezu, takže budu holt někdy proti.
Ad pomluva: the_moss psal:Když chce někdo normované, jednotvárné a absolutně-vždy-a-všude fér závody, ať nerozděluje LOS a střílí IPSC.
Když si to přečtu znova a znova vychází mi z toho pokud chci střílet dle pravidel mám střílet něco jiného???, pokud má být závod pohárový (je jedno kde), MUSÍ!!!!! být dle pravidel LOS, pokud ne, tak už vážně nevím. Navíc znaménko otazník má svůj význam viz pravidla českého pravopisu.
Pokud to vidíš jinak můžeš na mne podat trestní oznámení viz paragraf 184, odst.1 Z40/2009Sb v posledním znění.
Někdo psal že pohár neřeší, že jde o potkávání dobrých lidí, pak tady čtu kdyby to bylo tak, byl bych stejně na bedně, tohle je o tom dobrém duchu? Oháníš se čísly, statistikami, když Ti kdokoliv navrhne něco jiného než si myslíš Ty brojíš hned proti, uraženě všechny žádáš ať dělají ředitele místo Tebe, etc.
Všem se omlouvám za to že jsem se do téhle debaty opět nechal zatáhnout. Jsem holt nadšenej blbec.
Jinak díky všem organizátorům jakýchkoliv střeleckých soutěžích je dělají, jsem totiž línej něco pořádat.
Ad pomluva: the_moss psal:Když chce někdo normované, jednotvárné a absolutně-vždy-a-všude fér závody, ať nerozděluje LOS a střílí IPSC.
Když si to přečtu znova a znova vychází mi z toho pokud chci střílet dle pravidel mám střílet něco jiného???, pokud má být závod pohárový (je jedno kde), MUSÍ!!!!! být dle pravidel LOS, pokud ne, tak už vážně nevím. Navíc znaménko otazník má svůj význam viz pravidla českého pravopisu.
Pokud to vidíš jinak můžeš na mne podat trestní oznámení viz paragraf 184, odst.1 Z40/2009Sb v posledním znění.
Někdo psal že pohár neřeší, že jde o potkávání dobrých lidí, pak tady čtu kdyby to bylo tak, byl bych stejně na bedně, tohle je o tom dobrém duchu? Oháníš se čísly, statistikami, když Ti kdokoliv navrhne něco jiného než si myslíš Ty brojíš hned proti, uraženě všechny žádáš ať dělají ředitele místo Tebe, etc.
Všem se omlouvám za to že jsem se do téhle debaty opět nechal zatáhnout. Jsem holt nadšenej blbec.
Jinak díky všem organizátorům jakýchkoliv střeleckých soutěžích je dělají, jsem totiž línej něco pořádat.
- sided
-
donovanstangiano - Příspěvky: 165
- donovanstangiano
Příspěvek#108 » úte 3. pro 2013, 13:55

- ianraider
- Ptak
Příspěvek#111 » úte 3. pro 2013, 15:35
"... Adis: ps.Teď byla klubovka pi+Br byla z důvodu nenaplnění kapacity zrušena.Můžeme se bavit jestli to bylo kvůli počasí,dálce,nebo ceně startovného,ale myslím,že tím že to nebyl pohárový závod dost taky poškodilo-je to jen můj osobní názor...."
Michale, jsem přesvědčen, že to nebylo tím, že to měla být klubovka. Spíše hrálo roli počasí, relativní odlehlost střelnice a asi i konflikt s dalšími 2 závody (GC a Čelákovice).
Michale, jsem přesvědčen, že to nebylo tím, že to měla být klubovka. Spíše hrálo roli počasí, relativní odlehlost střelnice a asi i konflikt s dalšími 2 závody (GC a Čelákovice).
- mocima
Příspěvek#112 » úte 3. pro 2013, 15:40
Ianraider: Kdyz pistolari maji max 8 naboju v zasobniku a zadny v komore a situace se da odstrilet na 6 ran, kdo je ve vyhode? Pistole nebo revolver, ktery nemusi natahovat?
A co je rychlejsi? Takticke prebiti, kdyz jsi obleceny a vetsina strelcu nosi druhy zasobnik v kapse nebo dobiti bubinku speedloaderem nebo klipem, ktery muzes zahodit a mas jej na opasku?
A co je rychlejsi? Takticke prebiti, kdyz jsi obleceny a vetsina strelcu nosi druhy zasobnik v kapse nebo dobiti bubinku speedloaderem nebo klipem, ktery muzes zahodit a mas jej na opasku?
- lekar.t
Příspěvek#113 » úte 3. pro 2013, 16:49
Závod o který se zajímáš byl vymyšlený a postaven na základě-myšlence
MON LOSu.Konkrétně tento byl zasazen do roku 1942.
Vymýšleno bylo tak prěd 2 měsíci postaveno v sobotu.
Přečti si propozice jako podporu bubnu jsem je neomezoval ale pistole ano 8 a pouze taktickým přebíjenim(počtem zásobníků plněn 8 neomezen)Situace byli na 10 ran bubny měli rychlonabíječe, pistoláři s nějakým pouzdrem nebo nosičem 2 a ostatní lovili v kapse.už víš??????
A s legendama
MON LOSu.Konkrétně tento byl zasazen do roku 1942.
Vymýšleno bylo tak prěd 2 měsíci postaveno v sobotu.
Přečti si propozice jako podporu bubnu jsem je neomezoval ale pistole ano 8 a pouze taktickým přebíjenim(počtem zásobníků plněn 8 neomezen)Situace byli na 10 ran bubny měli rychlonabíječe, pistoláři s nějakým pouzdrem nebo nosičem 2 a ostatní lovili v kapse.už víš??????
A s legendama
- Steiner
Příspěvek#114 » úte 3. pro 2013, 16:57
lekar.t: upřesním
situace 1. 6 ran, situace 2. 7 ran, situace 3. 6 ran, situace 4. 10 ran. Pistole omezení na 8 nábojů v zásobnících, brz náboje v komoře, revolvery bez omezení. CMK střílel Astrou 9 luger s klipama.
ianraider: nebyl jsi tam, nevíš co a jak se střílelo, tak NEKOMENTUJ
. Děkuji.

ianraider: nebyl jsi tam, nevíš co a jak se střílelo, tak NEKOMENTUJ

- cmk
Příspěvek#115 » úte 3. pro 2013, 17:19
Snoopy - pokud si vetu "Když chce někdo normované, jednotvárné a absolutně-vždy-a-všude fér závody, ať nerozděluje LOS a střílí IPSC" vykladas jako ze se porusuji pravidla, pak Te u toho necham - tam nema cenu Te presvedcovat... Je mi jedno, jestli mi do nejakeho otvoru polezes, nebo do tehoz otvoru potahnes... Ale neni mi jedno, kdyz osocujes a pomlouvas neco, cemu nerozumis, nebo si to blbe vykladas... (mimochodem - taky nepovazuju to posledni cast vety za stastne recenou, ale vylozit ji tak nesmyslne, ze nekdo zamerne porusuje pravidla, to chce hodne fantazie a hledani klacku na psa).
IanRaider - Kdyz postavis zavod, kde vsechny donutis prebijet, das jim casovy prostor, aby nebyl nekdo znevyhodnen a navic situace postavis tak, aby to nebylo o umu udelat rychle bum-bum, prenest na druhy terc a bum-bum, ale vyrovnat se se situaci, jako ze strilis v totalni tme, ze ani vlastni ruce nevidis, nebo ze nemuzes verit vlastnim ocim, ze to cos videl pred 10 sekundama je uplne jinak apod... Tak ano, pak je to zavod, ktery mnohem komplexneji proveri strelce. Kdyz k tomu pripoctu stesti, ktere jsem mel (za pohybu do strany 2 rany spis pro zabavu na fototerc, nasledne u bariery zamrz prstu, takze jsem se na dalsi strileni vyprdnul a na tom fototerci 2 alfy) - tak se hold stane, ze vyhraje revolverar.
Ja to naopak pridavam k dobru poradatele, ze to takhle dokazal vymyslet a byl to svoji stavbou jeden z nejlepsich zavodu, jaky jsem kdy v zivote strilel - ja jsem takhle hezky a napadity zavod v zivote nepostavil.
A i kdybych pristoupil na hodnoceni "kvality zavodu", tak to, ze vyhral revolverar nesvedci lautr nic o kvalite zavodu, jako spis o kvalite strelcu. A ted se nechci dotknout tech, co tam byli... Ale ja mam za poslednich 5 let za sebou 100-150 zavodu vsech druhu (od zrychlene mirenky, pres EPP, pres multifunkcni Police Open, pres obranne ke sportovnim LOSum az po IPSC). Kde jinde by se to melo projevit nez tam, kde zuzitkujes vic zkusenosti, nez jen rychly pohyb a rychly prst... Myslim, ze spousta strelcu, kteri se hybou rychleji nez ja a umej to odmackat rychlejc nez ja by skoncila za mnou.
PS: cestny pionyrsky, ze to nerikam jako samochvalu.
IanRaider - Kdyz postavis zavod, kde vsechny donutis prebijet, das jim casovy prostor, aby nebyl nekdo znevyhodnen a navic situace postavis tak, aby to nebylo o umu udelat rychle bum-bum, prenest na druhy terc a bum-bum, ale vyrovnat se se situaci, jako ze strilis v totalni tme, ze ani vlastni ruce nevidis, nebo ze nemuzes verit vlastnim ocim, ze to cos videl pred 10 sekundama je uplne jinak apod... Tak ano, pak je to zavod, ktery mnohem komplexneji proveri strelce. Kdyz k tomu pripoctu stesti, ktere jsem mel (za pohybu do strany 2 rany spis pro zabavu na fototerc, nasledne u bariery zamrz prstu, takze jsem se na dalsi strileni vyprdnul a na tom fototerci 2 alfy) - tak se hold stane, ze vyhraje revolverar.
Ja to naopak pridavam k dobru poradatele, ze to takhle dokazal vymyslet a byl to svoji stavbou jeden z nejlepsich zavodu, jaky jsem kdy v zivote strilel - ja jsem takhle hezky a napadity zavod v zivote nepostavil.
A i kdybych pristoupil na hodnoceni "kvality zavodu", tak to, ze vyhral revolverar nesvedci lautr nic o kvalite zavodu, jako spis o kvalite strelcu. A ted se nechci dotknout tech, co tam byli... Ale ja mam za poslednich 5 let za sebou 100-150 zavodu vsech druhu (od zrychlene mirenky, pres EPP, pres multifunkcni Police Open, pres obranne ke sportovnim LOSum az po IPSC). Kde jinde by se to melo projevit nez tam, kde zuzitkujes vic zkusenosti, nez jen rychly pohyb a rychly prst... Myslim, ze spousta strelcu, kteri se hybou rychleji nez ja a umej to odmackat rychlejc nez ja by skoncila za mnou.
PS: cestny pionyrsky, ze to nerikam jako samochvalu.
- Hungry
- ianraider
Příspěvek#117 » úte 3. pro 2013, 17:48
Steiner - Až budeš mít soukromé vlákno,je mi fuk co a kdo si tam píše....Tohle je veřejné a napsal jsem jen svůj názor. Jako jsi ho napsal Ty. Tvoje n e k o m e n t u j si strč kamsi do soukroma. Také děkuji. Ostatně ten,koho se to týkalo,sám připustil že že jeho výsledek byl především o kvalitě střelců na daném závodě. 

- ianraider
Příspěvek#118 » úte 3. pro 2013, 18:10
cmk - díky za obsáhlé popsání závodu.Jako v každém sportu,a LOS jím je - samozřejmě záleží také na umu, štěstí a zkušenosti.O tom žádná... Přesto si stále myslím, pokud válec tak výrazně porazí pistoláře - a Ty jsi to zde dal k dobrému
- jde to na vrub nejen střelcům a tomu střeleckému štěstíčku,ale i tomu zbývajícímu, co do závodu samozřejmě také patří. Že by začalo platit, že jednooký je mezi slepými král ?
A vy ostatní se do mě zase můžete pustit,ring volný 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX