Nová pravidla IPSC
- Haluziak
- M82K
Příspěvek#48 » pon 24. lis 2025, 10:15
IPSC PRODUCTION
Střenky pokud svým tvarem a profilem odpovídají originálu - takže třeba nějaké LOK Grips které budou ,,baculatější" a mají vyboulení v profilu použít nesmím protože jsou prostě tvarově jiné?
Schadow 2 - ty origo jsou celkem fajn, ale ohmatával jsem i jiné a možná by byly lepší - takže teď si říkám zda to má vůbec smysl někde osahávat když jsou baculatější do ruky a tedy jiné profilem než ty originální ploché.
Střenky pokud svým tvarem a profilem odpovídají originálu - takže třeba nějaké LOK Grips které budou ,,baculatější" a mají vyboulení v profilu použít nesmím protože jsou prostě tvarově jiné?
Schadow 2 - ty origo jsou celkem fajn, ale ohmatával jsem i jiné a možná by byly lepší - takže teď si říkám zda to má vůbec smysl někde osahávat když jsou baculatější do ruky a tedy jiné profilem než ty originální ploché.
- monk
Příspěvek#49 » pon 24. lis 2025, 10:40
Tak si to docti.
Střenky z druhovýroby, které svým profilem a obrysy odpovídají standardním či volitelným střenkám
prvovýrobce pro schválenou zbraň a/nebo aplikace pásky na úchopovou část zbraně (viz. příloha E3a)
jsou povoleny. Avšak pryžové návleky jsou zakázány.
i ty baculitejsi sjou v pohode, se koukni co maji na zxbranich lidi z CZ shooting teamu (production/PDO)
Střenky z druhovýroby, které svým profilem a obrysy odpovídají standardním či volitelným střenkám
prvovýrobce pro schválenou zbraň a/nebo aplikace pásky na úchopovou část zbraně (viz. příloha E3a)
jsou povoleny. Avšak pryžové návleky jsou zakázány.
i ty baculitejsi sjou v pohode, se koukni co maji na zxbranich lidi z CZ shooting teamu (production/PDO)
- M82K
Příspěvek#50 » pon 24. lis 2025, 11:20
No to jsem právě takto četl - Prvovýrobce tedy CZ má střenky ploché jen v různých barvách, ty jiné nejsou jejích ale dělají je jiné firmy.
Druhovýroba tedy by neměl být problém ve stejném profilu (tedy opět ploché jen třeba s jinou texturou a barvou materiálem) - kdyby tam bylo jen, které obrysem odpovídají originálu tak je mi to jasný, ale je tam i to ,,profilem" a to mě zmátlo.
Jinak mi to taky nedávalo smysl, dnes už dost plastáků umožňuje výměnu ,,střenek" nebo hřbetu tak proč bych nemohl zvolit baculatější nebo plošší podle velikosti ruky.
Ok díky tak to třeba budu experimentovat i s jinými časem
Druhovýroba tedy by neměl být problém ve stejném profilu (tedy opět ploché jen třeba s jinou texturou a barvou materiálem) - kdyby tam bylo jen, které obrysem odpovídají originálu tak je mi to jasný, ale je tam i to ,,profilem" a to mě zmátlo.
Jinak mi to taky nedávalo smysl, dnes už dost plastáků umožňuje výměnu ,,střenek" nebo hřbetu tak proč bych nemohl zvolit baculatější nebo plošší podle velikosti ruky.
Ok díky tak to třeba budu experimentovat i s jinými časem
- M82K
Příspěvek#52 » pon 24. lis 2025, 11:59
No dle mne ne - Ty KMR jsou stejně ploché jako ty co dělají pro CZ - mají tedy pak i jiné tvary ale to zde nevypadá a má na tom nalepený talon nebo tak něco aby získal větší objem.
Ty druhé vypadají že jsou opět rovné.
Třeba tyto už mají jiný profil jak je na nákresu vidět
https://www.gunexpert.cz/hlinikove-stre ... rgo-cerne/
Ty druhé vypadají že jsou opět rovné.
Třeba tyto už mají jiný profil jak je na nákresu vidět
https://www.gunexpert.cz/hlinikove-stre ... rgo-cerne/
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře