Kompletní rozborka a sborka pistole H&K P30L

Komentáře, zatím pouze k vybraným článkům

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » pon 23. dub 2012, 19:57

komentáře ke článku
Kompletní rozborka a sborka pistole H&K P30L

http://zbranekvalitne.cz/clanky/57-kompletni-rozborka-a-sborka-pistole-hampk-p30l

Luboš16

Příspěvek#2 » ned 4. říj 2015, 19:39

Díky za návod, je to pěkně a srozumitelně popsané, pouze jsem nenašel fotografie, na které se odkazuješ, s těmi by mi šla práce lépe.
Super práce, díky Luboš0016

rabbit3278
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » ned 1. říj 2017, 20:21

Fotky tak nějak vypadly. Kdyby to někdo potřeboval, tak napište SZ a pošlu to v PDF i s fotkama na mail

rabbit

DJ Die

Příspěvek#4 » pon 2. říj 2017, 14:56

Super návod. V posledním červeném odstavci je chybka, je tam úprava místo úpravy. Omlouvám se, to je deformace z povolání. ;)

miki9358

Příspěvek#5 » sob 17. dub 2021, 00:39

Mohl by jste mi poslat foto návod

velkovezir

Příspěvek#6 » sob 17. dub 2021, 06:12

Dával jsem ho na uloz.to, řešili jsme to ve vláknu o P30 :

https://uloz.to/file/gW2q2ROHcsKX/hk-p30l-pdf

horseradishswallow

Příspěvek#7 » pát 8. pro 2023, 09:56

Are you eager to deepen your understanding of the H&K P30L pistol? Unlock the secrets of this precision firearm by mastering the complete disassembly and assembly process. Whether you're a seasoned enthusiast or a newcomer to the world of firearms, this guide is designed to elevate your knowledge and proficiency.

Follow our step-by-step instructions to confidently disassemble the H&K P30L, gaining insights into its intricate components and their functions. Then, experience the satisfaction of reassembly, honing your skills in firearm maintenance.

Empower yourself with the expertise to maintain, customize, and appreciate your H&K P30L on a whole new level. Ready to embark on this hands-on journey?

Stay tuned for an enlightening exploration of the H&K P30L pistol.

Thank you.

Zpět na