Střelecká sluchátka

alabaj

Příspěvek#736 » sob 12. črc 2025, 04:32

Jenže tady je problém, já je měl také a po roce jsem se jich zbavil a koupil si swatcom a ten rozdíl je hodně velký a na swatcom prostě nemají. Walkers Razor jsou za mě ne moc dobrá sluchátka a to říkám po roce jejich užívání a porovnávám to se swatcom. Kluci co mají Walkers Razor tak říkají jak je swatcom hnus a je to jen předražený krám a podobně ale ve výsledku je to jen to co ostatně říkají všichni : Nebudu přece platit 10T za sluchátka když si můžu koupit o hodně levnější, takže každý se snaží si okecat to své a dokud neuslyší to co chce slyšet tak bude remcat. Další věc je že každý má jinou citlivost sluchu ale nezažil jsem aby někdo hanil swatcom aniž by je opravdu měl a zkusil je. ( ne jen na 2 minuty )

Je to něco jako zde s pistolí, někdo požádá o radu co si koupit ale 75% mu poradí jen to co má doma sám, jen minimum mu poradí ať si koupí to co mu sedne do ruky a podobně, bohužel dotyčný si pak stejně koupí to na co má finance nebo to co se mu líbí a ne to co mu sedne.

M82K

Příspěvek#737 » sob 12. črc 2025, 05:13

Fajn a dle tebe objektivně co je na nich tedy špatného?

DesertEagle

Příspěvek#738 » sob 12. črc 2025, 10:05

Koukám, že mistr alabaj jede na jednom ze svých dalších fake profilu, dříve to byl bubeníček, ale to je na okraj ...
Walkers Razor za 300kč nejsou špatná sluchátka, obzvlášt po tuningu.

M82K

Příspěvek#739 » sob 12. črc 2025, 10:31

DesertEagle aha a těch profilů má ještě víc?
Mistr bubeníček mi psal obsáhlé SZ, hlavně o tom jaké to jsou sra....ky a šmejd, ale nedozvěděl jsem se co konkrétně na nich nefunguje.

Kde je mají za 300,- z Temu a podobně? Já je koupil normálně u dovozce, chtěl jsem to vyzkoušet - respektive počítal sem s tím, že vemu pasivní Razory bez elektroniky, ale tohle fungovalo líp než jsem čekal na to jak to má být špatný.
Spokojený jsem, tlumí to dobře a zvuk hovoru je taky srozumitelný, víc od toho nepotřebuji. Ty gelovky tomu pomohly a až bude někdy čas ještě si je vytlumím pořádně.
Časem klidně koupím novější model až bude - jen doufám, že nedostane slabý most z Recon modelu, které mají sice novou moc fajn elektroniku, ale ten přítlak je slabý (aspoň pro mne).

DesertEagle

Příspěvek#740 » ned 13. črc 2025, 10:35

Třetí profil pana blázna ted z hlavy nevím, je to asi jedno. On zapomíná, že v SZ zprávách přechází do témat z jiných identit a to nejen se mnou, ale s kamarády. Proto jsme celkem rychle zjistilis kým máte tu čest...
Temu neéé to je už opravdu shit, má je Alík, má je Allegro, má je občas Aukro. Po pečlivém vycpání a doplnění o gely, myslím v danové cenové relaci super. Hlavně je nevycpávej molitanem :-) Pokud se budu chtít někam posunout, tak už něco s intercomem, ale to jsme v naprosto jiné cenové hladině.

M82K

Příspěvek#741 » ned 13. črc 2025, 18:38

A co bys radil? Přemýšlel jsem něco jako korková drť nebo akustická pěna.
No já už to neřeším ale v tomto tématu jeden profil psal velmi podobně - ihned jaky je to shit a td, tak sem si hned vzpomněl na bubenícka.
Kolega má fake Razory a říkal ze ok jediný rozdíl ze origo má lepsi elektroniku - budu je muset vyzkoušet.

JirkaCV

Příspěvek#742 » ned 13. črc 2025, 18:45

Z historie víme, že král řeckého ostrova Ithaka Odysseus ochránil své námořníky před zpěvem Sirén (a to byl jiný level, než zpěv našich 9LR!) voskem nalitým do uší. A prý to fungovalo.

DesertEagle

Příspěvek#743 » pon 14. črc 2025, 07:59

Musíš to vycpat matrošem pohlcující zvuk, to znamená co nejtežší a hutný. V nouzi, když jsem spěchal jsem to vyhutnil vatou z odličovacích polštářku, které jsem sebral šterbince a docela dobrý :-) Když si dáš práci, tak se to dá vyplnit opravdu celé.

M82K

Příspěvek#744 » pon 14. črc 2025, 08:53

Jo no proto mi přišla fajn ta korková drť - dělají různé průměry, je to relativně těžké (víc jak molitany) a snadno by se to nasypalo pod elektroniku a do všech skulinek. Jediné co asi by bylo potřeba potom nalepit nějakou látku aby to nelezlo na reprák a nedělalo nějaké rezonance.
Nebo pak nějaké tlumící vaty s tím by se asi taky dobře pracovalo.
Tuhle sem viděl jak tam chlap cpal špunty do uší.

M82K

Příspěvek#745 » pon 14. črc 2025, 09:26

Nějaký silikonový tmel by mohl taky fungovat hezky ale asi bych se bál o elektroniku.

audis

Příspěvek#746 » pon 14. črc 2025, 09:54

Mohla by se přehřívat. Nevím.
Jo silikon sanitární (100 Kč kartuše 400 g v action), vyplnit celou skebli, igeliták přiložit, přiložit vnitřní součástky čili otisknout. Součástky pryč, prstem vymackat větší odstupy aby součástky se nedotykaly. Počkat až ztuhne. Odstřihnout igeliták. To by mohlo jít a nemuselo by se přehřívat.

kolombo

Příspěvek#747 » pon 14. črc 2025, 14:18

Hutný je taky beton :-)

Řešíte i váhu? Máte to na hlavě, na závodech klidně i několik hodin .....

tomas fuk

Příspěvek#748 » pon 14. črc 2025, 17:25

M82K píše:Já jich tuhle na závodech viděl snad 20 kousků - mohlo tam být tak 40-50 lidí.
Teď se zrovna koukám na video o upravených Glock pistolích a ejhle co má pán na hlavě - taky ten ,,šmejd" :) ale určitě nemá na lepší sluchátka a musí trpět s něčím co nefunguje :) PS má přes nápis Walkers samolepku, ale neboj jsou to oni :)

https://youtu.be/kiqNy_SlWN8

Ja chodim pouze na puskove zavody. Vzhledem k tomu, ze cca 99% pusek ma ustovou brzdu, tak tady jsou mnohem vetsi naroky na utlum. Proto tu maji strelci ve vetsine pripadu MSA, Swatcom, nebo Peltory. Jine znacky jsou v radu jednotek.

M82K

Příspěvek#749 » pon 14. črc 2025, 19:19

Aha až na to, že MSA, Swatcom snad nemají model který by měl lepší útlum a většina jejich produkce má jen 18-22 dB NRR.

Mac.42

Příspěvek#750 » úte 15. črc 2025, 16:43

víc pruhů, víc adidas :thumbup:

Zpět na