05.05.2013 - Závod LOS: Echt obranka

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ianraider

Příspěvek#151 » stř 8. kvě 2013, 21:05

Honzo - nehodnotím, je to ,,můj,, názor a vždy jsem byl proti takovým situacím...Střílíš IPSC - jsou tam takové vychytávky ??? Kde je tedy ta lidovost ??

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#152 » stř 8. kvě 2013, 21:23

Lidovost nikdy neznamenala: "streli to kdokoli, jakkoli rychle bez chyby".
Lidovost znamena: "lidem snadno dostupna"

Jinak nevim, jak casto vyjizdis na IPSC na Moravu.
V zapadni casti (obzvlaste SeC pohar) je to fakt kalirna. Terce blizko, malo bab... A na IPSC me prave tohle bavi.
Ale na Relaxu ci na EEO jsem zazil mnohem tezsi situace nez trefit 15-20cm kruh na vzdalenost mensi nez 10m.

MaH

Příspěvek#153 » stř 8. kvě 2013, 21:31

Předmět zprávy: Omluva
Od: MaH
Odesláno: stř 08 kvě, 2013 09:26
Komu: ianraider, snoopy36

MaH píše:Pánové, tak jsem si to všechno znovu přečetl a uznávám, že jsem nebyl slušný. Do budoucna budu psát opatrněji a nebudu nikoho napadat, byť nepřímo.

Proto:
Ianraidere, Ivoši? Omlouvám se ti, za toto divadlo z mé strany. Máš hodně jiné názory, ale respektuji je a nemusel jsem na ně reagovat jako hulvát.

Snoopy36, máš pravdu, po včerejším dnu jsem diskuzní hovado, snad se na ty příspěvky brzy zapomene a pojede se dál. Zpětně bych psal jinak.

PS: Jen chci dodat, že si nic nekompenzuji, to je právě to divný proč se to tak "zvrhlo"? Jestliže chcete, napostujte tuto zprávu do vlákna, nebo mám já? Nemám problém se veřejně omluvit, když vím že jsem udělal chybu. MH

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#154 » stř 8. kvě 2013, 21:54

ianraider píše:coffee - nic jsem nehodnotil :shock: Podotkl jsem,že kovy schované za neterčem nepovažuji za obrannou střelbu,tak jak bylo vidět z videa. :twisted: Pokud vznikli nějaké zmatky a prostoje na zdvojených situacích vlivem organizace,bylo to podle mne nešťastné řešení.

Mohl by jsi vědět, že video zkresluje, vidět byly dostatečně. Opakuji, 5 terčů této velikosti s tasením za necelých 6 vteřin není mířenka. To, že střelce znervózní neterče, je dobře a prověří jeho schopnosti. Navíc to byla jedna situace. Prostě situace prověřující schopnost přesně a rychle střílet. Ostatní jsem již napsal.

Patrik
moderátor

Příspěvek#155 » stř 8. kvě 2013, 22:22

Obdivuji trpělivost CMK, stále dokola některým něco vysvětlovat. Myslím, že už bylo napsáno vše a spousta i několikrát.
Doporučení do dalších diskuzí - začít příspěvky slovy či myšlenkou "sice jsem tam nebyl, ale ..." = 14 denní ban.

Zpět na