Národní střelecké centrum
- Sobiho
- FiBe
Příspěvek#197 » úte 28. bře 2023, 12:57
@JirkaCV: ale souvislost "To nic nemění na tom, že pan Matějka odklonil prachy sám sobě na politickou kampaň. Tady něco nevoní ..." člověk neznalý politiky z věty "Zajímavé je že v roce 2017, kdy se změnil název byl poslán dar 650 000kč politické straně Motoristé sobě" nepochopí
tím že se prostě napsalo tak, jak je uvedeno výše, vyplývá úplně něco jiného
A ano chápu, že tím rolováním názvů je v tom bordel (týká se jak spolku, tak PSPH)
ono by ale bylo jednodušší na pochopení napsat, že "jakýsi p. Matějka ze spolku xyz zaslal dar politické straně xyz, které předsedal jakýsi p. Matějka", shoda jmen není náhodná ...
tím že se prostě napsalo tak, jak je uvedeno výše, vyplývá úplně něco jiného
A ano chápu, že tím rolováním názvů je v tom bordel (týká se jak spolku, tak PSPH)
ono by ale bylo jednodušší na pochopení napsat, že "jakýsi p. Matějka ze spolku xyz zaslal dar politické straně xyz, které předsedal jakýsi p. Matějka", shoda jmen není náhodná ...
- pavelg
Příspěvek#199 » úte 28. bře 2023, 13:34
Podle toho, jestli to byly jeho peníze, které si tam poslal sám, anebo to byly peníze lidí, které je poslali třeba na cement, písek a tak...
Mě jednou požádal bezďák o stovku na autobus, ale já jsem věděl, že lže, že by si za to koupil krabičák, tak jsem mu nedal nic.
Jednou mě požádal jiný o 40 korun. Ptal jsem se na co a on řekl, že už má 5Kč a že potřebuje 40 na krabičák, co stojí 45. Že ho dnes pustili z kriminálu a má chuť na tuhle dobrotu. Tak jsem mu dal 50Kč.
Pak jsme se potkali u pokladny a on mi ukazoval, že má fakt ten krabičák - "Já jsem vám věřil" řekl jsem mu.
Prostě důvěra je základ.
Mě jednou požádal bezďák o stovku na autobus, ale já jsem věděl, že lže, že by si za to koupil krabičák, tak jsem mu nedal nic.
Jednou mě požádal jiný o 40 korun. Ptal jsem se na co a on řekl, že už má 5Kč a že potřebuje 40 na krabičák, co stojí 45. Že ho dnes pustili z kriminálu a má chuť na tuhle dobrotu. Tak jsem mu dal 50Kč.
Pak jsme se potkali u pokladny a on mi ukazoval, že má fakt ten krabičák - "Já jsem vám věřil" řekl jsem mu.
Prostě důvěra je základ.
- Sobiho
Příspěvek#200 » úte 28. bře 2023, 13:39
gunman píše:a co je špatného na tom, poslat ze své firmy dar své politické straně?
Zapsaný spolek není firma... tedy vlastně asi pro pana Matějku je.
On totiž zapsaný spolek je k něčemu určen, má stanovy atd., je tam hlavní a vedlejší činnost a vlastní ekonomika ku prospěchu spolku a nikoliv k vyvádění peněz mimo smysl zapsaného spolku...
- Sobiho
Příspěvek#203 » čtv 18. kvě 2023, 12:17
Sorry, ale kdo tomu věří a věří panu se základním vzděláním (podprůměrné vzdělání v ČR) je u mne XY.... Ale XY posílají penízky pak ukájejí pod vlajkou za pár stovek...
Osobně to považuji za největší morální podvod od dob H-systému. Podporuji LEX a díky tomu že se hlásí k panu Matějkovi, tak pokaždé řeším ukončení podpory...
Osobně to považuji za největší morální podvod od dob H-systému. Podporuji LEX a díky tomu že se hlásí k panu Matějkovi, tak pokaždé řeším ukončení podpory...
- vvitty
- gunman
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva