střelnice Camp Zero
- davidu11
Příspěvek#1 » sob 10. črc 2021, 20:41
Před pár dny se otevřela nová střelnice v Hloubětíně s dobrou akustikou, rychlými pojezdy a hlavně skvělou obsluhou.
http://www.campzero.cz/strelnice.html
Otřevřeli s prezentací Walther Days, která bohužel končí zítra, v neděli 11. 7.
https://www.zbrane.cz/akce/walther-days ... p-zero-613
Návštěvu doporučuji, vše je moderní a dobře udělané a pokud nemáte v neděli do čeho střelit, tak určitě zajděte otestovat nové pistole Walther PDP (dobře vypadají a dobře se s nimi střílí).
Po vjezdu do areálu Office Park Hloubětín, kde se střelnice nachází, se dejte doleva, z kopce a potom už to uvidíte. Bezplatné parkování je přímo u vchodu.
http://www.campzero.cz/strelnice.html
Otřevřeli s prezentací Walther Days, která bohužel končí zítra, v neděli 11. 7.
https://www.zbrane.cz/akce/walther-days ... p-zero-613
Návštěvu doporučuji, vše je moderní a dobře udělané a pokud nemáte v neděli do čeho střelit, tak určitě zajděte otestovat nové pistole Walther PDP (dobře vypadají a dobře se s nimi střílí).
Po vjezdu do areálu Office Park Hloubětín, kde se střelnice nachází, se dejte doleva, z kopce a potom už to uvidíte. Bezplatné parkování je přímo u vchodu.
- Murphy
Příspěvek#3 » ned 1. zář 2024, 09:53

Radost ze strelby mi pokazilo placeni. Na webu 500/hod, chteli 600 + 40 za terce.
Kdyz jsem namital, ze na webu maji jine ceny, nenasledovala omluva, ale celkem neprijemnym zpusobem formulovane prohlaseni, ze to prece nebudou dotovat ze sveho a ze do toho investovali spoustu penez a podobne.
Maji ovladace, ktere jsou lety poskozene, ledkove ukazatele vzdalenosti, na kterych nefunguji segmenty, takze clovek nepozna, jakou vzdalenost nastavuje, radsi jsem je pozadal, aby mi nastavili pozadovanou vzdalenost a ani ji pak nemenil.
Za dobu, co mam ZP prvni a jediny podnik, kde byli primo neprijemni, navic mne okradli. Kvuli stovce a doprovodu jsem se nechtel hadat a radsi jim tech par korun nechal. Jine ode mne jiz neuvidi.
Ostatni strelnice, obchody i instruktori kdykoliv a kdekoliv prijemni, ochotni a mili. To jsem zatim v zadnem jinem odvetvi nezazil.
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1360
- Jarda.Jezek
Příspěvek#4 » ned 1. zář 2024, 11:26
Nepřekvapuje mě to. Mám obdobnou zkušenost týkající se peněz, nedodržení domluvy a chování jednoho z majitelů a jednoho ze zaměstnanců. Podstatou sporu však nebyla běžná provozní záležitost jako ve výše uvedeném případě, nicméně projev a důsledek to mělo stejný. Doposud jsem si myslel, že to bylo zvláštností podstaty sporu, ale jak vidím, problémy jsou i v běžných situacích.
Na druhou stranu chápu stres podnikatelů, když se byznys nevyvíjí optimisticky vysněným směrem. Od začátku mi přišlo ne příliš rozumné věnovat čas, úsilí a peníze do budování střelnice v prostorech, které patří developerovi, jež tam dříve či později postaví obytnou čtvrt, přičemž staré haly, v nichž je střelnice umístěna, zbourá.
Ale z pohledu Pražáka - každá střelnice dobrá.
Na druhou stranu chápu stres podnikatelů, když se byznys nevyvíjí optimisticky vysněným směrem. Od začátku mi přišlo ne příliš rozumné věnovat čas, úsilí a peníze do budování střelnice v prostorech, které patří developerovi, jež tam dříve či později postaví obytnou čtvrt, přičemž staré haly, v nichž je střelnice umístěna, zbourá.
Ale z pohledu Pražáka - každá střelnice dobrá.
- risa2000
Příspěvek#5 » ned 1. zář 2024, 14:07
Murphy píše::evil:
Radost ze strelby mi pokazilo placeni. Na webu 500/hod, chteli 600 + 40 za terce.
Kdys tam byl? V ceníku mají 600 Kč/hod za krátký stav od 1.5. (https://www.campzero.cz/strelnice/cenik/)
Je tam ovšem současně dost divná poznámka:
Ceny jsou platné od 1.5.2024
(ceny se mohou dynamicky měnit a nemusí být aktuální!)
Jinak, s CampZero jsem měl vždy dobrou zkušenost, chodil jsem tam od začátku, kdy otvírali, ale je fakt, že jsem tam naposledy byl loni na jaře na losím kurzu. Jestli se to v mezičase změnilo, byla by to škoda.
- JirkaCV
Příspěvek#6 » ned 1. zář 2024, 17:55
Na ty dynamické ceny můžou dojet. Stejné, jako kdyby mi u kasy řekli, že ta cena v regále je dynamická a že to maj někde na plakátku napsaný.
Samozřejmě, cena může být dynamická, když se mění část vstupních nákladů. Typicky je to kabel, kde se mění cena mědi.
To ale není případ pronájmu.
Samozřejmě, cena může být dynamická, když se mění část vstupních nákladů. Typicky je to kabel, kde se mění cena mědi.
To ale není případ pronájmu.
- Murphy
Příspěvek#7 » ned 1. zář 2024, 20:53
Byl jsem tam nekdy v cervnu nebo koncem kvetna.
Objednal jsem se po netu, cenik mi na miste nikdo neukazal, az pak pri placeni chteli odlisnou sumu a misto omluvy a vstricne vysvetlenych duvodu zmeny ceny, byli hned arogantni a neprijemni. V opacnem pripade bych nemel problem jim tam to dyzko nechat, i kdyz cena neodpovidala poskytnute sluzbe.
Kazdopadne jsem jen napsal recenzi na googlemapy, ktere se mne samy zeptaly a zapomnel.
Nejspis zmenu castky a dynamicke ceny doplnili pote, co narazili na moji recenzi na googlu.
Ted jsem si ale vsiml, ze camp zero mel tu drzost odpovedet zpusobem, ktery mne vyprovokoval dat info i pro ostatni sem.
V recenzi jsem krom informaci, ktere jsem napsal zde, zminil i diametralne odlisnou zkusenost se streleckym servisem o 2 km dale, kde za 500 na hodinu byly v te dobe uz zapocitany i terce a zaslepky, vybaveni bylo opravdu moderni (velkoplosne displaye, dotykove ovladani, odkrokovani vzdalenosti terce na pojezdu po metru, kamery nad kazdym tercem, takze clovek hned vidi, jake ma zasahy, ...) a funkcni.
A camp zero ma odvahu napsat, ze jsou nejmodernejsi z modernich a jak ty predpotopni pojezdy se tremi vzdalenostmi a nefunkcnim ovladanim jsou adekvatni cene 600 na hodinu.
A dokonce mi pry zakazuji vstup.
Nebyt tehle veticky, nerozmazaval bych to, i kdyz by mne tam uz stejne nikdo nedostal...
Screenshoty jejich reakce na google mapach prikladam, kazdy at si udela predstavu sam, jak se k zakaznikum chovaji.
Musim znovu zduraznit, ze v tehle komunite jsem zatim nenarazil na otravene obliceje a nevstricne jednani ani na strelnicich, ani v obchodech, vsude mili, ochotni se nechat zpovidat a radit zacatecnikovi. Jen tady jsem narazil na pravy opak.
Jo, abych nezapomnel - tomu, kdo odpoved za camp zero napsal, dozivotne zakazuji vstup na pozemek kolem me chaty!
Objednal jsem se po netu, cenik mi na miste nikdo neukazal, az pak pri placeni chteli odlisnou sumu a misto omluvy a vstricne vysvetlenych duvodu zmeny ceny, byli hned arogantni a neprijemni. V opacnem pripade bych nemel problem jim tam to dyzko nechat, i kdyz cena neodpovidala poskytnute sluzbe.
Kazdopadne jsem jen napsal recenzi na googlemapy, ktere se mne samy zeptaly a zapomnel.
Nejspis zmenu castky a dynamicke ceny doplnili pote, co narazili na moji recenzi na googlu.
Ted jsem si ale vsiml, ze camp zero mel tu drzost odpovedet zpusobem, ktery mne vyprovokoval dat info i pro ostatni sem.
V recenzi jsem krom informaci, ktere jsem napsal zde, zminil i diametralne odlisnou zkusenost se streleckym servisem o 2 km dale, kde za 500 na hodinu byly v te dobe uz zapocitany i terce a zaslepky, vybaveni bylo opravdu moderni (velkoplosne displaye, dotykove ovladani, odkrokovani vzdalenosti terce na pojezdu po metru, kamery nad kazdym tercem, takze clovek hned vidi, jake ma zasahy, ...) a funkcni.
A camp zero ma odvahu napsat, ze jsou nejmodernejsi z modernich a jak ty predpotopni pojezdy se tremi vzdalenostmi a nefunkcnim ovladanim jsou adekvatni cene 600 na hodinu.

Nebyt tehle veticky, nerozmazaval bych to, i kdyz by mne tam uz stejne nikdo nedostal...
Screenshoty jejich reakce na google mapach prikladam, kazdy at si udela predstavu sam, jak se k zakaznikum chovaji.
1.jpg
2.jpg
Musim znovu zduraznit, ze v tehle komunite jsem zatim nenarazil na otravene obliceje a nevstricne jednani ani na strelnicich, ani v obchodech, vsude mili, ochotni se nechat zpovidat a radit zacatecnikovi. Jen tady jsem narazil na pravy opak.
Jo, abych nezapomnel - tomu, kdo odpoved za camp zero napsal, dozivotne zakazuji vstup na pozemek kolem me chaty!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- risa2000
Příspěvek#8 » ned 1. zář 2024, 21:20
Murphy: Neber to tak, že bych ti nevěřil, že se ti to stalo, ale protože mě to docela překvapilo, chtěl jsem si přečíst tu tvoji recenzi a jejich odpověď na google maps, ale nenašel jsem tam ani recenzi, ani odpověď. Vlastně tam vidím jenom tři jednohvězdičkové recenze a to ještě od exotických jmen a bez komentáře. Tohle je fakt bizár.
- JirkaCV
Příspěvek#9 » ned 1. zář 2024, 21:24
To je krásný příklad demokracie. Buďme za ní rádi.
Demokracie znamená hlasování. No, a v tomto případě hlasujeme našimi peněženkami.
Jsou to drobnosti. U nás otevřeli novou sámošku. A u vchodu velká cedule "Zákazníci jsou povinni používat košík!!!". I s těmi vykřičníky. Tak si svačinu chodím kupovat o dvěstě metrů dál.
Jak prosté, milý Watsone.
Demokracie znamená hlasování. No, a v tomto případě hlasujeme našimi peněženkami.
Jsou to drobnosti. U nás otevřeli novou sámošku. A u vchodu velká cedule "Zákazníci jsou povinni používat košík!!!". I s těmi vykřičníky. Tak si svačinu chodím kupovat o dvěstě metrů dál.
Jak prosté, milý Watsone.
- Murphy
Příspěvek#10 » ned 1. zář 2024, 21:31
Kdyz jsem chtel okopirovat odpoved, hazelo mi to nejake chyby, proto screenshoty.
Ted jsem koukal a pry recenzi googl nezverejnil: "Not posted"
Ale camp zero reagoval a ma 6 lajku, takze asi nejaky technicky problem. Dal jsem editovat a opetovne odeslal, tak se snad opet objevi.
Mozna si camp zero stezoval u googlu a oni recenzi stahli? Nevim.
Takze taky screenshot, nicmene jsem tu vse jiz prepsal...
Ted jsem koukal a pry recenzi googl nezverejnil: "Not posted"
Ale camp zero reagoval a ma 6 lajku, takze asi nejaky technicky problem. Dal jsem editovat a opetovne odeslal, tak se snad opet objevi.
Mozna si camp zero stezoval u googlu a oni recenzi stahli? Nevim.
Takze taky screenshot, nicmene jsem tu vse jiz prepsal...
Screenshot_20240901-222826.png
Screenshot_20240901-222843.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Prcek
Příspěvek#11 » pon 2. zář 2024, 10:35
Google už nezveřejňuje skoro nic, mě zatrhli, když jsem napsal slovo "hajzlík"
Střelnic venkovních i vnitřních znám hodně, můžu porovnat Čechy, Znojmo (obě), Blansko, střelnici WarZone, hodina 450Kč a skutečně moderní s displeji, kamerami na terče, perfektním přístupem. U téhle akce v Praze jsem nebyl, takže nesoudím, kde je pravda, ale párkrát jsem tam střílel v rámci LOS a nepřipadalo mi to tam až tak supermoderní. Spíš trochu staveniště
Finančně to zajistit, stavět, musí být dost krutý, to chápu, ale když se vrátím k WarZone, tak ti neustále mají nějaké akce, pro dospělé, děti, stále se snaží lidi přitáhnout, ceny mají stabilní
Jo a povinný košík pro mě znamená taky to samé, jdu jinam 

- Sobiho
- getsome
Příspěvek#14 » pon 2. zář 2024, 15:27
Teda, že Camp Zero není žádná supermoderní sláva, ale spíš špatně osvětlená únikovka, jsem věděl. Kam se hrabou třeba na PA. Ale že odepisují na recenze zlití jak kosmonauti? O důvod víc, proč se tam už neplánuju vracet a díky Murphy za připomenutí, že Střelecký servis vlastně nemám o tolik dál... 

- Béďa
Příspěvek#15 » pon 2. zář 2024, 18:47
Tak PA je ale také dražší pokud se nepletu ...
Jinak na CZ chodím docela často, je pravda že js u nich kupoval i nějaké vybavení, zkušenost veskrze pozitivní.
Jasně pokud chci střílet ekonomicky, musím si najít nějakou klubovku, jenže z Prahy to už bude přeci jen podstatně dál než CZ, pokud mám štěstí tak se dá alespoň pistolová ráže, když větší i z plochy, z něčeho výkonnějšího uz je spíše zázrak....nehledě na výši zapisneho a brigády, které buď musím odpracovat nebo zaplatit...ale.jw fakt že pokud jsem správce střelnice můžu pak jet když mám chuť...
Vše kde se dá puška, co znám okolo Prahy jsou komerční střelnice...
Jinak na CZ chodím docela často, je pravda že js u nich kupoval i nějaké vybavení, zkušenost veskrze pozitivní.
Jasně pokud chci střílet ekonomicky, musím si najít nějakou klubovku, jenže z Prahy to už bude přeci jen podstatně dál než CZ, pokud mám štěstí tak se dá alespoň pistolová ráže, když větší i z plochy, z něčeho výkonnějšího uz je spíše zázrak....nehledě na výši zapisneho a brigády, které buď musím odpracovat nebo zaplatit...ale.jw fakt že pokud jsem správce střelnice můžu pak jet když mám chuť...
Vše kde se dá puška, co znám okolo Prahy jsou komerční střelnice...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí