Broková střelnice Soběšice

Antony30011

Příspěvek#1 » stř 23. srp 2017, 17:40

http://www.strelnicesobesice.cz/
Tuto střelnici jsem zde nenašel, pouze kulovou. Rád bych se zeptal, jestli někdo chodívá, především na skeet? Díky :)

expres

Příspěvek#2 » pon 28. říj 2024, 08:17

Dobrý den, chodí někdo a jaká je zkušenost?
Dívám se na stránky a ze svazu co to provozoval dřív asi, mě to hodí jinam. Tam není ani ceník, nic moc se člověk nedozví. Celé je to jaké si podivné?

Hledám nějaký skeet na vyzkoušení.... Moc nemám chuť chodit někde, kde nechtějí moje peníze :D

JirkaCV

Příspěvek#3 » pon 28. říj 2024, 10:55

Tohle?
https://www.brokybrno.cz/
Je tam kontakt, není problém napsat nebo zavolat.

expres

Příspěvek#4 » pon 28. říj 2024, 13:21

Ano to jsem četl, díky.
Ptám se na cenu, otvírací dobu, cenu za talíř, jak funguje mechanizmus k tomu. Je nějaká možnost rezervace,kalendar, atd. Nějaké osobní zkušenosti, důležitosti?

Vetsina střelnic komerčních kolem, tohle na stránkách uvádí.

Ptám se, protože jestli je to nějaká klubovka, kde o platící návštěvníky nestojí, ať vím předem.

Mimo vede to i majitel hotelu co vystipal 100m tunelovku vedle, nebo je to někdo jiný?

Poslední dotaz, je fajn že je podporováno Brnem. Víte někdo jak?
Vím jen že tam mají údajně tréning PČR.

JirkaCV

Příspěvek#5 » pon 28. říj 2024, 14:24

V ofiko seznamu střelnic jsou vedeni jako komerční. Na jejich stránkách jsem našel nabídku Voucheru.

kumpa

Příspěvek#6 » pon 28. říj 2024, 19:42

Chodim tam pravidelne a v pohode. Cena terce je 7kc/kus (za pronájem se uz nic dalšího neplatí), rezervovat není nic potřeba a pro veřejnost je otevřeno dle webu, pokud neprobíhají žádné soutěže. Tusim za dvě kila si vyřídíte kartičku, na kterou si nabijete požadovaný počet položek a střílíte skeet/trap. Jako bonus na střelnici casto potkáte reprezentanty a vždy je to velmi příjemné a pohodové sektani/pokec.

expres

Příspěvek#7 » pon 28. říj 2024, 20:12

Super, díky moc za informace. Zní to dobře, tak si to jednou vyzkouším.
Škoda že ty webovky nejsou trochu konkrétnější, ale po zkušenosti jinde už se raději ptám.

Zpět na