MWArms (Miss Wick)

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » sob 14. pro 2024, 11:59

Má někdo nějaká zkušenosti s tímto obchodem? Ať už s kamennou prodejnou v Opavě, případně jejich e-shopem?

Dizza

Příspěvek#2 » sob 14. pro 2024, 12:09

Naprosto katastrofalni. Prekupuje veci z jinych eshopu a realne je nema. O buildech pusek ani nemluvim. Vyhnout se obloukem…

Bax

Příspěvek#3 » sob 14. pro 2024, 12:37

Co je špatné na těch buildech AR?

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » sob 14. pro 2024, 12:48

Nejspíš sem se měl zeptat před tím, než sem objednal a zaplatil. :-( Teď už mě čeká jen dolování peněz zpět........

Dizza

Příspěvek#5 » sob 14. pro 2024, 13:01

Co je spatne? Nejspis asi dotahovani veci “na citovku” neodborne montovane ustovy atd. Dokonce nekomu rikal/a at misto sd natahovaci paky vezme obyc a vyvrta si tam diry…opravdu profesional.
Penize jsem taky doloval zpatky a nakonec vydoloval ikdyz to bylo par set kc…

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » sob 14. pro 2024, 13:17

Tak já to mám za 5 700,- Kč. Měl to být dárek pod stromeček. Ještě počkám, třeba se stane zázrak a objednávka dojde. Jen je škoda, že se ti, co měli negativní zkušenost o toto nepodělili dřív.

Dizza

Příspěvek#7 » sob 14. pro 2024, 18:01

Na fb skupině ar-15 cz fans je vlakno tak mrkni tam

Tomak

Příspěvek#8 » sob 14. pro 2024, 18:34

Tak koukám, že je asi dobře, že destičku pod kolimátor jsem pořídil jinde :lol: i když to/ono/ona /on uvádělo, že je skladem. Dobré vědět do budoucna.

JZFireworks

Příspěvek#9 » sob 14. pro 2024, 18:58

Jedna zkušenost a poslední.
Na e-shopu svítí snad vše “skladem”, objednal jsem a druhy den e-mail s tím, že věci skladem nemá a ani mít nebude - objednávka stornována.
Super e-shop :-D

Petzold

Příspěvek#10 » sob 14. pro 2024, 19:59

Když ta sebeprezentace na fejsbůčku zabírá tolik času....

Cocman

Příspěvek#11 » sob 14. pro 2024, 21:44

Já tam nakupoval cca před rokem. Pár dní to trvalo, ale zboží přišlo. Ovšem když jsem vytáhnul z balíku fakturu, která byla navoněná a jak bonus tam byl otisk rtů od rtěnky, tak mi to zabralo pár minut, než jsem přesvědčil manželku, že to vážně není moje milenka/milenec. A od té doby, už radši nakupuju jinde.

Jarda.Jezek

Příspěvek#12 » sob 14. pro 2024, 21:59

Uvedení nepravdivého údaje o dostupnosti zboží, pokud si na jeho základě zákazník zboží objednal, přičemž v případě uvedení údaje pravdivého by tak neučinil, je zcela zjevná klamavá obchodní praktika.

Pokud byl tím někdo dotčen či dokonce poškozen, nechť se obrátí na českou obchodní inspekci, která provede kontrolu a v případě zjištění takových nebo jiných porušení uloží náležité sankce.

Je to určitě účinnější než si stěžovat na diskusním fóru, nicméně se to nevylučuje.

JZFireworks

Příspěvek#13 » ned 15. pro 2024, 08:01

Nejsem bonzák abych hlásil každou blbost,
Prostě nakoupím jinde, nemá nic co by ostatní neměli :-D

CzechJoker

Příspěvek#14 » ned 15. pro 2024, 08:38

Nejde o bonzování, ale kultivaci obchodního prostředí. Pokud obchodník záměrně lže o dostupnosti svého zboží, nemělo by se to házet za hlavu jenom proto, že vlastně o nic nejde a dá se to koupit i jinde.

Lonestar

Příspěvek#15 » ned 15. pro 2024, 11:08

Cocman píše:jako bonus tam byl otisk rtů od rtěnky

To je jenom razítko... :)

Zpět na