Zkušenosti s prodejci zbraní

scorpions.cz

Příspěvek#121 » pát 26. zář 2014, 10:46

Tak jsem v pondělí psal dotaz na určité zboží do BVS a do dneška žádná odpověď. Asi nepotřebujou prodávat.

Bohuliby

Příspěvek#122 » pát 26. zář 2014, 11:21

Neomlovám, ale mají toho hodně, mně ale vždy odpověděli.
Zkus napsat ještě jednou.

scorpions.cz

Příspěvek#123 » pát 26. zář 2014, 11:29

No to už nebude nutný. Dnes mám volněji a chtěl jsem si udělat výlet do hlavního města. Tím,že se neozvali tak jsem nikam nejel.

Lynx

Příspěvek#124 » pát 26. zář 2014, 18:49

V BVS mají dovolenou, je to pouze na roletě před vchodem. Udělal jsem si v práci volno a jel tam s reklamací a ejhle, budu tam muset znovu. Napřed mě okradou, pak tam jedu zbytečně... K nim už nikdy ani pro hajzlpapír.

scorpions.cz

Příspěvek#125 » sob 27. zář 2014, 06:31

Je to tak,neozvali se mají smůlu.
OT Já sice podnikám v jiném oboru,ale noťas si beru sebou i v létě do Chorvatska a potencionálnímu zákazníkovi aspoň odpovím ,že jsem mimo ČR a že se mu hmed po návratu ozvu.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#126 » čtv 5. bře 2015, 08:23

Včera jsem byl nakoupit v Munitopu u Litomyšle a jsem 100% spokojen. Perfektní jednání a domluva s panem Jirušem. Akorát bych jim vytknul to, že by si adresu prvozovny mohli dát i na svoje vlastní stránky :-)

mikymoto

Příspěvek#127 » čtv 5. bře 2015, 14:08

Jo Munitop je dobrej. A ta adresa původně na jejich stránkách snad i dokonce byla. Je otázkou proč zmizela.
Mě se při poslední návštěvě mladší Jiruše (předpokládám syn) ptal, jak jsem se o nich dozvěděl.

Bohuliby

Příspěvek#128 » čtv 5. bře 2015, 22:53

Lynx : Můžeš popsat, jak tě okradli ? Já mám zase z BVS ty nejlepší zkušenosti, včetně reklamace, opravy i vrácení peněz. To reklamace u pana Snížka v Arms.cz, to byl zážitek, ještě, že jsem tam nekoupil kulovnici za milion !Ten bych asi již neviděl.
Pouze můj názor, nikomu ho nenutím.

Lynx

Příspěvek#129 » sob 7. bře 2015, 09:53

Aha, ono to asi nějakým mazáním flame zmizelo.

V BVS jsem si vyhlédl Walthera PP, originál zásobník + druhý neoriginální. Zbraň jsem si prohlédl, byl jsem s ní spokojený, tak požádám o ten neoriginální zásobník. Pán chvíli hledal a pak řekl, že už bohužel žádný nemají. Přešel jsem to, "smířil" jsem se s originálním. Jenže doma jsem zjistil, že v šachtě je jen neoriginální.

Ano, uznávám, moje chyba, měl jsem se podívat, pořád si nemůžu zvyknout, že některým českým prodejcům se nedá věřit ani pozdrav.

marinakus

Příspěvek#130 » sob 7. bře 2015, 13:26

lynx: v tomto případě nějak nevěřím, že to byl úmysl, spíš bordel v komisním zboží.... s touto firmou mám celkem zkušenosti a zatím žádnou špatnou.... jediné, co jim mám za zlé, že se tam telefonem prostě nedovoláš - nezvedají, komunikace mailem ale funguje dobře

Bohuliby

Příspěvek#131 » ned 8. bře 2015, 00:25

Ano,mám stejnou zkušenost, na email vždy odpověděli, někdy to ale trvalo několik dnů.
Co se týče malého prodavače Luboše, nevěřím, že by to udělal záměrně, někoho okrást !
Je naprosto pohodový, vždy se s ním dá suprově pokecat a nejen o zbraních.

Lynx: Myslím, že tvá slova jsou až příliš silná.
Je to ale Tvůj názor a ten ti tady určitě nikdo nebere, od toho tady to forum asi je.

upbraider

Příspěvek#132 » ned 8. bře 2015, 01:47

Ja v BVS spokojenost. Pan ochotny, necha ochmatat kvery i kdyz je jasne, ze jdete jen pro naboje. Pratelsky pokec jako bonus. Skoda jen ze neni otevreno o vikendu, kdy je jedina volba

--> Brymova (och, och), teleport do 70 let minuleho stoleti, za pultem prodavac (myslim prijmenim take Brym), nepokryte davajici najevo, jak ho prace a vase pritomnost obtezuje. Prilis si netyka s obsluhou kasy a ani nema prehled, co je nebo neni aktualne na sklade. Dnesni navsteva vysperkovana kolii lezici na pultu pul metru od platebniho terminalu (asi byla taky a prodej)

multitasking v oblasti obsluhy vicero zakazniku najednou /dva/ nezvladnut zcela bezchybne

uryvek z rozhovoru:
+ 38 special nontox
- no, dal?
+ videl jsem na strankach ze mate i 357 prvi partizan, jake mate druhy?
- nevim, ktery byste chtel?
+ reknete mi prosim, jake mate, ja si pak vyberu
- no mame jen ty, co jsou na tom internetu, ja ani nevim jaky to jsou
+ dobre, muzete se podivat?
- pockejte.....celoplaste, normalni celoplaste
+ ok, jake? Spitz nebo flat nose?
- (Brym rozdelava krabicku.. )
+ ok, takze spitz. vezmu si jednu krabku
- (Brym rozdelava druhou krabicku)
+ ???
- kontroluju jestli jsou vsechny /v prvni rozdelane krabce opravdu vsech 50 nebylo:-)/

--> vrhnuti meho budouciho streliva na stul z metru az to psa probudilo, zaplaceni napotreti kartou

- dekujeme (wow..not expected), nashledanou
+ taky dekuji nashle

upbraider

Příspěvek#133 » ned 8. bře 2015, 01:47

Edit: Sorry za double. Nejak stavkoval pocitac. Prosim o smazani tohoto prispevku.

E-Ryc

Příspěvek#134 » ned 8. bře 2015, 20:38

Nic ve zlem, ale je (krome Sporilova) nejake misto, kde ti neublizuji?

marinakus

Příspěvek#135 » ned 8. bře 2015, 20:40

jo....u nás :lol: :lol: :lol: :lol:

Zpět na