Národní střelecké centrum

DesertEagle

Příspěvek#256 » ned 20. črc 2025, 20:41

.. naprosto borcům/podvodníkům rozumím. Stále jsou stovky, možná i tisíce Jitrnic, kteří věří nekonečnámu příběhu, stále něco posílají, respektive věří pohádce s dobrým koncem.

Jarda.Jezek

Příspěvek#257 » ned 20. črc 2025, 20:46

Ty důvěřivce bych rád viděl. Tomuhle už roky snad nevěří vůbec nikdo.

Sobiho

Příspěvek#258 » ned 20. črc 2025, 22:03

Bohužel to podporují i organizace jako LEX s sportovní střelci a tím tomu dávají legitimitu. Bohužel pak s tím spojují své jméno, a pak už se toho nezbaví.

DesertEagle

Příspěvek#259 » pon 21. črc 2025, 20:04

Řada známých firem nám stále nestydatě spamuje do emailu ve prospěch NSC. Ostatně už v době kdy bylo více než jasné co se děje tady desítky lidí svěřepě tvrdili opak ...

Jarda.Jezek

Příspěvek#260 » stř 23. črc 2025, 16:48

Tak to bychom se měli na valné hromadě Lexu zeptat, jak to je s tou podporou a čemu konkrétně kdo z představitelů Lexu věří a proč tomu zvyšují důvěryhodnost, ne?

risa2000

Příspěvek#261 » stř 23. črc 2025, 19:31

Jarda.Jezek: Tohle by mě teda dost zajímalo (jako člena Lexu).

DesertEagle

Příspěvek#262 » stř 23. črc 2025, 19:36

Nevím zda znova zaplatím členství. Tohle je jeden z důvodů. Jinak jsem se třikrát na něco dotazoval.. napište nám do mailu no problémo, nikdy nepřišla odpověd.

Sobiho

Příspěvek#263 » čtv 24. črc 2025, 06:55

Na to jsem se také ptal a odpověď nezazněla... A tohle je jediná věc pro kterou jsem zvažoval ukončení podpory LEXu. Za mě to může a vlastně už je pěkná ostuda...

LordSalix

Příspěvek#264 » čtv 24. črc 2025, 08:45

LEX by měl od podpory přejít ke kontrole. Kolik peněz se vybralo? Kam zmizely? Proč se za těch pár let postavily jenom dva stožáry a přípojka? Jednotlivé lidi ten zmetek okamžitě blokuje, chce to posvítit větším světlem. To je to, co bych od LEXu čekal. Jinak to začíná vypadat, že tam má někdo nějaké vazby a proto to ignorují. Pokud ano, tak je třeba ho taky odhalit.

ante

Příspěvek#265 » čtv 24. črc 2025, 09:34

Zvedneme to na valný hromadě.

DesertEagle

Příspěvek#266 » čtv 24. črc 2025, 09:48

Je nutné si uvědomit, že šašek vystupující na netu je pouze bílý kůn o tom snad není třeba diskutovat. Firem které tahají za nitky je myslím víc, zda mezi ně patří i Lex je otázka. Jen ty různé indicie .. proč je např. známá velká střelnice, kterou nejmenuji jen pár km od pozemku NSC, proč Lex zběsile spamuje, atd,atd.

Jarda.Jezek

Příspěvek#267 » čtv 24. črc 2025, 13:43

Co teď konkrétně, zejména ve spojení s tématem, Lexu vyčítáme? Mně třeba žádné spamy nechodí...

paza

Příspěvek#268 » čtv 24. črc 2025, 13:52

Já jsem z LEXu také vycouval, měl jsem pocit, že poté, co zdražili příspěvky, nějak nefungují, opět jde jen asi o to získat nějaké finance...

Sobiho

Příspěvek#269 » čtv 24. črc 2025, 14:16

No já jsem v kontaktu s Jakubem a sleduji LEX co dělá, za mne teď toho udělali hodně, ale největší problém je komunikace vem i k členům. Na foru komunikuje prakticky jen Jakub. Zbytek je LOS, který mne vůbec nezajímá. FB lexu je prakticky jen itinerář LOSu a reklamní letáky sponzorů...

Podle mne v tomhle je ten problém, že v zákulisí toho nadělali a dělají hodně, zejména po fakultě, opravdu tomu hodně věnovali, ale... prostě to neumí jen poslat ven. Když potřebuji radu obracím se na Jakuba a ten mi vždy prakticky obratem odpověděl. Prostě jen neumí LEX jako celek komunikovat ven k "masám".

Sám jsem byl ve vrcholovém vedení podobné "lobby" organizace (v oblasti JPO) a vím, že je to těžký, že v pár lidech makat na něčem, jezdit, jednat, domlouvat a to vše prakticky zadarmo ve svůj volný čas a pak ještě přijít domu a komunikovat ven, to už je nadlidský výkon. Prostě to PR není no...

ante

Příspěvek#270 » čtv 24. črc 2025, 14:44

Je mi úplně šumák jestli si s někym dopisujou kraviny na fejsbůčku nebo ne, podstatnej je pro mne výsledek. A ten zatím vzhledem k průserům co se dějou sakra je! Připojuju se k Jardovi, taky by mi zajímalo co kolem toho centra konají pokud vůbec, protože mi taky vůbec nic okolo toho nikdy nepřišlo.

Zpět na