Národní střelecké centrum
- LordSalix
Příspěvek#264 » čtv 24. črc 2025, 08:45
LEX by měl od podpory přejít ke kontrole. Kolik peněz se vybralo? Kam zmizely? Proč se za těch pár let postavily jenom dva stožáry a přípojka? Jednotlivé lidi ten zmetek okamžitě blokuje, chce to posvítit větším světlem. To je to, co bych od LEXu čekal. Jinak to začíná vypadat, že tam má někdo nějaké vazby a proto to ignorují. Pokud ano, tak je třeba ho taky odhalit.
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#266 » čtv 24. črc 2025, 09:48
Je nutné si uvědomit, že šašek vystupující na netu je pouze bílý kůn o tom snad není třeba diskutovat. Firem které tahají za nitky je myslím víc, zda mezi ně patří i Lex je otázka. Jen ty různé indicie .. proč je např. známá velká střelnice, kterou nejmenuji jen pár km od pozemku NSC, proč Lex zběsile spamuje, atd,atd.
- Sobiho
Příspěvek#269 » čtv 24. črc 2025, 14:16
No já jsem v kontaktu s Jakubem a sleduji LEX co dělá, za mne teď toho udělali hodně, ale největší problém je komunikace vem i k členům. Na foru komunikuje prakticky jen Jakub. Zbytek je LOS, který mne vůbec nezajímá. FB lexu je prakticky jen itinerář LOSu a reklamní letáky sponzorů...
Podle mne v tomhle je ten problém, že v zákulisí toho nadělali a dělají hodně, zejména po fakultě, opravdu tomu hodně věnovali, ale... prostě to neumí jen poslat ven. Když potřebuji radu obracím se na Jakuba a ten mi vždy prakticky obratem odpověděl. Prostě jen neumí LEX jako celek komunikovat ven k "masám".
Sám jsem byl ve vrcholovém vedení podobné "lobby" organizace (v oblasti JPO) a vím, že je to těžký, že v pár lidech makat na něčem, jezdit, jednat, domlouvat a to vše prakticky zadarmo ve svůj volný čas a pak ještě přijít domu a komunikovat ven, to už je nadlidský výkon. Prostě to PR není no...
Podle mne v tomhle je ten problém, že v zákulisí toho nadělali a dělají hodně, zejména po fakultě, opravdu tomu hodně věnovali, ale... prostě to neumí jen poslat ven. Když potřebuji radu obracím se na Jakuba a ten mi vždy prakticky obratem odpověděl. Prostě jen neumí LEX jako celek komunikovat ven k "masám".
Sám jsem byl ve vrcholovém vedení podobné "lobby" organizace (v oblasti JPO) a vím, že je to těžký, že v pár lidech makat na něčem, jezdit, jednat, domlouvat a to vše prakticky zadarmo ve svůj volný čas a pak ještě přijít domu a komunikovat ven, to už je nadlidský výkon. Prostě to PR není no...
- ante
Příspěvek#270 » čtv 24. črc 2025, 14:44
Je mi úplně šumák jestli si s někym dopisujou kraviny na fejsbůčku nebo ne, podstatnej je pro mne výsledek. A ten zatím vzhledem k průserům co se dějou sakra je! Připojuju se k Jardovi, taky by mi zajímalo co kolem toho centra konají pokud vůbec, protože mi taky vůbec nic okolo toho nikdy nepřišlo.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí