Zkušenosti s prodejci zbraní
- LenkaHaf
Příspěvek#271 » úte 2. črc 2024, 17:46
Popravdě - nezvonila jsem, ale přišlo mi už divné že během 14 dní jsem tam byla 3x a vždy rozsvíceno a oboje dveře zamčeny a nikde ani noha. A to jsem tam vždy v rozmezí 10:00 až 14:00 
- jinde jsem se s tím nesetkala proto mě nenapadlo tam zazvonit, vždy je všude otevřeno a někdo tam je, kolega mi říkal že se mu to také už stalo několikrát a už tam raději vůbec nechodí .

- jinde jsem se s tím nesetkala proto mě nenapadlo tam zazvonit, vždy je všude otevřeno a někdo tam je, kolega mi říkal že se mu to také už stalo několikrát a už tam raději vůbec nechodí .
- milanvpg
- LenkaHaf
Příspěvek#274 » úte 2. črc 2024, 19:56
Tak to že zvoním to vidím poprvé, CZUB podnikovka Praha nezvoní se, Rakovník obě prodejny se zbraněmi, nezvoní se, Libochovice nezvoní se. STV nebo BVS a podobně tak nikde se nezvoní, asi sem to přehlédla ale i tak tohle mě odradilo. ZP mám několik let a cestuji hodně ale tohle jsem opravdu zažila poprvé .
Jen jsem se zeptala proč to tak je, dál to řešit již nechci.
Jen jsem se zeptala proč to tak je, dál to řešit již nechci.
- FiBe
Příspěvek#276 » úte 2. črc 2024, 21:58
LenkaHaf: ale většina těchto prodejen nemá zbraně volně umístěné a přístupné, ale za pultem, za zamčeným sklem apod., v TG se prostě zvoní a zdaleka nejsou jediní (zvonilo se i u p. Novotného), někdy se zamyká i u jiných a to v okamžiku, kdy se počet návštěvníků rovná počtu přítomných zaměstnanců, aby se minimalizovalo riziko
- Héfaistos
- erteple
Příspěvek#278 » úte 2. črc 2024, 23:42
A hlavní dveře jsou vpravo, ne vlevo... Já tam nedávno kupoval, prodejna sama takový vyšší standard (alespoň podle toho, co jsem zvyklý), ale rozhodně ne nějaký lešrěný prd - všechno super, ukázali, rozebrali, vysvětlili rozdíly jednotlivých verzí i když jsem říkal, že asi nevezmu (nakonec jsem vzal). No a ty vystavené kousky, člověk si tam připadá se zbraní za 50 jako chudý příbuzný
U mě tedy ten den i nějaké problémy s platbami, limity atd, takže úplně, ale prý se jim to stává často 

- getsome
Příspěvek#280 » stř 3. črc 2024, 10:35
Héfaistos píše:Evidentně jsi ještě v moc krámech s kvérama nebyla (tím myslím vyšší desítky, ne pár příkladů). To, že se zvoní, je naprosto normální...
U posledních 4 krámů v Praze, které jsem navštívil, si zvonění nevybavuju. Včetně CZUB podnikovky nebo Kentauru.
Možná dobrý podnět pro provozovatele Top Guns aby se zamyslel nad tím, jak info o zvonku zviditelnit

- cipis
Příspěvek#284 » stř 3. črc 2024, 15:15
V Brně nevím o prodejně, kde by se zvonilo.
A k hnusné narážce kolegy, naopak, právě, že je velice vhodné přemýšlet, jak to dát vhodně vědět, že se má zvonit.
Ono totiž zvonek není všechno, také jsem kdysi kdesi postával před dveřmi v domluvený čas, vylezl chlápek a kua, proč jako nezvoním. Tak jsem mu řekl, kua, já zvoním, dívejte, a zamáčkl jsem zvonek na pořádně dlouhou dobu. A ono nic, nezvonil ... Borec se ani neomluvil, tak jsem vzal věci a mazal do háje a v životě se tam už nevrátil.
A k hnusné narážce kolegy, naopak, právě, že je velice vhodné přemýšlet, jak to dát vhodně vědět, že se má zvonit.
Ono totiž zvonek není všechno, také jsem kdysi kdesi postával před dveřmi v domluvený čas, vylezl chlápek a kua, proč jako nezvoním. Tak jsem mu řekl, kua, já zvoním, dívejte, a zamáčkl jsem zvonek na pořádně dlouhou dobu. A ono nic, nezvonil ... Borec se ani neomluvil, tak jsem vzal věci a mazal do háje a v životě se tam už nevrátil.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí