27.08.2016 - Závod LOS: LOS Opařany

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení



petrikxy
Příspěvky: 21

Příspěvek#31 » sob 27. srp 2016, 19:42

Ja se pripojim s podekovanim, situace kreativni, strelnice nadherna, sice jsem meli misaku nejvic v zivote, ale aspon se ukazalo na co se zamerit v treningu :-)

Uživatelský avatar
Patton
Příspěvky: 283

Příspěvek#32 » sob 27. srp 2016, 20:24

S humorným podtextem sestavené situace :) . Skvěle strávený prosluněný horký den se skvělými lidmi. Velké poděkování pořadatelům a rozhodčím. Ta situace s klepetama na rukou, geniální nápad. Mimochodem, měl jsem je na rukou prvně v životě a ke všemu s něma ještě střílet. Ještě jednou VELKÉ DÍKY. :thumbup: :thumbup: :thumbup:



dukat
Příspěvky: 66

Příspěvek#33 » sob 27. srp 2016, 23:01




tuile
Příspěvky: 6

Příspěvek#34 » ned 28. srp 2016, 07:08

vsechny stage zajimavy, paradne nadupanej zavod.

diky!



pajapety
Příspěvky: 294

Příspěvek#35 » ned 28. srp 2016, 14:09

Rád čtu, že se závod líbil. Chtěl bych ještě jednou poděkovat všem rozhodčím a pomocníkům, za práci, kterou na situacích odvedli a také závodníkům za bezproblémový průběh závodu.

Jak jsem řekl na ranním briefingu, byl tohle můj druhý závod v roli ředitele a hlavně jediného stavěče situací. V pátek nebyla možnost si alespoň některé situace střelit, takže to muselo jít všechno na první dobrou, což bohužel na některých situacích nešlo... :(

Zpětně vidím určité nedostatky ohledně stavění situací i v organizaci celého závodu, a pokud budu ještě nějaké další závody v Opařanech dělat, určitě se je pokusím napravit.

Mimochodem dost mě štvou závodníci, kteří se zaregistrují a pak prostě bez omluvy nepřijedou. Takže tito se příště budou moci registrovat až po platbě předem... Sorry, ale jinak to opravdu nejde. (Tohle neplatí pro KŽ, který byl dodatečně omluven MK :)

Výsledky jsem teď poslal ke zveřejnění, tak vydržte.

Uživatelský avatar
Albert
Příspěvky: 1011

Příspěvek#36 » ned 28. srp 2016, 21:59

Za situaci č.1 (zuřivá prasátka) tímto děkuji všem střelcům za ukázněnost ale především za výraznou pomoc se stavěním prasátek, opravdu nám to velice pomohlo, urychlilo provoz na situaci a hlavně ušetřilo spoustu sil v tom pekelném počasí... ;) Díkes



Ptak
Příspěvky: 872

Příspěvek#37 » pon 29. srp 2016, 08:33

2Papajety

Veliké poděkování za závod. Je skvělé zase si po čase někam jen tak přijet, o nic se nestarat a jen si odstřílet ;) A když je to navíc s medailí, je radost ještě větší. Díky moc za každý závod !!! A co se týče neomluvených naprosto souhlasím. V Čelákovicích s tím mám také problém. Po posledním závodu, kdy nedorazilo i několik "náhradníků", které jsem musel osobně přihlašovat, jsem se namíchnul a zavedl Black List. Kdo je na něm, jen po platbě předem :oops:

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů