Springfield/HS XD/XDM
Glock a spol.
- jhora
Příspěvek#213 » čtv 2. úno 2017, 20:48
Mám-li být upřímný, radši bych si počkal. Nicméně pravdou je že Střelecký servis ho měl ještě minulý týden, měl jsem ho tam v ruce. Ale ty komentáře od pana majitele mě dost odradily tam jít, pokud bude možnost nakoupit totéž jinde. I za cenu čekání.
Naposledy upravil(a) jhora dne čtv 2. úno 2017, 20:59, celkem upraveno 1 x.
- ladaj
- Xaw
Příspěvek#215 » čtv 2. úno 2017, 22:22
jhora píše:Mám-li být upřímný, radši bych si počkal. Nicméně pravdou je že Střelecký servis ho měl ještě minulý týden, měl jsem ho tam v ruce. Ale ty komentáře od pana majitele mě dost odradily tam jít, pokud bude možnost nakoupit totéž jinde. I za cenu čekání.
Komentáře typu?
- jhora
Příspěvek#216 » pát 3. úno 2017, 00:17
Na mou otázku "Mohl bych si pistoli osahat?" jsem obdržel komentář "Osahávat zbraně normálně necháváme jen ty co si ji koupí". A pak se zatvářil jako že mi dělá laskavost a šel pro ni. Asi to byla jen póza, možná měl pan majitel slabou chvilku ale bylo mi to dost nepříjemné. Když jsem ho požádal o 9mm verzi pro srovnání, opět se tvářil jako že ho otravuju blbostma, ale on má zrovna dobrou náladu, tak mě (zelenáčovi hloupýmu) vyhoví.
Dělalo to na mě dojem "Kdo si chce osahat zbraň, ať si ji kouká koupit a pak si může hrát po libosti. Vy ostatní vypadněte, na blbosti nemáme čas." A po tom co jsem četl na jejich webu jsem čekal prostě o dost víc. A docela jsem se těšil až budu mít nákup za sebou a bál se že budu muset třeba něco reklamovat a bude to za trest.
A pak když jsem byl v Leru a řekl že bych si to potřeboval znova osahat, tak mi slečna zavolala ihned majitelce a nechala přivést na druhý den všechny modely XDm z Pardubic, abych si je mohl osahat, půjčila mi všechno co bylo na pultě abych měl srovnání a dvě hodiny to tam se mnou probírala, dokud jsem se nerozhoupal kterou teda budu chtít objednat. A ještě se mi omlouvala že .45 ACP verzi nemají na skladě ani na střelnici a nemůže mi ji půjčit do ruky.
Dělalo to na mě dojem "Kdo si chce osahat zbraň, ať si ji kouká koupit a pak si může hrát po libosti. Vy ostatní vypadněte, na blbosti nemáme čas." A po tom co jsem četl na jejich webu jsem čekal prostě o dost víc. A docela jsem se těšil až budu mít nákup za sebou a bál se že budu muset třeba něco reklamovat a bude to za trest.
A pak když jsem byl v Leru a řekl že bych si to potřeboval znova osahat, tak mi slečna zavolala ihned majitelce a nechala přivést na druhý den všechny modely XDm z Pardubic, abych si je mohl osahat, půjčila mi všechno co bylo na pultě abych měl srovnání a dvě hodiny to tam se mnou probírala, dokud jsem se nerozhoupal kterou teda budu chtít objednat. A ještě se mi omlouvala že .45 ACP verzi nemají na skladě ani na střelnici a nemůže mi ji půjčit do ruky.
- Bohuliby
Příspěvek#217 » pát 3. úno 2017, 00:38
Střelecký servis je pro mimozemšťany !!!
Asi dost velký tunel, podle přístupu a cen !!
Mně stačí si přečíst ceny a vaše reference a už vím, že tam nikdy nepůjdu !!!
Někde jsem psal, že střelnice jsem vyzkoušel všechny.
Omlouvám se na Čerňák nepojedu, nejsem blázen, ani zlatokop !!!
Ale jsem silně OT, zde píšeme o velice kvalitních zbraních HS + XDm.
Také jsem již v Praze v Leru hovořil s děvčaty, že mám o XDm zájem, vyzkouším to pochopitelně u nich.
Asi dost velký tunel, podle přístupu a cen !!
Mně stačí si přečíst ceny a vaše reference a už vím, že tam nikdy nepůjdu !!!
Někde jsem psal, že střelnice jsem vyzkoušel všechny.
Omlouvám se na Čerňák nepojedu, nejsem blázen, ani zlatokop !!!
Ale jsem silně OT, zde píšeme o velice kvalitních zbraních HS + XDm.
Také jsem již v Praze v Leru hovořil s děvčaty, že mám o XDm zájem, vyzkouším to pochopitelně u nich.
-
Návštěvník
- Návštěvník
Příspěvek#220 » pát 3. úno 2017, 18:22
Střelecký servis katastrofa... Jako jediný měl v Praze skladem HS-9 subcompact v nerezu. Jel sem se tam na něj mrknout. A přesně jak píše jhora. Nejdřív mě tam nechali pul hodiny mrznout a obsloužili hromadu lidí, co přišla po mě. Pořád se tam ocmrdovali nějací mlaďácí, údajně "instruktoři", kteří byli děsně důležitý a chytrý, jak rádia- Když už jsem byl konečně zavolá k pultíku, tak první co bylo, jestli si pistoli hend kouím, že ukazování je pro ně ztráta času, pak teda s očima v sloup zbraň přinesl, sotva mi ji dal do ruky, na dotaz ze slušnosti, zda si mohu vyzkoušet spoušť mi bylo řečeno, že ne, že až si ji budu kupovat, že by tam mohlo něco prasknout...
. Poděkoval jsem, řekl sbohem a zbraň si jel koupit do Rakovníka...

- Had666
Příspěvek#221 » pát 3. úno 2017, 19:33
Cca před rokem jsem zatoužil po ,XDm . Se zbraní jsem za celou dobu nastřílel pár tisíc bez jediné závady.
Nevím jestli jsem mimozemšťan, divnej, nebo vypadám bohatě. Ale v Střeleckém Servisu se mi věnovali jako bych chtěl koupit celý krám. Mám to tam kousek, tak jsem ani jinam nekoukal. Pravdou je že jsem si cca týden před tím byl vyzkoušet akci zkoušení zbraní a tak bylo jisté, že si něco koupim.(psal jsem o tom tenkrát ve vlákně o střel. Servisu. ) Nevím jak je to mozne, ale ukázali mi všechny modely a všechny mne nechali osahat. Věnoval se mi tam takovej mladej týpek cca hodinu. ( Asi jsem měl štěstí) Nakonec jsem si odnesl verzi 9mm, 4,5SS a jak píší výše, jsem s ní naprosto spokojen. Díky uživateli Hawk jsem ji nakonec měl i o 500,- Kč levnější.
Nevím jestli jsem mimozemšťan, divnej, nebo vypadám bohatě. Ale v Střeleckém Servisu se mi věnovali jako bych chtěl koupit celý krám. Mám to tam kousek, tak jsem ani jinam nekoukal. Pravdou je že jsem si cca týden před tím byl vyzkoušet akci zkoušení zbraní a tak bylo jisté, že si něco koupim.(psal jsem o tom tenkrát ve vlákně o střel. Servisu. ) Nevím jak je to mozne, ale ukázali mi všechny modely a všechny mne nechali osahat. Věnoval se mi tam takovej mladej týpek cca hodinu. ( Asi jsem měl štěstí) Nakonec jsem si odnesl verzi 9mm, 4,5SS a jak píší výše, jsem s ní naprosto spokojen. Díky uživateli Hawk jsem ji nakonec měl i o 500,- Kč levnější.
-
Návštěvník
- Návštěvník
Příspěvek#222 » pát 3. úno 2017, 20:45
divokejjaryn píše:Střelecký servis katastrofa... Jako jediný měl v Praze skladem HS-9 subcompact v nerezu. Jel sem se tam na něj mrknout. A přesně jak píše jhora. Nejdřív mě tam nechali pul hodiny mrznout a obsloužili hromadu lidí, co přišla po mě. Pořád se tam ocmrdovali nějací mlaďácí, údajně "instruktoři", kteří byli děsně důležitý a chytrý, jak rádia - Když už jsem byl konečně zavolán k pultíku, tak první co bylo, jestli si pistoli hned koupím, že ukazování je pro ně ztráta času, pak teda s očima v sloup zbraň přinesl, sotva mi ji dal do ruky, na dotaz ze slušnosti, zda si mohu vyzkoušet spoušť mi bylo řečeno, že ne, že až si ji budu kupovat, že by tam mohlo něco prasknout.... Poděkoval jsem, řekl sbohem a zbraň si jel koupit do Rakovníka...
- tt
Příspěvek#223 » sob 4. úno 2017, 00:20
Já jsem s nákupem XDm-9 Compact také neměl problém. Nechali mě jí ošahat (včetně sušení). Ptali se, zda si jí hned vezmu, řekl jsem po pravdě, že ještě ne. Za týden v úterý jsem vyrazil na zkoušení a ověřil jsem si, že mi XDm opravdu sedne (byť na zkoušení měli jen velkou, ne compact).
Po zkoušení jsem si Compact rovnou koupil a vše bylo naprosto v pohodě, zkoušení jsem samozřejmě neplatil.
Po zkoušení jsem si Compact rovnou koupil a vše bylo naprosto v pohodě, zkoušení jsem samozřejmě neplatil.
- Had666
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX