Eurovolby 24. - 25. května 2019



iloveguns
Příspěvky: 1408

Příspěvek#46 » ned 12. kvě 2019, 20:48

A co Ukrajina, Čečensko, Gruzie atd.... Také je někdo jen zbytečně strašil Ruskem, které žádné cizí území okupovat nikdy nebude?



antonspelec
Příspěvky: 1182

Příspěvek#47 » ned 12. kvě 2019, 20:56

iloveguns píše:SPD a KSČM nás zatáhnou do Ruska a jejich diktaturu udrží jedině nad stádem bezbranných ovcí. Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají. Fašisté a komunisté vždy napřed odzbrojili občany a sami se ozbrojili, aby mohli vládnout bezbranné mase lidí. SPD je jen nová obdoba německé NSDAP, která zbraně ponechala jen jejich členům, a co udělali komunisté s držiteli zbraní po únoru 1948, to si ještě dobře pamatujeme.

A mimochodem, vzpomene si někdo, která strana vládla, když vznikl zákon o zbraních a střelivu z roku 1995, který nám všichni závidí?

Konecne nekdo se zdravym rozumem a znalosti historie

Uživatelský avatar
paza
Příspěvky: 988

Příspěvek#48 » ned 12. kvě 2019, 20:59

pavelg píše:Jéžiši.. to ještě někoho baví strašit Ruskem?
A co Německem.. že bychom postrašili Hitlerem... nebo co takhle Napoleonem?
Jestli něco smrdí komninací rudého bolševismu a německého Hitlerismu, tak je to EU.


Jo, stále jsou lidé, kteří vidí jen zlé Rusko a už nevidí to, jak se dosti nedávno vše jevilo k lepšímu, všichni s Ruskem jednali a vypadalo to na další postup uvolnění mezinárodních vztahů a potom najednou na "jakýsi povel shora" seděl Putin sám u stolu a všichni ho ignorovali a začala démonizace a hlavně izolace Ruska.
Přitom jediná možnost, jak snižovat mezinárodní napětí a vést svět k lepšímu je naopak družit se a hlavně stále jednat a jednat a jednat, ale když ono by se zase tolik nezbrojilo a nevydělávalo a tak se nějaké to napětí za každou cenu musí udržovat a když by klesalo, tak i vytvořit...



pavelg
Příspěvky: 3053

Příspěvek#49 » ned 12. kvě 2019, 21:04

iloveguns píše:A co Ukrajina, Čečensko, Gruzie atd.... Také je někdo jen zbytečně strašil Ruskem, které žádné cizí území okupovat nikdy nebude?


A ty znáš historii těch konfliktu dostatečně, abychom vůbec mohli diskutovat?

Víš třeba, jak začal konflikt v Gruzii a co to tom vydala za prohlášení EU?

Uživatelský avatar
Sedmej
Příspěvky: 1859

Příspěvek#50 » ned 12. kvě 2019, 21:08

Zase ty komunisti, ukažte mě nějaký stát, kde vládnou a lid smí vlastnit zbraně. Nebo to si myslíte, že ti naši jsou nějací jiní? Nebo že prošli nějakým prozřením? A i když nejlepší analytik na webu pavelg se vysmívá strašením Ruskem, to není strašení, to je realita.
A SPD. To opravdu někdo věří, že až napíchnou penězovod z EU, že se ho budou chtít dobrovolně pustit?

Pokud je chcete volit, tak si přiznejte, že jste prostě komouší a okamurovci a nevytvářejte tu nesmyslný dojem, že tím budete hájit nás střelce nebo Česko. Nebudete.



JardaB
Příspěvky: 1246

Příspěvek#51 » ned 12. kvě 2019, 21:14

Ale to snad nikdo neceka, ja tu vidim 2 postoje - volit konstruktivne nebo volit něco, co rozm..a EU, cert vi, co je lepsi. Jde nakonec o volby do EP který ma celkem nulovy vyznam na cokoli.



pavelg
Příspěvky: 3053

Příspěvek#52 » ned 12. kvě 2019, 21:14

A ona to v Rusku řídí komunistická strana? Fakt?
Není náhodou mnohem víc marxistů a komunistů ve strukturách EU?

A čistě prakticky, mají na naše zákony větší vliv komunisti a neomarxisti z EU nebo Zjuganov z Ruska?

Uživatelský avatar
paza
Příspěvky: 988

Příspěvek#53 » ned 12. kvě 2019, 21:19

Sedmej píše:Zase ty komunisti, ukažte mě nějaký stát, kde vládnou a lid smí vlastnit zbraně. Nebo to si myslíte, že ti naši jsou nějací jiní? Nebo že prošli nějakým prozřením? A i když nejlepší analytik na webu pavelg se vysmívá strašením Ruskem, to není strašení, to je realita.
A SPD. To opravdu někdo věří, že až napíchnou penězovod z EU, že se ho budou chtít dobrovolně pustit?

Pokud je chcete volit, tak si přiznejte, že jste prostě komouší a okamurovci a nevytvářejte tu nesmyslný dojem, že tím budete hájit nás střelce nebo Česko. Nebudete.


Tak hlavně z diskuse je patrné, že vlastně nikdo pořádně neví koho vlastně volit, aby to bylo to pravé, asi o trochu jasnější je koho spíše nevolit, ale to hlavní je to, že si každý může volit koho chce a nemusí se k ničemu přiznávat a odůvodňovat to. To, čemu kdo věří a proč tomu věří, to je svaté právo každého...



pavelg
Příspěvky: 3053

Příspěvek#54 » ned 12. kvě 2019, 21:25

Pro volby do EP je jednoduché vodítko. Buď tam budou lidi, co schváli všechno, co přijde z Komise, anebo tam budou lidi s koulemi něco odmítnout (nejlépe všechno). Na jejich odborné erudici nezáleží, protože kromě hlasování nesmějí vůbec do ničeho mluvit. Jde jen o ty koule.
Tak tam navolte lidi s koulemi pokud chcete, aby neprocházely ty největší zvěrstva. Jestli chcete, aby Komise měla volnou ruku, tak tam navolte ODS, TOP, Piráty, Zelné, STAN, ČSSD, lidovce a ANO.. samozřejmě, i mezi nimi jsou lidi s koulemi, co by byli opatrně proti něčemu. Ale oni mají co ztratit a jsou dost pod vlivem stran, které se k EU lísají buď politicky nebo hospodářsky.

Já budu volit rebely co nejsou EU nic dlužni.

Uživatelský avatar
P.V.
Příspěvky: 1298

Příspěvek#55 » ned 12. kvě 2019, 21:25

Sedmej píše:Zase ty komunisti, ukažte mě nějaký stát, kde vládnou a lid smí vlastnit zbraně.


Pravda, když se koukneš do Německa, Francie, tak nic moc... :twisted:

Uživatelský avatar
Sedmej
Příspěvky: 1859

Příspěvek#56 » ned 12. kvě 2019, 21:30

JardaB: Podívej co za své působení dokázala reálně pro nás střelce Charanzová a co třeba rozkladač Mach? Věřit, že pár lidí za SPD nebo komouše dokáže rozložit EU je hodně naivní.
Jo a tím neříkám, že se má volit ona. Jen praktický pohled do minulosti na srovnání volby konstruktivně vs. s cílem zničit EU.

paza: Ano, je právo každého volit jak chce a nemusí to zdůvodňovat, může o důvodech i lhát.

P.V.: Jistě, také nic moc (a to jsi to napsal ještě dost mírně).

Uživatelský avatar
paza
Příspěvky: 988

Příspěvek#57 » ned 12. kvě 2019, 21:31

Ne, nemusí důvody sdělovat a zpovídat se ti...

Uživatelský avatar
Sedmej
Příspěvky: 1859

Příspěvek#58 » ned 12. kvě 2019, 21:39

paza. Vždyť jsem psal, že nemusí. :-D
Ale psát, volím komunisti a SPD, abych hájil střelce a zájmy Česka je prostě nesmysl. I když to je právo každého napsat.



antonspelec
Příspěvky: 1182

Příspěvek#59 » ned 12. kvě 2019, 21:41

Sedmej píše:Ale psát, volím komunisti a SPD, abych hájil střelce a zájmy Česka je prostě nesmysl.

HOWGH



pavelg
Příspěvky: 3053

Příspěvek#60 » ned 12. kvě 2019, 21:45

Mach a Payne hlasovali celkově mnohem lépe, než Charanzová. To, že ona zapracovala na Směrnici, je samozřejmě kladný bod. Ale ta směrnice vůbec neměla přejít přes EP. Kdyby tam byli Machové, neprošla by. Nejde ale jen o odzbrojovací směrnici.
Já osobně jsem toho názoru, že se Směrnice neměla nijak upravovat, že se měla odmítat v EP a kdyby prošla v původním znění včetně zákazu vodních pistolek a ničení muzejních exponátů (mimochodem to je současná realita v Austrálii), tak by to bylo v zásadě lepší, protože by ta debilita byla patrnější a lépe by se nám soudilo u ESD.
Tím nijak nekritizuji Charanzovou, udělala kus práce a patří jí dík.. jen to strategicky bylo spíš ke škodě věci.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů