Makarov
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- Georg
- Snake.360
Příspěvek#1474 » stř 11. srp 2021, 20:43
Zdravím všechny vlastníky Makarova.
Dnes jsem rozšířil řady a jednoho dovezl domů z BVS.
Podle informací od prodejce a stavu opravdu uloženka, nestřílená, hezky naolejovaná, povrchovka 100%, ruská výroba.
V balení druhý zásobník a původní pouzdro. To je jediné viditelně trochu ošoupané ale jsem levák tak je mi stejně na nic.
Dostal jsem na výběr ze dvou kusů, roky 1970 a 1984. Oba v pohodě, vzal jsem starší z čistě vizuálního důvodu. Tlačítko pojistky bylo v "barvě" střenek, druhý měl klasicky černou. Cena 8 200,-.
V budoucnu možná vyměním střenky za dřevěné.
Za mě vypadá super, těším se na střelnici.
Dnes jsem rozšířil řady a jednoho dovezl domů z BVS.
Podle informací od prodejce a stavu opravdu uloženka, nestřílená, hezky naolejovaná, povrchovka 100%, ruská výroba.
V balení druhý zásobník a původní pouzdro. To je jediné viditelně trochu ošoupané ale jsem levák tak je mi stejně na nic.
Dostal jsem na výběr ze dvou kusů, roky 1970 a 1984. Oba v pohodě, vzal jsem starší z čistě vizuálního důvodu. Tlačítko pojistky bylo v "barvě" střenek, druhý měl klasicky černou. Cena 8 200,-.
V budoucnu možná vyměním střenky za dřevěné.
Za mě vypadá super, těším se na střelnici.

- Espezetka
Příspěvek#1475 » sob 9. črc 2022, 22:07
Ptám se spíš ze zvědavosti - v jednom obchodě (respektive v prezentaci obchodu na netu) nabízejí jak bazarového Makarova (r.v. 1984 v SSSR), k jeho stavu se nijak nevyjadřují, na foto vypadá pěkně... a pak nabízejí uloženky - "uloženkové nepoužité pistole PM Makarov sovětské výroby v netknutém stavu" - za úplně stejnou cenu jako tu bazarovou
Já Maka koupit nechci, a tak nechci ani volat nebo psát do toho obchodu a marnit jejich čas vyptáváním se na zbraně o které ve skutečnosti nemám zájem... ale prostě mě to zaujalo - je u těch uloženek nějaký háček?

Já Maka koupit nechci, a tak nechci ani volat nebo psát do toho obchodu a marnit jejich čas vyptáváním se na zbraně o které ve skutečnosti nemám zájem... ale prostě mě to zaujalo - je u těch uloženek nějaký háček?
- Espezetka
Příspěvek#1477 » sob 9. črc 2022, 22:40
JJ, příslušenství stejné.
Jak už jsem psala, jsem spíš zvědavá - protože jak se ze zbraně vystřelí, hodnota jde hned dolů, a nenapadá mně proč by někdo sahal po bazarové když má vedle za stejnou cenu novou, pokud to nemá nějaký ten háček - jenže mně nic nenapadá.
Jak už jsem psala, jsem spíš zvědavá - protože jak se ze zbraně vystřelí, hodnota jde hned dolů, a nenapadá mně proč by někdo sahal po bazarové když má vedle za stejnou cenu novou, pokud to nemá nějaký ten háček - jenže mně nic nenapadá.
- Idahou
Příspěvek#1479 » ned 10. črc 2022, 06:41
Něco podobnýho jsem už viděl u vícero zbraní - podle mě se prostě majitel rozhodl ji prodat zrovna v době kdy se na trhu objevily uloženky a buď si to neuvědomil nebo schválně nastavil cenu stejnou
Osobně bych měl o něco větší důvěru v ty uloženky, ale prohlédl bych si obojí (kdybych měl zájem)
Osobně bych měl o něco větší důvěru v ty uloženky, ale prohlédl bych si obojí (kdybych měl zájem)
- Walt
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX