střelnice: Čestlice

SunWuKung

Příspěvek#16 » pon 19. čer 2023, 12:34

Dvojstrely tam jedu normalne, at sam, nebo vedle jinejch, a nikdo mi nerek pul slova.

vvitty

Příspěvek#17 » pon 19. čer 2023, 14:46

Byl jsem tam jednou, tak tezko rici jestli jsem jen nemel stesti, ale pani na recepci v pohode, co se tyka prichodu bez rezervace pouze konstatovala ze je lepsi se rezervovat predem protoze muzou mit plno, s rychlosti strelby zadny problem nebyl a se sbiranim nabojnic taky ne. Samozrejme jsem sbiral jen to co padalo do "verejneho" prostoru pred stavem, ne za palebnou caru... tak uvidime priste.

Sobiho

Příspěvek#18 » úte 20. čer 2023, 13:03

No jednou jsem zabrousil o služebce... no a co se stalo!? Dovolil jsem si tu největší drzost v životě střelce. Přijít na střelnici bez objednávky a písemného souhlasu správce je věc rovná terorismu... Inu akce vyvolává reakci... Trochu mi to připomnělo Cimrmany: "Pořídil si střelnici, ale chodili mu tam lidi". Když se někdo chová slušně není problém, ale tady... kosočtverec s uhlopříčkou bylo asi to nejslušnější jak bylo možno reagovat. Ani jsem si nevystřelil... Prostě střelec je otravný tvor této střelnice. Již nikdy více...

ondra009

Příspěvek#19 » úte 7. lis 2023, 08:19

Ja tam mam zkusenost takovou, ze nemaji radi lidi, ktere neznaji. Na prvni navstevu je se potreba obrnit. Jak tam clovek uz parkrat prijde, jsou velice mili a vstricni. Nevim cim to je, ale zase si rikam, kdovi co jim tam chodi z te Prahy za zjevy, asi jsou opatrni.

Sobiho

Příspěvek#20 » úte 7. lis 2023, 11:53

Slovy klasika:

"Notář mi vyprávěl, že dědeček byl vyhlášený samotář. Lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl. Ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na náměstí v Opočně, zas mu tam chodili. A tak si postavil tohleto. Ty jsi tu, Ludvíku, za dědečka nevím, ale za mě patnáct let, sice stálý, to je pravda, ale jediný host. "

Bohužel pověst již mají a ta špatná se strašně špatně maže. Za mne už nikdy! A všem doporučím jít jinam, utratit peníze k někomu jinému.

TPetrik

Příspěvek#21 » stř 15. lis 2023, 21:26

V zásadě již vše zaznělo. Mohu jen potvrdit, že jeden správce super, ochotný a poradí. Druhý nepříjemný a neprofesionální - půjčenou p10ku bez kontroly hodil na pult jako cihlu - tady to máte, záslepky měří na centimetr, asi aby nedal o jednu více .. Na recepci jsme kvůli frontě a registraci byly přes dvacet minut - prý jsme s tím měli počítat (10 minut nám to ukrojilo že střeleb). Třeba jsme měli smůlu, ale celkový dojem byl, že tam o zákazníka moc nestojí. První a poslední návštěva.

mobil-man

Příspěvek#22 » čtv 16. lis 2023, 12:33

SunWuKung píše:Dvojstrely tam jedu normalne, at sam, nebo vedle jinejch, a nikdo mi nerek pul slova.

Já jsem tam byl na IPSC a tam bylo dvojstřelů samozřejmě dost přímo z plochy. Ale nepořádal to místní klub, to je fakt...

marinakus

Příspěvek#23 » čtv 16. lis 2023, 12:52

Jezdím tam pouze zkoušet a ze svojí pozice si nemohu na nic stěžovat. :lol: Nejsou ale jedinou střelnicí, kde dokáží být na jim neznámé nepříjemní. Z profesionálního hlediska je to samozřejmě chyba.

Murphy

Příspěvek#24 » ned 1. zář 2024, 11:10

Mam je nejbliz, cena dost dobra.
Pristup k zakaznikum takovy "svuj", ale s opakovanymi navstevami se tak nejak meni.
Rychlopalbu trenivat nepotrebuji, dvojstrely zatim bez sprdnuti. Vybaveni pojezdu starsi, ale funkcni.
Za mne spokojenost.

Zpět na