Tipy pro nákup Colt Detective Special

Krátké vícehlavňové zbraně

Prošelkolem

Příspěvek#1 » pon 1. črc 2024, 09:27

Ahoj, chtěl bych si koupit Colt Detective Special, na nošení a občasnou střelbu, cca 20 -30 ran měsíčně. Máte nějaké tipy jak poznat dobrý/ nebo naopak špatný kus? Viděl jsem na jiném vláknu k jinému revolveru, že se tu lidé přeli o významu vůlí, chápu potrebu souososti. Chci ho kupovat tam kde mají i střelnici, abych si ho mohl i vyzkoušet. Myslíte, že jde o dobrou volbu pro malý revolver do cca 10.000 nebo jen vyhození peněz za něco, co se hodí už jen sběratelům. Díky za tipy.

Redsnake

Příspěvek#2 » pon 1. črc 2024, 11:33

Je to revolver jako jakykoliv jiny, takze pokud umis zkontrolovat vule tak to budes umet i na coltu. Mam detectiva 3. vyrobni provedeni a je prakticky bez vuli. Nicmene si dovolim upozornit, ze na noseni je to pomerne velka zbran, tam bych sel cestou spise peti ranych sw atd.

Prošelkolem

Příspěvek#3 » pon 1. črc 2024, 15:48

Díky za reakci. Zatím jsem ho viděl jen na fotce nebo ve videjích. Měl jsem moznost střílet z malého rugera .357 a teď už nevím jestli byl 5 nebo 6 komora, ale fakt malý. Přiznám se, že se mi líbí ten colt a tou dlouhou historii a nebudu kecat, i ta cena je super.

Zpět na